Benimde bir derdim var.

orkide82 idi sanırım rumuzu. ibretlik bi öyküsü var o kızcağızın. bulursanız okuyun zamanında az üzülmemiştim onun için neyseki kurtuldu sonra.

Güzel yürekli arkadasim merhaba. Sana ulasmaya calistim ama olmadi. Mesajin icin tesekkür ederim. Fakat benim 100'den fazla mesajim olmali ki ben özel mesaj atayim. Bana e-mail adresini yazarsan.. sana ulasmaya calisicam.

Simdiden cok tesekkür ederim.

Yukaridaki görüsün eksigi vardir ama fazlasi yoktur!!!! Bizzat tecrübe edilmistir !!!!

Yukaridaki görüsün eksigi vardir ama fazlasi yoktur!!!! Bizzat tecrübe edilmistir !!!!

eksiğini tamamlayıver bacım, gençlerin gözü açılsın

Ay kizlarrrr tam iyi bir konuya degindiniz burada simdi!!!

yani ben mesela akrabalarda vs görüyorum ki anam ne soguklar ya cogu,sen cana yakin davraniyorsun ama onlar soguk ve olsanda olur olmasanda!!!

bu tür seyleri sahiden cogu kisidende duyuyorum...

Noktasından virgülüne kadar katılıyorum.

forumda daha önce okuduğum kadarıyla bu anlattıklarınız evliliğin 5. senesinden sonra falan ortaya çıkan problemler oluyor genellikle. ama sizinki daha nişanlılıkta başlamış, bu anormal bir durum. bence bu konuyu nişanlınızla ayrıntılı bir şekilde konuşun. yine devam ederse mutsuz bir evlilik yapabileceğinizi düşünüp bir karar verin bence.

Ilk önce cevabin için tesekkür ederim. Diger arkadaslarida cok büyük tesekkür ederim. Herkesin bakisi farkli olmasina ragmen... hemen hemen ayni fikirdeler.

Ben bunu iki defa konustum onunla, böyle bir sorun oldugunu. Sonra ilk iki üç gün iyi oluyor.. sonra ayni hal. Artik konusmicam.. çünkü insan nekadar konussa.... karsi tarafin anlamak istedigi kadar anlar.
Artik dedigim gibi.. fazla bende ilgilenmiyorum... hernekadar zor olsada.... cünkü ben bu çoçuga asik oldum sanirim.... mesafeli davranmaya calisiyorum. Allah böyle bir durumu hic kimsenin basina getirmessin.

Bu arada SuTLuCikolaTa arkadasada buyuk tesekkür ederim, mesaji için.

Selam ve saygilarimla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…