Benim yerim de olsaydınız ne yapardınız?

bende diğer arkadaşlara katılıyorum.böyle çok yakın oturunca mutlaka sorunlar çıkar canım.üstelik çok kalabalık bir eve gitmeyi düşünüyorsun.boşver canını sıkma bence orda olmadığın için şanslısın.
başka bir yerde ev sahibi olmaya çalış canım

Canim heveslenme orda oturmak için
ne o oyle ordu gibi, hiç rahat edebilirmisin sence ?
aman yaptirmasinlar bosver uzak durun mesafeli olun huzurlu olun
bide kaynana uvey kaynana...ayni binadaaaaaaaaaaaa?????????
uzak dur uzak bunun için gozyasi bile dokme aaa yazik ediyorsun kendine vallahi

Eger istiyorsanız orda oturmayı neden parayı onlar yatırısn ki sonuçta eşiniz evlenmiş kendi paranızı kendiniz ödeyin kurtulun kiradan..ki ben olsam asla orda oturmazdım ama

Ben de eşimin ailesi yüzünden pisikoloğa gitmiştim ve bana'' sen kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin kimseyi de sevmek zorunda değilsin başkalarını düşündüğün yeter kendini., aileni ve nasıl mutlu olabilirsin ona bakmalısın'' demişti.Ben ilk evlendiğimde eşimin ailesiyle kalıyordum yaptıklarına dayanamadım ayrıldım daha sonra bile rahat vermediler ama şimdi uzaktayız isteselerde burunlarını sokamıyorlar ve allaha çok şükür onlardan uzak olunca huzuru buldum işallah hep böyle devam eder! Eşlerin aileleriyle yaşamak kısaca:HUZURSUZ,MUTSUZ bir yaşam demektir.(tabi bu söylediklerim erkek aileleri için geçerli)

Son düzenleme:
O ne canım ya bütün sülale ayni binada abooooooo hepsi ic ice hemde Ben olsam alir kocami sehirin öbür ucunda yasardim yaa insanin özeli diye birsey kalmaz o binada

Mevzu kalmis 8 sene oncesinde :) Eski konular bence de kapatilmali :)

Anlamadigim o evi yapmak yasaksa vardir bir sebebi cezasini oderiz kanuna karsi cikariz nasil bir mantik anlamiyorum bu cezasini oderim deyip alkollu araba kullanmaya benzer yapmayi dusundugunuz sey bir suc farkinda misiniz

Sakami bu? " ayni apartmanda oturmami istemiyorlar" diye sikayetmi ediyosunuz simdi siz yani?
Ne kdr sansli oldugunu bi bilsen.
Hem neden 10 milyar odemesi gerekmis onlarin? siz odeyin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…