Şu an öyle sinirli öyle öfkeliyim ki kızlar anlatamam ya

Sevgilim dün geceden beri aramadı,bugün de akşam on birde aradı,konuştuk.
Beyefendi fikrinin sabit olduğunu ve değişmeyeceğini söyleyip nabzımı yokladı.
Kesinlikle bu düşüncemden zamanla vazgeçip taviz vereceğimi umma dedim.
Biz sanki hemen iki sene sonra evlenip ilk günden çocuk yapacağız da sen bunları düşünüp bana çalışma diyebiliyorsun dedim.
Mezun olunca çalışırım,çocuk olunca da kreşe gitmesi uygun olduğunda da gayet referans verip iş arayışına girebilirim dedim.
Şu anki durumumla gelecekteki durumumu kıyaslayamayacağımı söyledi.
Ne var ki şu anki durumumda,1+1 dairede kalıyorum,ailemden ayrıyım,evimi de kendim temizliyorum,yemeğimi de pişiriyorum,sabahın
köründe kalkıp hazırlanıp derse de gidiyorum,bu yorucu olmuyor mu sanki?Ama ben herşeye rağmen eksiksiz yapıyorum her işimi dedim.
Ben hem çalışma hem de iyi bir eş,iyi bir anne olma gücünü kendimde buluyorsam sen hala neyi düşünüyorsun dedim.Eğer çok zorlanırsam da maaşımdan verip de haftada bir temizlik için bayan çağırabilirim dedim.
Neymiş evime,eşyalarıma başka kadının dokunması hoşuma gider miymiş?Zihniyete bak yaa...
Ben çalışıp her olumsuzluğa rağmen kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum,eve 3 giriyorsa benimkiyle 5 olur,kötü mü olur dedim.
Sonra da ben annem gibi,annen gibi olmak istemiyorum dedim.(Benim annem de onun annesi de ilkokul mezunu ve ev hanımı.Bunu annelerimizi küçümsemek için söylemedim.Ama her sabah bir kadının eşinden para istemesi kötü bir şey tabi.)Sonra da beyefendi bunun üzerine
SEN BENİM ANNEMİN TIRNAĞI BİLE OLAMAZSIN. demesin mi?
Şok oldum resmen şok...
Senin annenin tırnağı mı?Bırak da onu bunu ben öyle bir kadın olacağım ki sen benim tırnaklarımı o zaman gör,kim kimin tırnağı olamazmış işte o zaman göreceksin dedim.Suratına kapattım telefonu.
Çok sinirliyim çok...Onca harcadığım emeğe,zamana,döktüğüm dile değmezmiş.Bitti işte bitti.Bulsun benim gibi kızı göreyim o zaman ben.:99:
Ucuz kurtuldum şükür

Hiç etmediğim küfürleri ediyorum saatlerdir,canım o kadar sıkkın ki.Karşımda olsa okkalı bir tokadı yemişti de neyse.