- 5 Nisan 2012
- 1.629
- 857
- Konu Sahibi prettywoman89
kızlar dün kayınbiraderimin imam nikahı oldu ve kuzın evine gittik kv de orda, diğer konumda anlatmıştım beni çocuktan sonra hayata küstürdükleri için affedemiyorum eşimin ailesini ve en son olayda şöyle olmuştu: seçimde oy kullandık eski evimizin orda ve dedimki amcası yeğenini görsün gelmişken arasana dedim eşime, yok gidelim aramama gerek yok dedi, gittik annesi telefonla konuşuyo kapı açık ve benim dedikodumu yapıyodu birine eşim ben duyduk hiçbişe diyemedim artık herşeyi bekliyorum zaten ama kapı açık apartman duyuyo Allah'a havale ediyorum ki benim onlara yaptıklarımı Allah bilir. Eşim sinirlendi suratı gitti ben bişey olmamış gibi davrandım ama mesafe koymakta haklıymışım dedim hiç üzülmedim. Bişey olmamış gibi yaptı sonra ağladı hastayım ilgiye ihtiyacım var dedi eşim eve bile geç geliyo çoğu zaman çoğu pazar çalışıyo ben de tekim anne dedim, herşeyimi kendim yapıyorum inanın duygusal bi insanım ama ağlamasına üzülemedim içim katılaştı resmen. Üzülme dedim sadece. Dünkü olayda şu bana bişeyler anlatıyo çocuk kucağımdayken ben de çocukla oynadım konuştum falan onu geçiştirdim inanın onun konuşmasını duymak istemiyorum ki izlediği diziyi anlatıyo bebek de ona gitmiyo zaten ağlıyo görünce 9 aylık ama, ikinci kez gördüğü eltimin kucağında durdu baya mesela, bebekler insanları daha mı iyi tanıyor bilemedim ben kayınvalidemi 7 yılda ancak tanıdım. Akşam eve dönünce de kısa da olsa eşimle tartıştım ve hep onlarla görüştüğümüz zamanlarda oluyo ikimizde geriliyoruz ama eşim kendi ailesinin suçlu olduğunu bile bile bana çatıyo sinir oluyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.