Benim yüzümden kanser olmuş

Peki ailenizle normalde görüşüyor musunuz? Evetse gidin görün ama hayırsa asla. Her üzülen kanser mi oluyor? Kabullenmeyin ve ezilmeyin kimsenin karşısında herkes acısına sebep arar, suçlu arar ama bu siz değilsiniz.

Git bence. Sonra içine dert olur. Ama eşin niye gitmeni istemiyor onu anlamadım. Kendi amcası hasta olsa görmeye gitmeyecek miydi.

Amcandan büyük kanserden ölen yok mu sanki sülalede?
Bir daha aradıklarında oradan örnek göster.
Sülalede her kanser olanı da (Allah esirgesin) sana yüklerler bunlar artık..

Aslında en büyük amcamda halamın kocasıda kanser yani bunlarda mı benim yüzümden

tıp bilimi şokta.

yeğeni kocaya kaçtı diye kanser olan ilk amca, tıp tarihine geçer.

hayatımda bundan daha saçma çok az şey duymuşumdur.

Aynen size katılıyorum beni günah keçisi ilan Eti'ler ama başardılar huzurumu kaçırdılar niye benim mutsuzluğumla mutlu oluyorlar
Onların öyle demesiyle niye mutsuz oluyorsun ki
Evet bu arada doğuluyum
Sakin aileni ziyarete gitme.....

Amcan senin yzujdeny kanser oldu demeleri sen bile belli içlerinde hala intikam atesi olduğu....

Eşim onlara güvenmiyor sizi gönderemem diyor onlarda eşimle gelmemi istemiyorlar eşin bizim aileye giremez diyorlar senle çocuklar gelsin diyorlar kız kardeşim bile gitme diyor ben pek güvenmiyorum diyor amca çocukları beni suçluyorlar bide gel diyorlar

Bende kaçarak evlendim uzun zaman ailem görüşmedi benimle daha sonra barıştık ama amcam benimle konuşmuyordu istemiyordu eşimle evlenmemi 2 sene hiçbir şekilde konuşmadık geçtiğimiz bayram annemlere karşılaştık bana sarıldı ağladık ve hemen çıktı gitti o gün benim bayramım olmuştu benimle barıştı diye o kadar mutluydum ki eşime anlattım amcam onu istemedi diye bana tepki gösterdi ama ben yinede görüşmekte kararlıydım ama görüşemedim çünkü benimle barıştıran 1 hafta sonra vefat etti canımın ici bana kalan acı ve pişmanlık tek diyeceğim geç olmadan git ve sarıl kesinlikle eşini dinleme bu konuda bilseydim eğer aon birkez daha sarılmak için herşeyim sen vazgecerdim....

Back
X