Benim yaptığımı yapmayın

yabadabadu

YA HERŞEYİM YA HİÇİM.....
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
624
2
96
Bursa
Mrh arkadaşlar hamileyim ve çok zor günler geçiriyorum şun 5.5 aylık hamileyim baştan beri sorunlu bir gebelikti sürekli kanamalarım vardı bu zamana kadar yatarak geçirdim sürekli takipteyim 2 testimin sonucu çok iyiydi aynı zamanda usg bir sorun yoktu 4lü testimde çok iyiydi ben bir dr daha gideceğim tekrar 3 lü yaptıracağım diyene kadar halbuki doktorumuzdan çok memnunduk özele gittiğimiz için birde fakülte hastanesine gidelim dedik 3lü testimde çok yüksek oranda risk çıktı arada dağlar kadar fark vardı amniyosentez istendi üstelik bebeğimin kafasında 2 tane kist vardı doktorlar kaybolacağını söylüyorlar ve bebeğimde büyük bir ihtimal ile bir sorun çıkmayacağını sonuç olarak amniyosentez yaptırdık sonuçlar 3 hafta sonra çıkıyor ve benim 1 haftam kaldı ama zaman geçmek bilmiyor ağlamaktan kahroldum demek istediğim bazı şeyleri akışına bırakmak lazım tabiki takip altında olmak iyi ama fazla üstüne gitmeyin umarım bebeğimde bir sorun çıkmaz herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...

canım cok gecmıs olsun ınsallah bır sorun cıkmaz ama bak 3 lu testı yuksek cıkıp amnıyosentezde hıcbır problem cıkmayan cok kısı okudum burda.ayrıca kafatasında kıst gorurlup erıycek denılen vakalarda okudum.ıcını rahat tut.hersey guzel olacak

benimde üçlü testimde risk çıkmıştı ama o testler sadece risk oranını gösteriyor kesin sonuç vermiyor neyse benim down sendromu riski çıktı amniosentez istendi yaptırdık bende çok zor günler geçirdim testin riskli olduğunu öğrenince dünyam başıma yıkıldı günlerce ağladım bir neler çektim ama sadece çektiğim sıkıntılarla kaldım testin sonucu temiz çıktı o an sevinçten ağladım şimdi kızım 2.5 aylık hiçbir problemimiz yok allaha şükür sende içini ferah tutmaya çalış genelde amniosentez sonucu temiz çıkıyor inş seninde temiz çıkar...

canım öncelikle çok geçmiş olsun
gönlünü ferah tut çünkü bizim bir arkadaşın gebeliğinde aynı durum oldu bebeğin başında bir sürür kist vardı
ve ilerleyen aylarda tamamen kayboldu ve çok sağlıklı bebeği oldu sende üzülme tamammı
umarım temiz haberler alırsın

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım güzel haberleride buradan paylaşırım

canım iyi düşün güzel olsun inş. hiç bir problem çıkmadan sağlıcakla alırsın bebişini kucagına

cnm ablamında başına aynısı geldi 3lü testinde risk oranı 54 kişide 1di çok yüksekti ayrıca bebeğin beyninde kist var dendi amniyosentez yaptırdı günlerce çok sıkıntı çektik ama sonuç temiz çıktı. beyindeki kistler olabiliyormuş geçiciymiş zaten doktorunda söylemiş çoğu doktor o kistleri gördüğü halde söylemezmiş bile boşuna kafaya takılmasın diye kendini üzüp bebeğide sıkıntıya sokma tatlım bol bol dua et Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…