Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yeni üyesiniz 3 tane mesajınız var. Üye olduğunuzda ne konu açsam ne yapsam diye düşünürken aklınıza bu geldi pardon yani birden ortaya çıktı bir kaç gün içinde. Hım şüpheli işler bunlar..
arkadaşım ben anlamadım olayı ..okudum tekarar tekrar mantıklı bişey göremedim.
sen avrupa o istanbul ayrı yaşıyosunuz demi
babası aldatıyorsa sizn ilişkiniz niye bitiyo onu idrak edemedim.
sanki senin sevgili bi bahane arıyomuş gibi geldi.
tamam de geç uzatma ..üsteleme
sana böyle saçma sapan şeylerle gelenide hayatında zaten barındırma.
zor günler gecirdiginden kapatmistir kendini.. sen birakma hem sonra arkandan zoru gördü kacti demesin  zahmetsiz rahmet olmazmis derler ya :)
Ve ben nice aileler taniyorum karsi cikan ve daha sonra tanisinca kaynasip bir Aile olan..
Ailenin biraz önyargili oldugunu düsünüyorum, ki bu gayet normal tanimiyorlarsa.
Bu arada Erkek Arkadasin ve Sen nerelisin ? ve Aileler tanisiyormu?
arkadaşım ben anlamadım olayı ..okudum tekarar tekrar mantıklı bişey göremedim.
sen avrupa o istanbul ayrı yaşıyosunuz demi
babası aldatıyorsa sizn ilişkiniz niye bitiyo onu idrak edemedim.
sanki senin sevgili bi bahane arıyomuş gibi geldi.
tamam de geç uzatma ..üsteleme
sana böyle saçma sapan şeylerle gelenide hayatında zaten barındırma.
Çoook da sevmiyormuş demek ki..babası annesini aldattıysa bu durumu senden ayrılarak mı çözecek valla bravo ya!!..bırak canım zaman harcama bu çocukla..bahane aramış bulmuşş,keşke doğruca niyetini söyleseymiş..
aldatma durumu cozmek icn ayrilmiyor sonucta onumu demek istedim ben simdi ilk mesajimda tuhaf??? bu meseleyi sorun yapacak insanlar var-> benim ailem. onu dert ediyor, ki bende ediyorum ayni sekil. bazileri neden soylemekmi zorundasin demis, aileme nasil soylemim? burda kimse siddetli gecimsizlik yuzunden ayrilmiyor ne gordm ne duydum herzaman tek bir sebep vardir aldatma.
bir erkek 20 kusur yasindan sonra babasinin asil kim oldugunu gorunce derin sarsilmazmi? ki ben sadece aldattigini biliyorum belki durumlar cok daha cirkin..
benimle ayrilmak istemesini hic sacma bulmuyorum aslinda o kendince bence gayet hakli, bizim bu kasaba gbi biyerde kimin
oglu/kizi, ailesi nasil, gbi tarzi seyler asiri onemseniyor. Bn cok onemsemesemde, senin ailen razi olmaz artik diyor ki bende bu sozune hayir yanlis dusunuyosun diyemiyorum maleseF. dogru cunku.
canım nasıl ón yargılı bi toplum nasıl tepeden bakan insanlar icinde büyümüşsün
aldatma dogru bi davranış dogru bulmuyorum
ama insaniz biz başımıza her şey gelebilir
yaşadigın ortam ilginc geldi biraz bana
kimse dórt dórtlük degil bunu senin ailen ve cevren bilmeli
o kasabanızda ki insanlar başkalariyla ilgilenecegi herkes kendi ailesiyle ilgilensin kimbilir onlarin evlerinde neler oluyor duymuyorsunuzdur yansitmiyorlardır
gec şu 3 . şahısları onlara góre mutlulugu yakalayamazsin
sen sevgilinden eminsen tamamdır gerisi fasa fiso
elalem ne dere cok takılıyosun
dünyaya gelirkende onlara mı sordun
hayat senin tercih senin
ben bakış acisına tav oldum
bu yüzden sevgi aşk mı bitermiş