Mesela hamileliğimin ikinci ayında midem bulandığı için kv yi sabahtan aradım yatacağımı yukarı çıkamayacağımı söyledim.ikindine doğru kalktım kahvaltı bulaşığını yıkadım evi toparladım filan zar zor.kv eve geldi bir anda kapıyı yumruklamaya başladı açtım son ses bağırıyor yatalak mısın ne yatıyorsun yıkadığın iki bulaşık,gelme bir daha yukarı vs.bağırdı çağırdı son ses.Ben zaten daha 5 aylık evliyim.eniştem ile ablamı aradım beni çabuk alın diye.çünkü babam gil yurtdışındaydı.
Bundan daha hafif şeyler oluyordu eşim haklısın diyip konuyu kapatıyordu artık tak etti.
Eniştem ben eşinin haberi olmadan götürmem dedi aradı söyledi biz gidelim sen de akşam bize gel konuşalım diye
Akşam enişteme bağırdı delirdi orda.neyse beni ikna etti söz verdi yukarı çıkmana asla karışmayacağımyazın da taşınacağız diye .Ben de bir gece kalayım öyle al dedim.o gün hepsi bize toplanmış bu adamı kışkırtmış asla senin yerinde olmak istemezdim demiş dayısı filan.güya eniştem gil beni akınca itibarları yerle bir olmuş.
Ertesi gün arabaya biner binmez başladı bana bağırmaya.evde de devam etti.sen bir yukarı çıkma senin burnundan getiririm diye.Ben götür beni geri dedim.dayılarını yengelerini filan topladı bizim eve,benim mesajlarımın bazı yerlerini okudu beni kötüledi onlar da beni suçladılar ne var bağırdıysa korkmuş dediler filan.kv yanlarında götürdüler hep beraber sırayla birbirlerinde toplanıyorlardı.birde foto paylaşıyorlardı hanımağa böyle mutlu böyle ilgilendik böyle kahve yaptık şöyle yemek yedik diye.bana da ceza verdi adam,evden bahçeye bile çıkmayacağım kimsede gelmeyecek.kendide akşamları annesinin yanında uğrayıp geç geliyordu.
Sonra benim kanamam başladı hastaneye yattım