- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
- Konu Sahibi gonulcelen10
-
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar.. Oğlumda da yaklaşık bir aydır süren, özellikle karın çevresinde ve aşağı doğru inen bir kızarma var. sizdeki belirtiler nasıldı? doktorumuz advantan krem verdi, bir süredir kullanıyoruz, ciddi bir değişme olmadı. kızarıklık zaman zaman krem kullanımından sonra kayboluyor, sonra tekrar ortaya çıkıyor.. alerjik olabileceği söylendi ama neye alerji bilemiyorumsizlerin bebişlerinize bu teşhis konulurken ne gibi belirtiler vardı?
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar.. Oğlumda da yaklaşık bir aydır süren, özellikle karın çevresinde ve aşağı doğru inen bir kızarma var. sizdeki belirtiler nasıldı? doktorumuz advantan krem verdi, bir süredir kullanıyoruz, ciddi bir değişme olmadı. kızarıklık zaman zaman krem kullanımından sonra kayboluyor, sonra tekrar ortaya çıkıyor.. alerjik olabileceği söylendi ama neye alerji bilemiyorumsizlerin bebişlerinize bu teşhis konulurken ne gibi belirtiler vardı?
ayrıca eklemeyi unutmuşum doğumdan hemen sonra vücudumda inaılmaz kaşıntı ve kabarma hasıl oldu.advantan ve avil kullnadım emziriken.kaşıntım kesilmedi,derim yüzülüyordu resmen.kortizon iğnesi oldum !emziriyordum.çok evham yapma ve doktorun ne diyosa o canım
çok teşekkürler tavsiyelerin için. saf zeytinyağı ve saf zeytinyağı sabunu getirttim dün. zeytinyağını öylece mi yoksa ısıtıp mı sürüyorsun. banyodan çıkınca hiç kurulamadan değil mi. yoksa emiyor mu vücut bu yağı yoksa kokuyormu
tatlım yeni gördüm çok geçmiş olsun
sağol cnm. inş. geçicek bugün kızarıklıklar yok olmuş işe yarayacak galiba ama önemli olan bundan sonra tekrar etmemesi
cnm geçmiş olsun.nasıl son durum faydası oldu mu biraz ilacın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?