Yatak Odası Dekorasyonu benim yatak odamda bu

hımm anladım canım ben onalrı kaçırmışım eminimki yatak odan kadar şık ve güzeldir güle güle otur allah ağzınızın tadını hiç bozmasın:Saruboceq:

cok sık gercekten perdelerin halıların mobilyların hepsi cok güzel
sağlıkla huzurla iyi günlerde kullanın ins.
daha yeni gelinmişşşin tebrik ederim a.s.

Canım tam benim tarzımda ve istediğim gibi bende yatak odamı buna benzer alıcamyerimseniben
Fiyatını yazabilirmisin ?
Güle güle kullan tatlımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun inşallah.fiyatını biz diğer eşyalarla birlikte aldığımız için bide peşin almıştık oyüzden farklı oldu canım.normalde bu takıma 5000 demişlerdi biz 3500e aldık peşin olunca.

Benim tahminimde 5000 civarıydı 3500 e iyi almışsınız peşin olunca baya indirim oluyor eşyalarda. Güle güle kullan tatlıma.s.

a.s
Benim tahminimde 5000 civarıydı 3500 e iyi almışsınız peşin olunca baya indirim oluyor eşyalarda. Güle güle kullan tatlıma.s.

sağol canım,yemek odasını salon takımını filan hepsini birden almıştık biz birazda ondanda indirim oldu allah kendi evimde kullanmak nasip etsin diyorum artıka.s

canım çok şık gerçekten. ayrıca sticker çok yakışmış. ben de evime çok istiyorum. ama fiyatları çok pahalı. sen nerden aldın.

canım çok şık gerçekten. ayrıca sticker çok yakışmış. ben de evime çok istiyorum. ama fiyatları çok pahalı. sen nerden aldın.

canım ben internetten aldım.bitanede salonuma aldım,ikisine 70 tl vermiştik.haklısın pahalı ama insanında gözü kalıyor işteopuyorumnanaktan

cnm ya bayıldım çok hoşmuş takımın. yerimsenibenömür boyu mutluluklar dilerim.
biz de ilerde sitelerden alıcaz inşallah, o zaman senini fikirlerini almak isterim. bu arada diğer odalarının fotolarını da bekliyoruz.

çok hoşş beğendim benn güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…