Benim yaşadığımı yaşayanlar doğumunuz nasıl oldu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi bhrb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bhrb

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
37
1
16
Isparta
merhaba arkadaslar, ben 25 haftalık hamileyim ve 3 ve 4. aylarımı yatarak geçirdim.Ara ara kanamalarım ve lekelenmelerim oluyordu ve ben 3 güne bir iğne yaptırıyordum bu 4 aya kadar böyle devam etti ve Allaha sükür suan bi riskim kalmadı.. Ama aklıma takılan bir soru var bu yaptırdığım iğneler normal doğum yapmamı engellermi , yani orası sonucta bu iğnelerle kapatıldı normal doğumda acılırmı? yoksa sezaryen olma ihtimali daha mı yüksek?

canım bunu en iyi doktorun cevaplar ama doğum şekli son dakikaya kadar belli olmuyor daha çok erken inşallah normal doğum yaparsın normal doğum gibisi yok benm de üç aylk bbeğim var bende preeklempsi vardı ilk aylarım yatarak geçti balık gibi yaşıodum beşinci aydan sonra normale döndü sonrasında normal doğum yaptm

çok teşekkür ederim bende normal olmasından yanayım en sağlıklısı diye düşünüyorum beni korkutan yapılan iğneler engel olurmu düşüncesi, doktoruma sormak için biraz daha vakit gecmesini beklicem dediğiniz gibi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…