Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki ailenizle normalde görüşüyor musunuz? Evetse gidin görün ama hayırsa asla. Her üzülen kanser mi oluyor? Kabullenmeyin ve ezilmeyin kimsenin karşısında herkes acısına sebep arar, suçlu arar ama bu siz değilsiniz.
Amcandan büyük kanserden ölen yok mu sanki sülalede?
Bir daha aradıklarında oradan örnek göster.
Sülalede her kanser olanı da (Allah esirgesin) sana yüklerler bunlar artık..
Eşim onlara güvenmiyor sizi gönderemem diyor onlarda eşimle gelmemi istemiyorlar eşin bizim aileye giremez diyorlar senle çocuklar gelsin diyorlar kız kardeşim bile gitme diyor ben pek güvenmiyorum diyor amca çocukları beni suçluyorlar bide gel diyorlar
Bende kaçarak evlendim uzun zaman ailem görüşmedi benimle daha sonra barıştık ama amcam benimle konuşmuyordu istemiyordu eşimle evlenmemi 2 sene hiçbir şekilde konuşmadık geçtiğimiz bayram annemlere karşılaştık bana sarıldı ağladık ve hemen çıktı gitti o gün benim bayramım olmuştu benimle barıştı diye o kadar mutluydum ki eşime anlattım amcam onu istemedi diye bana tepki gösterdi ama ben yinede görüşmekte kararlıydım ama görüşemedim çünkü benimle barıştıran 1 hafta sonra vefat etti canımın ici bana kalan acı ve pişmanlık tek diyeceğim geç olmadan git ve sarıl kesinlikle eşini dinleme bu konuda bilseydim eğer aon birkez daha sarılmak için herşeyim sen vazgecerdim....