Benim yuvam dağıldı bunlar nasıl bu kadar rahat

Anerya

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
311
415
23
Merhaba arkadaşlar.bir yıl oldu eşimle ayrılalı.ben küstüm babamın evine gelmiştim.karşı taraf ve kocam olacak insanda isabet olmuş gibi davrandılar.düzeltmeye uğraşmak yerine daha da kötü hale getirdiler.her neyse 3 ay öncede boşandık onun isteğiyle.
Asıl konum şu.iki gün önce teyzesi ile karşılaştım hemen yüzümü çevirdim ve hızla yürümeye başladım.Kadın geldi elimi tuttu görüşebilir miyiz dedi.Ben dumura uğradım.annem kardeşlerim de yanımda.hayır görüşmeyelim dedim.elimi çektim.ısrarla sıkı bir şekilde tutuyor görüşelim diyor.görüşecek birşey yok dedim.hakkını helal et olan oldu geçen geçti dedi.Ben sinir şaşkınlıktan tam cevapta veremiyorum tabi.Bu öyle birşey değil olan bana oldu dedim.siz ikinizde gururunuza yenildiniz dedi.hayır ben bir sülalenin kurbanı oldum dedim hemen uzaklaşıp gittim.iki gündür çok psikolojim bozuldu.olan oldu geçen geçti ne demek.Ben bir çocukla boşandım bunlar yüzünden.Bu bu kadar basit bir olay mı.
Ben 9-10 ay babamın evinde kaldım hiçbiri aramadı da şimdi ne görüşecek.
Ya bunların vicdanı mı çok rahat nasıl bu kadar cesurlar.ya da kadın gerçekten çok iyi kapli mi çözemedim.
Allah aşkına bu nasıl bir durum bir yorum yapın.acımı daha da çoğalttı bu olay.çok ağladım.ve bu ayrılık süresinde en çok olayı kötü hale getiren bu kadının kocasıydı.
Gerçekten vicdanları çok rahat demek ki.hiç önemsememişler

Merhaba arkadaşlar.bir yıl oldu eşimle ayrılalı.ben küstüm babamın evine gelmiştim.karşı taraf ve kocam olacak insanda isabet olmuş gibi davrandılar.düzeltmeye uğraşmak yerine daha da kötü hale getirdiler.her neyse 3 ay öncede boşandık onun isteğiyle.
Asıl konum şu.iki gün önce teyzesi ile karşılaştım hemen yüzümü çevirdim ve hızla yürümeye başladım.Kadın geldi elimi tuttu görüşebilir miyiz dedi.Ben dumura uğradım.annem kardeşlerim de yanımda.hayır görüşmeyelim dedim.elimi çektim.ısrarla sıkı bir şekilde tutuyor görüşelim diyor.görüşecek birşey yok dedim.hakkını helal et olan oldu geçen geçti dedi.Ben sinir şaşkınlıktan tam cevapta veremiyorum tabi.Bu öyle birşey değil olan bana oldu dedim.siz ikinizde gururunuza yenildiniz dedi.hayır ben bir sülalenin kurbanı oldum dedim hemen uzaklaşıp gittim.iki gündür çok psikolojim bozuldu.olan oldu geçen geçti ne demek.Ben bir çocukla boşandım bunlar yüzünden.Bu bu kadar basit bir olay mı.
Ben 9-10 ay babamın evinde kaldım hiçbiri aramadı da şimdi ne görüşecek.
Ya bunların vicdanı mı çok rahat nasıl bu kadar cesurlar.ya da kadın gerçekten çok iyi kapli mi çözemedim.
Allah aşkına bu nasıl bir durum bir yorum yapın.acımı daha da çoğalttı bu olay.çok ağladım.ve bu ayrılık süresinde en çok olayı kötü hale getiren bu kadının kocasıydı.
Gerçekten vicdanları çok rahat demek ki.hiç önemsememişler
eski evliliğimde ben de yasadım bener şeyleri , üzülme
bu işler böyle oluyor malesef

Yaşadıklarınızı ya da yaşattıklarını umursamasa sizi görmezden gelir yoluna devam ederdi.Bence tamamen vicdanen rahatsız ,farkında ve konulup rahatlamak istiyor olabilir.

bence siz olayları yanlış değerlendiriyorsunuz. tam olarak teyzenin suçu nedir bilemedim de vicdanı rahatsız olduğu için helallik istemiş.
rahat olsa sana nispet yapar gibi konuşurdu helallik falan istemezdi.
ha bir de bütün konular için diyorum benim içinde geçerli sorun eşte oluyor. yani kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, eltim... yuvamı bozdu cümleleri saçma geliyor. yuvayı karı-koca yapar, karı-koca bozar.

Yaşadıklarınızı ya da yaşattıklarını umursamasa sizi görmezden gelir yoluna devam ederdi.Bence tamamen vicdanen rahatsız ,farkında ve konulup rahatlamak istiyor olabilir.
Boşanmadan önce aramadı.şimdi de vicdan rahatlacak yani yine ben umrunda değilim.sadece bedelini ödemekten korkuyor belki de

Bence size birşeyler anlatacaktı
Keşke dinleseydiniz
Bende boşanma aşamasındayım ilk zamanlar annesi babası yaptı diyordum
Zaman geçince sağlıklı düşününce anladımki ben kendini yönetemeyen aklı etmeyen kendi kararını vermeyen sürekli ağlayan bir çocukla evlenmiştim
Yani suç onlarda değildi kişideydi

Vicdanı rahat olsa ne olmasa ne, sana ne faydası var?
Olan olmuş biten bitmiş gerçekten de.Sen önüne bak artık.

Öyle zor süreçlerde alakası olmasada insanların pek karışmak istemiyorlar iki yetişkin insan kendi çözer diye.Belki arasaydı bu kezde altından farklı anlamlar çıkartabilirdiniz o öfke ve üzüntüyle

Çok zor bir durummuş gerçekten.çok acımasız insanlar.
üzülme
7 ay ayrı kalmıstık dava açmadan bir allahın kulu ne aradı ne sordu
bir de kamyon tutup benim ev esyalarımla kv dem evini yeniledi :)
üzülme cidden hersey gelıyor geçiyor ve unutuluyor

bence siz olayları yanlış değerlendiriyorsunuz. tam olarak teyzenin suçu nedir bilemedim de vicdanı rahatsız olduğu için helallik istemiş.
rahat olsa sana nispet yapar gibi konuşurdu helallik falan istemezdi.
ha bir de bütün konular için diyorum benim içinde geçerli sorun eşte oluyor. yani kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, eltim... yuvamı bozdu cümleleri saçma geliyor. yuvayı karı-koca yapar, karı-koca bozar.
Evliliğimde de bazı şeyler yaptılar.neyse uzun uzun anlatmayım.Bu kadının kocası babamı aradı sen safsın senin bilmediğin şeyler var geleyim anlatacam dedi iki üç kere küsüp geldiğimde.sonra babama eşimin aslında benimle evlenmek istemediğini başka biri ile nişanlı olduğunu benim 6 ay peşinden koşup kendim ile evlenmek zorunda bıraktığımı söyledi.hatta adam yemin ediyormuş sürekli benim yanımda eşimi aradı onu bıraksın beni alsın dedi diye.
Sonra ben eşim olacak adama mesaj attım ne saçmalıyorsunuz diye. Yanlış anlaşılmayı düzelttircem benim haberim yok dedi.sonra dayısı arayıp hakkınızı helal edin yanlışlık olmuş dedi.Adamın kendisi bile aramadı.o süreçte benim ile ilgili saçma sapan şeyler anlattılar herkese.çok yıprandım neler duydum yalan yanlış

Öyle zor süreçlerde alakası olmasada insanların pek karışmak istemiyorlar iki yetişkin insan kendi çözer diye.Belki arasaydı bu kezde altından farklı anlamlar çıkartabilirdiniz o öfke ve üzüntüyle
Yok karıştılar ama sadece beni kötüleyerek suçlayarak

üzülme
İnşallah unuturum herşeyi.Allah sizin sıkıntılarınızı da gidersin

üzülme
insanin ici yanıyor ne emeklerle sen o yuvayı kuruyorsun ama kaynana denen şahıs mis gibi utanmadan o eşyalara konuyor. Ama suçlu taraf kaynana değil es olamayan şahıslar. Verdikleri sözü tutamayan korkaklar. Her allahın günü boyle bir insanla evli kalmadim allah gerçek yüzünü gösterdi diye seviniyorum.
Kısaca geçiyor sadece zaman:-(:-(:-(

Back
X