- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
KIZLAR 2YILLIK EVLIYIM KIRADAYIZ ASLINDA KAYINVALIDEMLERIN EVI VAR YARIM BODRUMDA OZKAYNANAM VE GORUMCEM OTURUYOR GIRIŞTE UVEY KAYNANAM VE KAYINPEDERIM OTURUYOR 1.KATTA BUYUK ELTIM OTURUYOR 2.KATTADA ORTANCIL ELTIM OTURUYOR BIZDE ÇATI KAT YAPTIRACAKTIK 5YIL ONCESINDEN 2KATIN CEZASI VAR 10MİLYAR OYUZDEN BIZ EVI YAPTIRAMIYORUZ ODEMIYORLAR PARAMIZ YOK DIYORLAR CEZDAN HARIÇ HERŞEYE PARA BULUYORLAR AMA HEPSI KAYINPEDER ODEMIYORLAR BEN NE YAPAYIM DIYOR ANLAYACAGINIZ KIMSE UMURSAMIYOR BU KONUYU KONUŞTUGUMUZDAN BELLIDE HIÇ BIRISI GELMEDILER BENDE GITMEDIM BIZE KIZIYORLAR GELMIYORLAR DIYE KAFAYI YICEM HEM SUÇLULAR HEM GUÇLU EŞİMLE KONUŞTUM OTURDUGUMUZ DAIREDEN TAŞINACAGIZ AILECE AYNI SOKAKATA OTURUYORDUK BENI 2SENEDE BEZDIRDILER SIZCE ONLARA NASIL DAVRANMALIYIM BEN ONLARIN HER YARDIMINA KOŞTUM ONLAR BENIM YANIMDA DEGILLERsenağlamasenağlama
kesinlikle dallas gibi herkes aynı binada özler,üveyler bence evliliğinin sürdürmen ve seni sağlığın için mümkünse şehrin diğer ucundan bir ev bl, ve kimse kimseye yardım etmek zorunda değil bu devirde herkes başının çaresine bakmayı düşünüyor, kimseden medet umma bence güzelim zira o kadar kişi sonra bunları sana koz olarak kullanabilirler.
evlenmeden önceki sözlerin hiçbiri tutulmadı,bu birçok kişinin başına geliyor,onada köprüden geçinceye kadar ayıya dayı diyeceksin mantığı...Aslında tavırları bıtırıyor benı evlenmeden oncekı sozlerın hıç bırı tutlmadı bu benı uzuyor onlarla aynı bınada oturmak istemıyordum zaten kıraya verırız dıyordum olmadı
canım ekonomik durumunu en iyi sen bilirsin,tamam aynı binada oturmak hoş değil ama biraz para biriktirirsin üzerinide siz tamamlayın dersiniz iyi kötü sığınırsınız oraya bence bu yolu dene,kira parası vermekten iyidir,sonrada birikim yaparsınız daha iyi şartlarda yaşarsınız,sıkıntı çekmeden olmaz eşinle iyiysen ne sorun olacak kapını kapatır oturursun
Genç kızlar okusunlar evlenmeden once verılen hıç bır soz tutlmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?