Valla yazmayayım dedim ama hep apaciap konular, da bu neyin nesin kızım sen hasta mısın sen neden millletin ekmeğiyle oynuyorsun üstüne emeğin hiçbir değeri yok mu yazıyorsun? Madem emeğin değeri var saygılı olacaktın garsona.
Bu muallime doktora gitse, doktor iki dakka da teşhis koyar.
Siteden de kovuyorlar hatırladın mı o konuyu, geçen hafta açmıştı.
Kuzeninin evine çıkıp komşusunun balkonuna çöp atmış ve kapısına da kedisinin kumunu dökmüştü.
Demek ki o komşu ne kadar haklı, (bende geçenlerde komşumla problem yaşadım. Kendime de vay anasını dedim, onca sene git en iyi sirketlerde çalış, oku, kendimizi getirdiğimiz en iyi olgunluğa medeniyete getirelim gelsin saçma bi komşu tuhaf tuhaf şeyler yaşa. Kendisi ile arkadaşlık etmek istemediğimi söylediğim ve sebeplerimi, koridorda konuştu konuştu hakkıdır kendine konuşacak oda kendine göre haklı yanlarını söyleyecek dedim. Ses çıkarmadan dinledim baktım iyice bayıyor… bindim asansöre gittim markete bana mesaj döşemiş. İnanamadım. Konuşmasını da araya girmeden dinledim aaa ooo yok yok vs demedim.
Hiç cevap yazmadım. Beklemiştir cevap yazıp kavga için fitil ateşlensin.
Zaten istemiyorum oh dedim.
Geçende asansöre binerken kendisi çıkıyordu. Gene bana bişey söyleyecekti hazırladı kendini duvara baktım dedim hiç göz göze bile gelme kızım bak işine, birde insana yapışıyorlar, nasıl bir yapıları var ise üstelemek üstelemek üstelemek. Survivor Pınar gibi insan bunlar karşıdakini ağır tahrik ede ede ede dayağı yiyip maduru oynarlar…)
Konu sahibi sizin gibi gidip kimse şikayet etmemiştir.
Konu açıp vicdan rahatlatacak bizim üzerimizden.
Sizin yüzünüzden işten çıkarıldı.
Vicdanınız rahatsız olsun.
Adam zaten bir ömür size dolanacak karmayı da salmış üzerinize…