benim yerimde olsanız ne yaparsınız:(((

bizde kuruluk var cnm sonra bir kaçı kızarmaya başladı. bundan 1 ay önce kont götürdüğümüz doktora göstermiştim daha 1 tane vardı ve sadece kuruluk atopik dermatit önemli değil nemli tut geçer dedi. ama yayıldı. dalinden şphe ediyorumyarın bütün çamaşırlarını tekrar yıkayacağım en iyisi diye onu almıştım oysa ki bebeğim için.

Ben de dalin kullanıyorum, hiç aklıma gelmedi dalin aslında.. Bizim de bacaklarımızda kuruluk vardı, sebamed nemlendiriciyi değiştirdi ama bez bağlama bölgesinde ve karında geçmeyen bir kızarıklık var. zaman zaman kayboluyor kremden sonra, bir süre sonra tekrar kızarıyor.. (

ben sadece süt veriyorum şimdilik bebeğim 4buçuk aylık, yumurta süt çerez çilek çikolata en çok alerji yapanlarmış. bir de toz akarları. yün hiçbirşey bulunmayacak dedi. peluş oyuncaklarla bile oynamayacak. çorabına kadar pennye olacak yani daha çok küçük olduğu için alerji testi yapılamıyor dneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışacağız. advantan kremde kortizon var mı. bizim krem kortizon içerdiği için sadece 3 gün kullanacağız

Benim oğlum da sadece anne sütü alıyor.. advantan krem kortizon içermiyor bildiğim kadarıyla çünkü kullanım süresi 4 hafta.. oğlumn da önce cildi kurudu, sonra kuruyan bölgeler kızardı. advantan krem de tam anlamıyla engellemedi açıkçası. çok üzülüyorumm ve ne yapacağımı şaşırdım artık

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun bebişine..ben öncelikle vücut ürünü olarak tamamen bitkisel olan bübsheni kullanıyorum.oda nadiren...genellikle saf zeytinyağını sürüyorum.masajında,altı kızarırsa popişinde,banyodan sonra vücuduna hep saf zeytinyağı sürüyorum.ben büyüklerimden böyle öğrendim.

ayrıca eklemeyi unutmuşum doğumdan hemen sonra vücudumda inaılmaz kaşıntı ve kabarma hasıl oldu.advantan ve avil kullnadım emziriken.kaşıntım kesilmedi,derim yüzülüyordu resmen.kortizon iğnesi oldum !emziriyordum.çok evham yapma ve doktorun ne diyosa o canım

çok teşekkürler tavsiyelerin için. saf zeytinyağı ve saf zeytinyağı sabunu getirttim dün. zeytinyağını öylece mi yoksa ısıtıp mı sürüyorsun. banyodan çıkınca hiç kurulamadan değil mi. yoksa emiyor mu vücut bu yağı yoksa kokuyormu

benim oğlumda daha 2 aylıkken yüznde kızarıklıklar oldu atopik demişti doktorda, biz de kortizonlu merhem kullandık, ilk çocukta insan herşeyden korkuyo, çok evham yapmamak lazım, bebekler bizden daha dayanıklı herşeye..geçmiş olsun

evim kaloriferli ve epey sıcak olduğundan ısıtmıyorum.ama anneannem sobalı evde hafif ılıtırdı.ben hafif tülbentle kuruluyorum bebişi ve ketçap şişesine koydum yağı ordan elime sıkıyorum elimle yediriyorum.emiyor vücudu masaj yapar gibi hiç kokmuyor.biz egeliyiz.bizde hep böyle yaparlar.hatta konak olursa kafasına banyodan evvel limon ve zeytinyağı sürüp .banyo yaptır.çıkınca sık tarakla tara konaktan eser kalmaz.geçmiş olsun canım

benim ğlumda 4 aylık. 45 günlükken başlamıştı bu egzama belası önce kortizonlu krem kullandım hiç bir işe yaramadı.daha sonra tavsiye üzerine elidel diye bir krem aldım devlet karşılamıyo 70 lira verdim (tabiki önemli değil işe yarasa) ama malesef.şimdi doktor yeni bir krem verdi ama çok ağır bir krem bu ancak yaralar sulandığında sür dedi.sürüyorum ve tamamen kurutuyo ama 2 gün sonra tekrar çıkıyo. sonra nette okumuştum buğday kepeğini kaynatıp banyo suyuna atın diye. bugün onuda yaptım inşallah bu defa fayda görrüz. kuzum kaşımaktan helak oluyo artık

maalesef kremleri 2 yaşından önce devlet karşılamıyo.bir krem 70 lira bir hafta ancak gidiyo.ibrahim saraçoğlunun dut kurusu kürü var o iyi geliyo.ayrıca andız pekmezi oda faydalı.sık sık banyo olmamlı su çok kaşındırıyo. ve kıyafetler ütülenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…