Benimde bir derdim var

minnaksim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
6
1
1
31
Basliktada olduğu gibi bugün iki farklı durum yaşadım sabaha mutlu uyanan ve günün ilerleyen saatlerinde beklenmedik haber alan ve ruhsuz dolaşan biri oldum sanki benim yarammış gibi kendi canimdan kanımdan ablam hayat bir piyongo da bize vurdu o şimdi yalnız uyuyor hayalleri su oldu karşıda kine diyecek laf çok ta migdem müsade etmiyor biraz içimi dokmeye geldim bu arada bugün hamile oldugumu öğrendim keşke çok sevinebilsem ufacık bedeni benim ablamin derdine yandigimin halinde kayboluyor😢😢

Basliktada olduğu gibi bugün iki farklı durum yaşadım sabaha mutlu uyanan ve günün ilerleyen saatlerinde beklenmedik haber alan ve ruhsuz dolaşan biri oldum sanki benim yarammış gibi kendi canimdan kanımdan ablam hayat bir piyongo da bize vurdu o şimdi yalnız uyuyor hayalleri su oldu karşıda kine diyecek laf çok ta migdem müsade etmiyor biraz içimi dokmeye geldim bu arada bugün hamile oldugumu öğrendim keşke çok sevinebilsem ufacık bedeni benim ablamin derdine yandigimin halinde kayboluyor😢😢
Keşke içinizi daha anlaşılır şekilde dökseydiniz.
Bebeğiniz için hayırlı olsun.

Keşke içinizi daha anlaşılır şekilde dökseydiniz.
Bebeğiniz için hayırlı olsun.
Günün şokunu atlatamadim ki ablam evini birakip annemlere gitti biz onunla kardeştende oteyiz canım o benim herseyim konduramiyorum ona aldatilmayı ve yanında değilim bu da çok üzüyor

Allah iyilerle karsilastirsin 😔 Aslında bi nevi ablanız öyle bi insandan kurtulmuş en azından öğrenmiş... bebeğinize sağ salim kavuşun inşallah..

Anlayan bana da anlatsın.
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.

Belkide ablanızın ayrılması daha iyi olmuştur , bazen derizya böyle evliliğe çocuk lazım değil falan diye 🤷‍♀️
3 defa tüp bebek denemelerinde de çocuklari olmadı biliyor musunuz bi yandan o yüzden seviniyor ama ruhen nasıl bir durum da az çok anlıyorum bu da ister istemez üzüyor hamile olduğuma bile inanamıyorum derdim o olmuş sanki aklım hep ablamda

3 denemelerinde de çocuklari olmadı biliyor musunuz bi yandan o yüzden seviniyor ama ruhen nasıl bir durum da az çok anlıyorum bu da ister istemez üzüyor hamile olduğuma bile inanamıyorum derdim o olmuş sanki aklım hep ablamda
Henüz yeni hamilesiniz stres çok etkiler ilk 3 ay önemli , önce kendinizi düşünün siz . Kimse boşanmak için evlenmiyor , hepimizin başına gelebilir , Allah büyük onunda kalbine ferahlık verir kolayca atlatır , destek olun birbirinize , ama herşeyden herkesten önce kendinizi düşünün .

Henüz yeni hamilesiniz stres çok etkiler ilk 3 ay önemli , önce kendinizi düşünün siz . Kimse boşanmak için evlenmiyor , hepimizin başına gelebilir , Allah büyük onunda kalbine ferahlık verir kolayca atlatır , destek olun birbirinize , ama herşeyden herkesten önce kendinizi düşünün .
Umarim öyle olur tek yapabildigimiz dua ve hayırlısıni istemek saolun biraz karmaşık ta olsa paylasinca rahatladım

Boşanıyor mu? Niye böyle anlaşılmaz yazdınız?

Back
X