- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 48.000
- 478
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Bahsedilen kahve dükkanının bu olduğuna eminim. Biz eşimle özellikle burayı tercih ediyoruz, tamamen tercih meselesiAynen öyle öyle bir linç başlatırım ki ben olsam. O yüzden rahatsız olan sussun başka bir yerde otursun bu hanım gibi
Sizin sevinmeniz kimin umrunda deselerdi keşke, o adamla birlikte bizim de dualarimiz sizinleO senin terbiyesizliğin. Adamın rızkını elinden alın demedim sadece üslubu hakkında uyarırsanız sevinirim dedim
Kendinizden kistiginiz belliKedilerim var, kendimden kısıp onlara en iyi mamayi, tedaviyi sağlıyorum.
Dusunmuyoruz oyle. Senin yuzunden oldu. Hem adama yazik hem hayvanlara. Sen de bulursun insallah hakettiginibu üslupla siz de evden çıkmasanız iyi olur .ama olay doğru. Moralim bozuk sadece başka şikayetlerin de gitmiş olduğu konusunda herkes benim gibi mi düşünüyor diye konu açmak istedim. Üst üste talihsizlik yaşıyorum. Rahatsız olduysanız okumayın
Kalp kalbe olmuşuz. Eger ki su hikaye dogruysa aynisini yasar umarim. Beter olur.Sizin sevinmeniz kimin umrunda deselerdi keşke, o adamla birlikte bizim de dualarimiz sizinle
Kendinizden kistiginiz belli
Sen ne ayaksin ya ben seni cozemedim.
Sen kimsin de hakkin olacak birilerinin üstündeSana hakkımı helal etmiyorum. Yeterince keyifsizims
Abla tamam bozma sinirini valla değmezSen kimsin de hakkin olacak birilerinin üstünde
Hdhdhdhjdj okudukca iyice yukseliyorum belli oluyo mu bdbxbxAbla tamam bozma sinirini valla değmez
Olmaz olur mu? Bence yalan ama bunlar. Ben acaba ikinci romanımı bu kıza mı yazdırsam djdjdjdHdhdhdhjdj okudukca iyice yukseliyorum belli oluyo mu bdbxbx
Belki adamı cıkarmak için şikayet bekliyordular o atakta senden geldi ve sen sebep oldun malesef adama üzüldüm bu zor zamanda ekmeğinden olma sebebi oldun konularından dikkatimi ceken hep birileriyle kavga etmişligin oluyor neden acabaRestoranda müşterilerin,garsonların verdiği yemek yüzünden içeriye köpekler giriyordu. Benim kedilerim var tertemiz aşılı hayvan. Onlara bile mutfak yasaklı bölgedir giremezler.
Garsondan rica ettim lütfen uzaklaştırın dedim. Uzaklaştırdı ama köpekler geri döndü. Yemek verenleri uyarın, yemek yediği yerden hayvan uzaklaşmaz diyince sinirlendi.
Hanimefendi isterseniz köpeği siz uyarın dedi. Ukalaligina gicik oldum şikayet ettim. Sık gittiğim bir restoran. Sadece üslubu hakkında uyarsınlar istemiştim adamı kovmuşlar üstelik yaşı vardı.
Bugün gittiğimde üç gün sonraya çıkışım verildi,çocuk okutuyorum dualarım hep sizinle mutlu olabilirsiniz dedi şok oldum.
Çok kötü hissediyorum ben unutmuştum bile emeğin hiç mi değeri yok sadece ben şikayet ettim diye kovulmamıştır değil mi?
Şikayetler üst üste gittiği için kovulmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?