Benimde bir derdim var :(

Rmjsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
9
0
0
Belçika
Arkadaslar ben bi kac gun once üye oldum ne yazsam ne gibi bi konu acsam diye dusunurken 1 saat once hayatimin shokunu yasadim diyebilirim, ve yazacak biseyim cikti, bu konuyu anlatabilcegim kimse oldugunu dusunmuyorum o yuzden sizinle paylasmak istedim.

yaklasik 3 senedir iliskim var hersey cok guzel gidiyor birbirimizi cok seviyoruzzz okul bittikten sonra evlenecegiz derken hoop ne ogrendim erkek arkadasimin babasi annesini aldatiyormus(hicte ole bi adama benzemiyordu) ki ben bunca zaman onun ailesini benimkilere herzmn size laik birileri oldugunu savunurdum, simdi ayni seyleri yapamam gibi geliyor. Benim icin bu durum pek bisey farketmeyebilir, ancak o boyle dusunmuyor bu durum yuzunden israrla ayrilmamizi talep ediyor, cunku benim ailem artik hayatta evlenmemize razi olmzmis, ne yazikki bende bu sozune bir cvp veremiyorum cunku ailem erkek arkadasimin ailesini ve kendisini ogrendiginde pek sicak bakmiyolardi. Simdi ben bu durumu nasil anlatirim onlara...
Bu arada avrupada yasiyorum ve yasadigim bölge kasaba tarzi yerler ve boyle durumlar belki istanbul gibi biyerde cok normal karsilanabilir bilemiyorum ama burda oyle olmuyor o isler..

simdi asil soru ben ne yapayim ve siz benim durumumda olsaniz ne yapardiniz?? :( ben gercekten bilmiyorum.. bana kalsa onu birakmam ama soz konusu ailem olunca dusunemiyorum hic birsey. Bu olay olmadan bile kendi ailem konusunda tereddut ediyordum acaba zamani gelince razi olurlarmi onunla evlenmeme yoksa olmazlarmi diye bu sey yuzunden simdi iyice umidim kesildi...

aklınızda bıseyler netlesmedıyse zaten evlenmenız dogru olmaz evlensenız bıle mutlu olamazsınız...bunun ıcın en basta karsındakı kısıye guvenıp herseyı bı kenara bırabılmek onemlı ama o sızı bırakmayı tercıh etmıs...karıısık bı durum ...hakkınızda hayırlısı olsun....

Madem kendisi böyle -bence sizle cokda alakali olmayan- bir konuda hemen ayrilmayi israrla teklif ediyor, vardir bir bit yenigi derim tatlim.
Sonucta babasi aldatiyorsa aldatiyor, belki yarin bir gün iliskisini bitirecek tekrar karisina dönecek, yani sen bu olaylara zaten hic girme derim, kendileri halledecekler ne yapiyorlarsa. Yok olmadi bosanacaklar.
Ailende neden karsi gelsin senin evlenmene? Sevgilinin ailesi bosandi, bu aile bozuk, belkide benim kizimida oglu bosarmi ilerde diye?
O isler belli olmazki. Hic bosanmis insan olmayan bir ortamda bile anlasamayan insanlar yine bosanabilir, herkesin evliligi farkli.

Acikcasi beni dinlersen, senin sevgilinin kafasi bayagi bir karismis. Sadece baba olayida degil bence. Genel anlamda evliligi yürütemeyecegini, ciddi seylere hazir olmadigini düsünüyordur. Babasinin olayida bardagi tasiran damla olmus belkide.

Yine sana öyle israr ederse "Bende bunu cok düsündüm, haklisin...bu durumlari ailem kabul edermi etmezmi bilemiyorum, ama bencede ortalik böyle karisikken mutlu bir yuva kuramayiz. Senin icin ve ailen icin umarimki hersey düzelir, mutlu olursunuz tekrar, ben aradan cekilmek istiyorum" de ve cok normal bir sekilde noktala.
Arkadas taleplerinide kabul etme, arkadas kalalim derse, ben öyle yapamam, huzursuz olurum olmaz, birbirimizden haberimiz olmasin daha iyi de.

Bak sen bunu yap, ondan sonra görürsün neyin ne oldugunu. Seven adam bir kere seni rahat birakmaz.
Bir kac gün, bilmedin bir kac hafta, en fazla iki ay dayanir senden ayri kalmaya sonra yine basina dikilir. Tecrübeye sabittir, benim en iyi arkadasiminda basina geldi.
onunda erkek arkadasi israr ediyormus ayrilalim, senin ailen benim dul bir adam oldugumu bilince zaten seni bana vermezler diye. Arkadasimda hep israr ediyordu, yok ben senin icin mücadele ederim söyle böyle, adam nazlanip duruyordu, hep ayni laflar. Bir gün dedim arkadasima sen bosversene, iyice agzina sakiz etmis bu laflari, sen ayril ondan o nasil olsa geri gelir, gelmezsede zaten bes para etmezmis, sükür duasi edersin kurtuldum diye dedim.

Arkadasim bayagi korktu, hatta tam 8 gün aramamis hic, sonrada kapisinda beklemis sen beni niye hic aramiyorsun, en azindan arkadasca konusabiliriz, ben senle konusmayi özledim diye. Arkadasimda olmaz, beni arayip sorma, biz ayrildik, yollarimiz ayri bundan sonra demis.
Adam bin takla atti geri barisabilmek icin, hüngür hüngür aglamis, gitmis yüzük almis ciddiyim ben diye vs vs.

Yani erkeklere böyle canim, kolay lokma olma. Kendini sizin aileye layik görmüyorsa, layik degildir, hic acima!

Madem kendisi böyle -bence sizle cokda alakali olmayan- bir konuda hemen ayrilmayi israrla teklif ediyor, vardir bir bit yenigi derim tatlim.
Sonucta babasi aldatiyorsa aldatiyor, belki yarin bir gün iliskisini bitirecek tekrar karisina dönecek, yani sen bu olaylara zaten hic girme derim, kendileri halledecekler ne yapiyorlarsa. Yok olmadi bosanacaklar.
Ailende neden karsi gelsin senin evlenmene? Sevgilinin ailesi bosandi, bu aile bozuk, belkide benim kizimida oglu bosarmi ilerde diye?
O isler belli olmazki. Hic bosanmis insan olmayan bir ortamda bile anlasamayan insanlar yine bosanabilir, herkesin evliligi farkli.

Acikcasi beni dinlersen, senin sevgilinin kafasi bayagi bir karismis. Sadece baba olayida degil bence. Genel anlamda evliligi yürütemeyecegini, ciddi seylere hazir olmadigini düsünüyordur. Babasinin olayida bardagi tasiran damla olmus belkide.

Yine sana öyle israr ederse "Bende bunu cok düsündüm, haklisin...bu durumlari ailem kabul edermi etmezmi bilemiyorum, ama bencede ortalik böyle karisikken mutlu bir yuva kuramayiz. Senin icin ve ailen icin umarimki hersey düzelir, mutlu olursunuz tekrar, ben aradan cekilmek istiyorum" de ve cok normal bir sekilde noktala.
Arkadas taleplerinide kabul etme, arkadas kalalim derse, ben öyle yapamam, huzursuz olurum olmaz, birbirimizden haberimiz olmasin daha iyi de.

Bak sen bunu yap, ondan sonra görürsün neyin ne oldugunu. Seven adam bir kere seni rahat birakmaz.
Bir kac gün, bilmedin bir kac hafta, en fazla iki ay dayanir senden ayri kalmaya sonra yine basina dikilir. Tecrübeye sabittir, benim en iyi arkadasiminda basina geldi.
onunda erkek arkadasi israr ediyormus ayrilalim, senin ailen benim dul bir adam oldugumu bilince zaten seni bana vermezler diye. Arkadasimda hep israr ediyordu, yok ben senin icin mücadele ederim söyle böyle, adam nazlanip duruyordu, hep ayni laflar. Bir gün dedim arkadasima sen bosversene, iyice agzina sakiz etmis bu laflari, sen ayril ondan o nasil olsa geri gelir, gelmezsede zaten bes para etmezmis, sükür duasi edersin kurtuldum diye dedim.

Arkadasim bayagi korktu, hatta tam 8 gün aramamis hic, sonrada kapisinda beklemis sen beni niye hic aramiyorsun, en azindan arkadasca konusabiliriz, ben senle konusmayi özledim diye. Arkadasimda olmaz, beni arayip sorma, biz ayrildik, yollarimiz ayri bundan sonra demis.
Adam bin takla atti geri barisabilmek icin, hüngür hüngür aglamis, gitmis yüzük almis ciddiyim ben diye vs vs.

Yani erkeklere böyle canim, kolay lokma olma. Kendini sizin aileye layik görmüyorsa, layik degildir, hic acima!

kız sende benım kafadansın hea :D

Ben anlamadım böyle bi'durumda sevgiliniz niye hemen ayrılmak istedi ki hiç çabalamadan:44:
Kaygılar tabii oluşur ama babanın yaptığını çocuklara yüklemek anlamsız aslında Allah göstermesin onun yerinde siz de olabilirdiniz.
Gerçi sevgiliniz zaten direk ayrılmayı teklif etmiş çok düşünecek bi'şey yok aslında:44:

Ne gibi bir konu açayım derken konuluk malzeme bulmuşsunuz ne güzel :ssz:
Erkek arkadaşın da senden nasıl ayrılayım derken güzel bir yalan uydurmuş :ssz:
Ve aklına babasının annesini aldattığı yalanıyla işe başlamak gelmiş :31:

babasının yediği haltın faturasını erkek arkadaşınamı keseceksin? çok saçma....

neden ille de konu açacaktınız ki,onu anlamadım.
neyse,erkek arkadaşının bahanesi de komikmiş cidden,babası annesini aldattı diye seven biri neden kız arkadaşına ayrılmayı teklif eder,tuhaf.Üstelik böyle bir şeyi niye ille de ailenize anlatmanız gerekiyor,o da enterasan.Her babası aldatan evlenemeyecek olsa evlenen genç sayısı epeyce düşerdi sanırım

sen bunu nasıl öğrendin.sadece erkek arkadaşından mı duydun,yoksa şahit mi oldun veya başkasından mı duydun?sonra bunu annenler nerden duyacak tabi bu nasıl aldattığına bağlı.annesini terk etmiş başkasıyla mı yaşıyor.belki bu kasabada duyulur diye korkuyorsun.pek anlamadım olayı ama erkek arkadaşının ayrılalım annenler bizi istemez demesi saçma geldi.

Erkek Arkadasin zaten bi sok yasiyor babasinin annesini aldatmasi kadar agir birsey olamaz herhalde birde sen birakirsan ne olur hali !

hem belkide seni deniyordur Erkek Arkadasin bakalim birakacakmi beni bu durumda diye?

Bence destek ol.. Ailen de bu durumu anlayacaktir..

Bu arada bende Almanyada Kasaba gibi biryerde yasiyorum seni anliyorum ama destek ol seviyorsan..

Hakkinizda hayirlisini dilerim..

sen bunu nasıl öğrendin.sadece erkek arkadaşından mı duydun,yoksa şahit mi oldun veya başkasından mı duydun?sonra bunu annenler nerden duyacak tabi bu nasıl aldattığına bağlı.annesini terk etmiş başkasıyla mı yaşıyor.belki bu kasabada duyulur diye korkuyorsun.pek anlamadım olayı ama erkek arkadaşının ayrılalım annenler bizi istemez demesi saçma geldi.

kendisi soyledi, uzun sure sakladi biseyler yolunda olmadigini hissediyordum uzerine gidincede dökuldu, dokuldu derken sadece aldattigini soyledi daha fazla soru sormama izinde vermedi. bizim buralarda bu tip seyler hemen yayilir cunku dedigim gibi kucuk kasaba tarzi yerler herkez neredeyse birbirini tanir. benim ailem bu tip konularda cok zordur. sirf erkek arkadasimin memleketinden dolayi bile problem cikariyolardi dusunun artik bunda ne olur bilemem, hatta ona bakarsaniz gorusme yasagim bile var kendilerince uygun bulmadiklari icin.. oda ailemin boyle oldugunu bildigi icin heralde ayrilmak istedi. yukarida yazmislar o uydurmus bir bahane ayrilmak icin bu beni daha cok uzdu cunku adim kadar eminim oyle bi durum olmadigina 3 senedir sevgisini ilgisini birakmayan ve hic guvenimide kirmayan bir adam neden pat diye bu derece bi bahaneyle gelsin.

Erkek Arkadasin zaten bi sok yasiyor babasinin annesini aldatmasi kadar agir birsey olamaz herhalde birde sen birakirsan ne olur hali !

hem belkide seni deniyordur Erkek Arkadasin bakalim birakacakmi beni bu durumda diye?

Bence destek ol.. Ailen de bu durumu anlayacaktir..

Bu arada bende Almanyada Kasaba gibi biryerde yasiyorum seni anliyorum ama destek ol seviyorsan..

Hakkinizda hayirlisini dilerim..

oh komsu ulkem :) bence cok haklisin bende aynen boyle dusunuyorum izin verse zaten destek olmak istiyorum bu gunler ama okadar icine kapandiki kendisine ulasamiyorum bile...

arkadaşım ben anlamadım olayı ..okudum tekarar tekrar mantıklı bişey göremedim.

sen avrupa o istanbul ayrı yaşıyosunuz demi

babası aldatıyorsa sizn ilişkiniz niye bitiyo onu idrak edemedim.

sanki senin sevgili bi bahane arıyomuş gibi geldi.

tamam de geç uzatma ..üsteleme

sana böyle saçma sapan şeylerle gelenide hayatında zaten barındırma.

Bu ısın altından baska bıseyler cıkacak benden soylemesı ,
babasının yedıgı halt yuzunden kendı ılıskısını bıtıren erkekde ılk defa goruyorum

oh komsu ulkem :) bence cok haklisin bende aynen boyle dusunuyorum izin verse zaten destek olmak istiyorum bu gunler ama okadar icine kapandiki kendisine ulasamiyorum bile...

:-) zor günler gecirdiginden kapatmistir kendini.. sen birakma hem sonra arkandan zoru gördü kacti demesin  zahmetsiz rahmet olmazmis derler ya :)
Ve ben nice aileler taniyorum karsi cikan ve daha sonra tanisinca kaynasip bir Aile olan..
Ailenin biraz önyargili oldugunu düsünüyorum, ki bu gayet normal tanimiyorlarsa.
Bu arada Erkek Arkadasin ve Sen nerelisin ? ve Aileler tanisiyormu?

Bu konu yüzünden senden ayrılması tuhaf geldi bana. Farklı bir çözüm sunabilirdi. Ailesiyle sorun yaşayan erkekler genellikle sevgilisine sığınır, erkekler bu durumlarda şefkat arayışına girerler. Bence senimle ilgili bu tavrının altında başka sebepler var. Zamana bırakmalısın, doğru ne ise gelip seni bulur.

Çok saçma geldi bana evlenememe sebebi bunu görmesi..
Böyle birşey varsa zaten babası da kimsenin bilmemesini ister, gazeteye ilan verecek halleri yok ya..
Onlar söylemezse sorun kalmaz, bence erkek arkaşaın bahane arıyor..

Destek olunacak ciddi konularda olmasın elbette, ama bana sorarsan çok anormal bir durum bu..
yaşayıp anlarsın ancak

bu konuyla sizin ayrılmanızın ne alakası var pek anlamadım...
ailen bilmek zorunda değil nihayetinde..
ama içine sinmeyen bişey varsa bencede dinle sevgilini ayrıl...

Son düzenleme:
Çok yeni üyesiniz 3 tane mesajınız var. Üye olduğunuzda ne konu açsam ne yapsam diye düşünürken aklınıza bu geldi pardon yani birden ortaya çıktı bir kaç gün içinde. Hım şüpheli işler bunlar..

Back
X