Benim yerim de olsaydınız ne yapardınız?

Su perisi86

Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
7.366
16.727
448
KIZLAR 2YILLIK EVLIYIM KIRADAYIZ ASLINDA KAYINVALIDEMLERIN EVI VAR YARIM BODRUMDA OZKAYNANAM VE GORUMCEM OTURUYOR GIRIŞTE UVEY KAYNANAM VE KAYINPEDERIM OTURUYOR 1.KATTA BUYUK ELTIM OTURUYOR 2.KATTADA ORTANCIL ELTIM OTURUYOR BIZDE ÇATI KAT YAPTIRACAKTIK 5YIL ONCESINDEN 2KATIN CEZASI VAR 10MİLYAR OYUZDEN BIZ EVI YAPTIRAMIYORUZ ODEMIYORLAR PARAMIZ YOK DIYORLAR CEZDAN HARIÇ HERŞEYE PARA BULUYORLAR AMA HEPSI KAYINPEDER ODEMIYORLAR BEN NE YAPAYIM DIYOR ANLAYACAGINIZ KIMSE UMURSAMIYOR BU KONUYU KONUŞTUGUMUZDAN BELLIDE HIÇ BIRISI GELMEDILER BENDE GITMEDIM BIZE KIZIYORLAR GELMIYORLAR DIYE KAFAYI YICEM HEM SUÇLULAR HEM GUÇLU EŞİMLE KONUŞTUM OTURDUGUMUZ DAIREDEN TAŞINACAGIZ AILECE AYNI SOKAKATA OTURUYORDUK BENI 2SENEDE BEZDIRDILER SIZCE ONLARA NASIL DAVRANMALIYIM BEN ONLARIN HER YARDIMINA KOŞTUM ONLAR BENIM YANIMDA DEGILLERsenağlamasenağlama

iyide siz cümbür cemaat aynı apartmanda oturunca rahat edebilecek misiniz
belki herşeyinize karışılacak

bir de anlayamadığım, kayınvaldeniz bir katta oturuyor, kayınpeder ve yeni eşi diğer katta mı oturuyor.:1shok:
ilginç valla.

bence o kadar yakınlık iyi değildir.
sorunlar çıkma ihtimali yüksek olur.
ben sizin yerinizde olsam zaten bütün aileyle aynı apartmanda oturmak istemezdim.:1closedeyes:

Niye aynı binada oturmamız için yardım etmiyorlar diye dert etmeyin bence.
Yakın oturanlar neler yaşıyorlar burada paylaşıyorlar okuyun derim ben.
Mümkünse arada mesafe olsun.Çok muhabbet tez ayrılık getirir.
Çabanız ayrı oturmak için olsun

bence o apartman uzakta bir yerde oturmanız
sağlınız acısından daha iyi olur
öz kaynana üvey kaynana
dallas gibi :uhm:
kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ne yazıkki
kendi basınızın caresine bakmalısınız yerimseniben

bence de eşinle koyun koyuna ayrı otur
oraya gidincede baska yerde olmak istersin emin ol!!
cunku karısırlar herseyıne rht edemezsin..

ben olsam aynı yerde oturmak için çaba harcıyacağıma kira da olsa başka bir yere gitmeye bakardım.
herkes içiçe çok ta iyi bir durum değil bence

bu şekilde rahat etmen mümkün değil ki...
Biri burnunu sokmazsa diğerleri karışır işine...
En iyisi onlardan uzakta bir yere taşının...
Ne onlar sık sık görsün sizi ne de siz...
Çünkü böyle kişiler ancak huzursuzluk getiriyor..
Yaptıklarını düzeltme gibi bir çaba da göstermiyor..
Allah yardımcın olsun.

oturacagın ev bodrum katı olsun ama onlardan uzak olsun...
niye onlarla aynı binada otırmak istiyorsun..
daha çok yüz göz olmak içinmi...

Kızlar anlıyorum sızı bende hoşlanmıyorum bır arada oturmaktan ama hepsının 1tana daıresı var neden bızım yok dıye strese sokuyorum kendımı uan ev alacak ımkanımız yok 3aydır çalışmıyorum onlara ınat olsun dıye anneme yakın bır yere taşınacagım kış bır geçsın

kesinlikle dallas gibi herkes aynı binada özler,üveyler bence evliliğinin sürdürmen ve seni sağlığın için mümkünse şehrin diğer ucundan bir ev bl, ve kimse kimseye yardım etmek zorunda değil bu devirde herkes başının çaresine bakmayı düşünüyor, kimseden medet umma bence güzelim zira o kadar kişi sonra bunları sana koz olarak kullanabilirler.

Aslında tavırları bıtırıyor benı evlenmeden oncekı sozlerın hıç bırı tutlmadı bu benı uzuyor onlarla aynı bınada oturmak istemıyordum zaten kıraya verırız dıyordum olmadı

canım ceza bızım degıl o 2daırenın kendı borçlarını odemelerını ıstedık sadece

Genç kızlar okusunlar evlenmeden once verılen hıç bır soz tutlmuyor

Aslında tavırları bıtırıyor benı evlenmeden oncekı sozlerın hıç bırı tutlmadı bu benı uzuyor onlarla aynı bınada oturmak istemıyordum zaten kıraya verırız dıyordum olmadı
evlenmeden önceki sözlerin hiçbiri tutulmadı,bu birçok kişinin başına geliyor,onada köprüden geçinceye kadar ayıya dayı diyeceksin mantığı...
yavv sen boşver o binada ev almayı oturmayı,bi göz oda olsun ,evinde kuru ekmek ye,ama yine evin ayrı olsun onlardan uzakta....

Kızlar bıraz olsun rahatladım tşk ederım onlardan nefret edıyorum taşınacagım ordan

canım onlar borçlarını odemedıgı surece kat daıre yaptıramıyoruz

Genç kızlar okusunlar evlenmeden once verılen hıç bır soz tutlmuyor

bu konuda yanlız olmadığını bil...
birçok genç kızı alıncaya kadar böyle kandırıyorlar...
sonradan insanın gözü açılıyor ama iş işten geçmiş oluyo....
şimdiki nesil daha akıllı...

Boşver güzelim
Napıcan onlarla aynı apartmanda oturup.
Hepsinden uzak otur,boşver ceza ödemeyi.
Rahatın kaçar sonra,pişman olursun aynı apt. oturunca....
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…