akrabamızın tanıdığı medicine hospitalde müdür olduğu için 4.5 aylık oğlumu orda sünnet ettirmeye karar verdik. fazla araştırmadım çünkü bu sünnet her yerde aynı yapılır diye düşündüm. ama gittiğime bin pişman oldum.öncelikle diğer sünnet olacak bebeklerle aynı odaya koydular bizi. sonra bir hemşire geldi bebeğe serum takılcak kan alıncak dedi, annesi olarak beni dışarı çıkardılar. oğlum annanesiyle kaldı ama yaklaşık yarım saat acı acı ağladı odasında dayanamayıp bende dışarda başladım ağlamaya neyse sonunda işleri bittiğinde içeri girdim oğlumun kanları hep battaniyesine bulaşmış,bi bacağını delememişler en son zorla kolundan bulmuş damarını beceriksiz hemşire. oğlumu ağlamaktan bitkin bir halde görünce benim kusasım geldi çok fena oldum. eşime anlatınca gidip müdüre şikayet etti ama birşey değişti mi zannetmiyorum.daha sonra baş hemşireyi yolladılar falan ama benim moralimi düzeltmeye yetmedi tabi. aradan birkaç saat geçince aldılar oğlumu ameliyathaneye. geldiğinde uyuşmuş bir vaziyetteydi 1 saat kadar inledi,ağladı. doktoru gelip bakmadı bile. daha sonra onu besleyip çıktık lanet hastaneden. evde bitmedi tabi sorunlarımız. oğlum çişini yaparken çok ağladı doktora açıp telefon sorduk kren falan sürmeyecekmiyiz diye, yokk dedi sadece vazelin sürülcekmiş o da bezine. ablamın tavsiyesi üzerine iki krem aldık biz sürdük oğlum rahat etti. kontrole gittiğimizde doktor tabi gücendi o kremleri kullandığımız için şimdi ılık banyoya oturtun dedi bakalım inşaalh iyileşir oğlum tamamen... kısacası ben gittim o hastaneye siz sakın gitmeyin,eski ssklardan bir farkı yok. oraya gelen hastalarda bile iş yok sınıflandırmak doğru değil ama alt sınıf insanlar sizinle kavga etmeye yer arıyorlar. sağlıktan parayı acımayacaksın valla şimdiki aklım olsa sema hastanesine giderdim...