benim yerimde olsanız...

kuzum_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
59
10
98
konumu silmek durumunda kaldım arkadaşlar teşekkür ederim

Son düzenleme:
sakın ama sakın karışmayın onlar yarın arayı düzeltir yine siz kötü olursunuz.

Karışma bence de sonunda kocasını aklar paklar suçlu sen çıkarsın.

Senin yerinde olsaydım diye düşünmek istedim ama senin yerinde olamazdım zaten; kendi erkek kardeşim olsa bu kadar evliliğine müdahil olmam...

zaten karışmak gibi bir niyetim yok çünkü böyle işleri oldum olası sevmem ancak kendimi yerine koyunca da diyorum ben bilmek isterdim.. bazen diyorum başkası aracılığıyla mı uyarsam eşinizin iş yerine gidip bir araştırma yapın diye

Senin yerinde olsaydım diye düşünmek istedim ama senin yerinde olamazdım zaten; kendi erkek kardeşim olsa bu kadar evliliğine müdahil olmam...

arkadaşım aynen bende senin gibi düşünen bir insanım insandım ancak dediğim gibi gözümün önünde yaşananlar o kadının o hali o çocukların durumu bunları görünce insan arkasını dönüp gitse de vicdanı gidemiyor.. diğer taraftan korkuyorum karşımda benim gibi insan olsa hiç korkmam,karşımdaki insan kocasının aldatır düşüncesini kesinlikle kabullenmeyecek biri.

Ya ben olsam uyarırdım. Hem senden de bilmezler, işyerinden bilirler.

Kadın sebebini bilmeden kendini paralıyor, belki sebebini öğrense kocası kprkup çekidüzen verecek kendine..

Bir şekilde uyarın kadını. Aptal aptal kocamın me derdi var diye kendini üzmesin.

Ya ben olsam uyarırdım. Hem senden de bilmezler, işyerinden bilirler.

Kadın sebebini bilmeden kendini paralıyor, belki sebebini öğrense kocası kprkup çekidüzen verecek kendine..

Bir şekilde uyarın kadını. Aptal aptal kocamın me derdi var diye kendini üzmesin.

aynen dediğiniz gibi kocamın ne derdi var diye resmen kendini paralıyor hemde öyle böyle paralama değil

Bazen bilmemek daha iyidir. Belki arkadaşınız da aklından geçiriyordur ama bilmemeyi araştırmamayı tercih ediyordur. Karışmamalısınız kesinlikle. Yalnızca beyefendiyle konuşabilirsiniz herşeyi biliyorum düzrlmrzsen eşine söylerim falan gibisinden bir ihtar.

Ben kesinlikle karismazdim. Kocası iftira atıyor bana der, kadın da senden bilir. Açıkgöz olsaymis o da biraz. Dertsiz başına dert alicaksin bence. İyilik yaranmiyor bu tarz durumlarda :KK12: hem gözünle de görmemişsin. Sana gelene kadar söyleme sorumluluğu olan kişiler var, gözleriyle canlı görüp.

Back
X