- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi willedwoman
hersey ev araba mi bu hayatta ...ciddi biktim bu duşunceden ...gezın eglenen ...ne geziyorsunuz diyeni bu ay bizle a sehrini gezmeye gel de bak ne diyecek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence herşeyin bi ayarı olmalı biraz bankada mutlaka para olmalı. Neden? Tamamen sağlık için. Allah vermesin ama öyle zamanlarda çıkıyor ki her ay bi çeyrek parası bankaya atın mesela kalanı yine gezmeye harcayınmerhaba arkadaşlar,
ben 32 eşim 37 yaşında ikimiz de kamudayız iki kızımız var biri 10 diğeri 5 yaşında aylık 6000 civarı gelirimiz var. bir evimiz bir arabamız var arabamız model olarak yüksek ama evimiz alt kat çokta iyi olmayan bir ev ama konaklamak için yetiyor bize. şimdi şöyle biz eşimle aylık harcamalarımızı çocukların ihtiyaçlarını giderdikten sonra kalan parayı 2-3 ay biriktirip iki ayda üç ayda bir, bir şehri gezmeye gidiyoruz. 11 yıllık evliliğimizde eşimle toplamda 34 şehir gezdik. ve daha gezilecek çok yer var ikimizde duramıyoruz. ama etraftan tepkiler alıyoruz. benim ailem eşimin ailesi arkadaş çevremiz. bizim yaptığımızı yanlış buluyorlar. onlara göre birikim yapmalıyız bir ev daha alıp çocukların geleceği için kiraya falan vermeliyiz. bizim hiç köşede paramız olmaz biraz birikince bir yerlere kaçarız tabi çocuklarla mesela 10 yaşındaki kızım bu yaşına kadar 20 şehir gördü. öyle kıyafete eşyaya falan çok harcamayız. onlara ihtiyacımız kadar harcarız. ama eşimle ikimiz yeni biryeri göreceksek paramızı son kuruşuna kadar veriririz. bilmiyorum sizce yanlışmı bu yaşam tarzımız. iki günlük dünya için ben para birktirmek mal biriktirmek istemiyorum. çok şükür bir ev birde arabamız var daha fazlası boş uğraş gibi geliyor bana.
Hanımefendi, :ben bu yaşam tarzını beğendimmerhaba arkadaşlar,
ben 32 eşim 37 yaşında ikimiz de kamudayız iki kızımız var biri 10 diğeri 5 yaşında aylık 6000 civarı gelirimiz var. bir evimiz bir arabamız var arabamız model olarak yüksek ama evimiz alt kat çokta iyi olmayan bir ev ama konaklamak için yetiyor bize. şimdi şöyle biz eşimle aylık harcamalarımızı çocukların ihtiyaçlarını giderdikten sonra kalan parayı 2-3 ay biriktirip iki ayda üç ayda bir, bir şehri gezmeye gidiyoruz. 11 yıllık evliliğimizde eşimle toplamda 34 şehir gezdik. ve daha gezilecek çok yer var ikimizde duramıyoruz. ama etraftan tepkiler alıyoruz. benim ailem eşimin ailesi arkadaş çevremiz. bizim yaptığımızı yanlış buluyorlar. onlara göre birikim yapmalıyız bir ev daha alıp çocukların geleceği için kiraya falan vermeliyiz. bizim hiç köşede paramız olmaz biraz birikince bir yerlere kaçarız tabi çocuklarla mesela 10 yaşındaki kızım bu yaşına kadar 20 şehir gördü. öyle kıyafete eşyaya falan çok harcamayız. onlara ihtiyacımız kadar harcarız. ama eşimle ikimiz yeni biryeri göreceksek paramızı son kuruşuna kadar veriririz. bilmiyorum sizce yanlışmı bu yaşam tarzımız. iki günlük dünya için ben para birktirmek mal biriktirmek istemiyorum. çok şükür bir ev birde arabamız var daha fazlası boş uğraş gibi geliyor bana.
gittiğimiz şehirlerde yakınımız olmuyor. genelde cumadan çıkıp pazar veya pazartesi dönüyoruz. ben önceden şehri belirleyip o şehirde gezilecek yerlerin listesini hazırlıyorum. oradaki uygun bir otelede önceden rezervasyon yaptırıyorum. otelin çok lüks olmasına gerek yok çünkü sadece gecelemek için kullanıyoruz. çocuklar doğduklarından buyana gezdikleri için alıştılar hiç sıkıntıları olmuyor. arabaya tv taktırdık yol boyu çizgi film izleyerek gidiyorlar. birazda yanlarına sevdiği yiyeceklerden alıyorum arka koltukta yiyerek içerek gidiyorlar. büyük kızım daha 8 aylıktı gezmeye çıkardığımızda küçük 6 aylıktı. çocuklar artık evden çok arabayı evleri gibi benimser oldular.Ya o değil de şeyi merak ettim:)) hiç tanıdığınızin olmadığı bir şehire mi gidiyorsunuz peki konaklama o sehiri gezme kısmını nasıl planlayıp yapıyorsunuz kaç gün kalıyorsunuz çocuklarla nasıl başarıyorsunuz vallahi takdir ettim
onuda konuşuyoruz eşimle acil bir hastalık olsa ihtiyaç olsa naparız diye eşim ozamanda kredi çekeriz napalım diyor.gezmek iyi güzel de kenarda para bulunca hemen gezmeye gitmek gereksiz bence. acil bi ihtiyaç olduğunda ne yapacaksınız?
merhaba arkadaşlar,
Kime göre neye göre?
Ben hayatım hakkında pek konuşturmam.
Yanlış bulan doğru bulduğunu yaşasın der,konuyu kapatırım.
büyük kızım özel okulda okuyor 5. sınıfta derslerinde başarılı. küçük devlet anaokulunda. eğitimlerinden asla kesmem. ama ne yalan söyleyim kızlarıma öyle çeşit çeşit kıyafet almam. onlarda bunu sorun etmezler.tamamen tercih meselesi..Siz öyle mutlu iseniz lütfen vazgeçmeyin. Çocuklarınızın geleceği kadar sizin bu dünya üzerinde yaşadığınız müddetçe istediklerinizi yapabilmenizde önemli.Sizden de 1 tane. Onların eğitimini aksattırmıyor destek oluyorsanız zaten en büyük birikim budur..başkaları hayattan başka türlü zevk alıyor diye siz de aynı şekilde mutlu oalcaksınız diye birşey yok
Bir arkadaşım vardı, param biriktikçe mutlu oluyorum, harcadıkça değil demişti. Hep aklıma gelir, bazılarının hayata bakış açısı budur. bu tarz bakış açısına sahip insanlara bu yaşadığınızın doğru olduğunu asla anlatamazsınız. Uğraşmayın, öyle böyle 34 şehir gezmişsiniz. Çok da takılmamışsınız. Devam![]()
İki çocuğunuz var . Tek çocuğunuz olsa tamam diyeceğim ama iki çocuğa tek bir eve yetmez .
Eğer çocuğunuz olmasaydı veya tek olsaydı , iyi yapıyordunuz derdim ama su an kusura bakmayın ama hatalisiniz, sadece kendinizi düşünmüş oluyorsunuz ...
Eğitim vermekle bitmiyor artık is . Ekonomi kötü , en iyi eğitimi alsanız bile işsiz kalıyorsunuz . Yetmez , kesinlikle yetmez .
Her çocuğa bir ev bırakın en azından .