- 19 Mayıs 2016
- 54
- 40
- 18
- 45
- Konu Sahibi gulumsecdd
-
Anlayacak gibi değiller zor durumlarda öyle güzel sıvışıyorlar ki farklı şehirlerdeyiz normalde ama kaynanamın yanına geldiler bizede uğradılarO kadar kazık yemiş niye soyleyemiyor. Bı şekilde kendisi soyliycek. Yada cvp vermesin tlfnlarina anlar onlarda. Zaten iyi niyetinden başına gelen gelmiş yinede uslanmamis.
Şöyle bir sorun var turizm işi ofisleri var ve yolcu taşıyabilecek arabası olan insanlarla çalışıyorlar ve komisyon alınıyor o yüzden bir araba alıp geleuim diyor eşimde mecbur kalırsam en fazla gelir arabasını çalıştırır parasını alır daha fazlasına karışmaz diyır ama abisi ve onun çocukları birilerinin yanında çalışmaya alışmamışlar hep babalarının yanında biraz ordaan biraz burdan dükkan açar kapatır ağızlarından yalan eksik olmaz o yüzden istemiyorum bir ayağını atarsa gerisi gelirEsiniz yegenine diyecek ki , ortagim var ve ortagim kesinlikle aile bireylerinin yanimizda calismasini istemoyor kusura bakma calisamazsin
ben de buna katılıyorum..olayı ortağa atınEsiniz yegenine diyecek ki , ortagim var ve ortagim kesinlikle aile bireylerinin yanimizda calismasini istemoyor kusura bakma calisamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?