Benimde bir derdim var :(

Çoook da sevmiyormuş demek ki..babası annesini aldattıysa bu durumu senden ayrılarak mı çözecek valla bravo ya!!..bırak canım zaman harcama bu çocukla..bahane aramış bulmuşş,keşke doğruca niyetini söyleseymiş..

Çok yeni üyesiniz 3 tane mesajınız var. Üye olduğunuzda ne konu açsam ne yapsam diye düşünürken aklınıza bu geldi pardon yani birden ortaya çıktı bir kaç gün içinde. Hım şüpheli işler bunlar..

uyduruyorum yani ? evet deliyim ben yapcak hic biseyim yok gece vakti girdim bir hikaye yazdim. LUTFEN BOYLE YORUMLARLA GELMEYIN.

arkadaşım ben anlamadım olayı ..okudum tekarar tekrar mantıklı bişey göremedim.

sen avrupa o istanbul ayrı yaşıyosunuz demi

babası aldatıyorsa sizn ilişkiniz niye bitiyo onu idrak edemedim.

sanki senin sevgili bi bahane arıyomuş gibi geldi.

tamam de geç uzatma ..üsteleme

sana böyle saçma sapan şeylerle gelenide hayatında zaten barındırma.

hayir ikimizde ayni semtte oturuyoruz :)

:-) zor günler gecirdiginden kapatmistir kendini.. sen birakma hem sonra arkandan zoru gördü kacti demesin  zahmetsiz rahmet olmazmis derler ya :)
Ve ben nice aileler taniyorum karsi cikan ve daha sonra tanisinca kaynasip bir Aile olan..
Ailenin biraz önyargili oldugunu düsünüyorum, ki bu gayet normal tanimiyorlarsa.
Bu arada Erkek Arkadasin ve Sen nerelisin ? ve Aileler tanisiyormu?

Hayir aileler tanismiyor, onlar kayserililer biz ise rizeliyiz:)

arkadaşım ben anlamadım olayı ..okudum tekarar tekrar mantıklı bişey göremedim.

sen avrupa o istanbul ayrı yaşıyosunuz demi

babası aldatıyorsa sizn ilişkiniz niye bitiyo onu idrak edemedim.

sanki senin sevgili bi bahane arıyomuş gibi geldi.

tamam de geç uzatma ..üsteleme

sana böyle saçma sapan şeylerle gelenide hayatında zaten barındırma.

bir erkek 20 kusur yasindan sonra babasinin asil kim oldugunu gorunce derin sarsilmazmi? ki ben sadece aldattigini biliyorum belki durumlar cok daha cirkin..
benimle ayrilmak istemesini hic sacma bulmuyorum aslinda o kendince bence gayet hakli, bizim bu kasaba gbi biyerde kimin
oglu/kizi, ailesi nasil, gbi tarzi seyler asiri onemseniyor. Bn cok onemsemesemde, senin ailen razi olmaz artik diyor ki bende bu sozune hayir yanlis dusunuyosun diyemiyorum maleseF. dogru cunku.

Çoook da sevmiyormuş demek ki..babası annesini aldattıysa bu durumu senden ayrılarak mı çözecek valla bravo ya!!..bırak canım zaman harcama bu çocukla..bahane aramış bulmuşş,keşke doğruca niyetini söyleseymiş..

aldatma durumu cozmek icn ayrilmiyor sonucta onumu demek istedim ben simdi ilk mesajimda tuhaf??? bu meseleyi sorun yapacak insanlar var-> benim ailem. onu dert ediyor, ki bende ediyorum ayni sekil. bazileri neden soylemekmi zorundasin demis, aileme nasil soylemim? burda kimse siddetli gecimsizlik yuzunden ayrilmiyor ne gordm ne duydum herzaman tek bir sebep vardir aldatma.

aldatma durumu cozmek icn ayrilmiyor sonucta onumu demek istedim ben simdi ilk mesajimda tuhaf??? bu meseleyi sorun yapacak insanlar var-> benim ailem. onu dert ediyor, ki bende ediyorum ayni sekil. bazileri neden soylemekmi zorundasin demis, aileme nasil soylemim? burda kimse siddetli gecimsizlik yuzunden ayrilmiyor ne gordm ne duydum herzaman tek bir sebep vardir aldatma.

Tuhaf olan bir şey yazmadımm..senin hayatın, zaten kabullenmişsin durumu onu destekliyorsun,çok seviyoruz demeyin o yüzden,çok sevenler ne zamandan beri savaşmadan bırakıyorlar birbirlerini,bu olmasa başka sebebiniz olurdu ..neyse bakış açısı..mutluluklar..

Bu durumun seni ve ilişkini ilgilendiren hiçbir tarafı yok. Aileni de ilgilendirmez.

bir erkek 20 kusur yasindan sonra babasinin asil kim oldugunu gorunce derin sarsilmazmi? ki ben sadece aldattigini biliyorum belki durumlar cok daha cirkin..
benimle ayrilmak istemesini hic sacma bulmuyorum aslinda o kendince bence gayet hakli, bizim bu kasaba gbi biyerde kimin
oglu/kizi, ailesi nasil, gbi tarzi seyler asiri onemseniyor. Bn cok onemsemesemde, senin ailen razi olmaz artik diyor ki bende bu sozune hayir yanlis dusunuyosun diyemiyorum maleseF. dogru cunku.

canım nasıl ón yargılı bi toplum nasıl tepeden bakan insanlar icinde büyümüşsün
aldatma dogru bi davranış dogru bulmuyorum
ama insaniz biz başımıza her şey gelebilir
yaşadigın ortam ilginc geldi biraz bana
kimse dórt dórtlük degil bunu senin ailen ve cevren bilmeli

o kasabanızda ki insanlar başkalariyla ilgilenecegi herkes kendi ailesiyle ilgilensin kimbilir onlarin evlerinde neler oluyor duymuyorsunuzdur yansitmiyorlardır

gec şu 3 . şahısları onlara góre mutlulugu yakalayamazsin

sen sevgilinden eminsen tamamdır gerisi fasa fiso

elalem ne dere cok takılıyosun

dünyaya gelirkende onlara mı sordun

hayat senin tercih senin

ben bakış acisına tav oldum
bu yüzden sevgi aşk mı bitermiş

bence de bazı arkadaşların söylediği gibi eğer ısrarla ayrılmak istiyosa başka bir durum söz konusu, çünkü böyle bir durum yüzünden ayrılığa gitmez bir ilişki, sonuçta kendilerinin sorunu, kaldı ki böyle bir durum yaşayan erkekler babasının yaptığının aynısını yapmaktan ziyade aksine daha duyarlı olurlar bu konularda, annem üzüldü, ben bunu yaşatmam eşime der.. bu yüzden senin ailenin de karşı çıkması için yeterli bir sebep olmazdı bu durum..bence sen sevgilinle enine boyuna her şeyi konuş, bu olayın dışınca bir durum varsa ki var, onu söyle bana, geçerli bir sebep sun tamam de, ama bu sebep olamaz ayrılmamıza de, ve eğer bunun dışında her şey yolundaysa hiç ziyan etme ilişkini, kendileri halletsin sorununu canım..

canım nasıl ón yargılı bi toplum nasıl tepeden bakan insanlar icinde büyümüşsün
aldatma dogru bi davranış dogru bulmuyorum
ama insaniz biz başımıza her şey gelebilir
yaşadigın ortam ilginc geldi biraz bana
kimse dórt dórtlük degil bunu senin ailen ve cevren bilmeli

o kasabanızda ki insanlar başkalariyla ilgilenecegi herkes kendi ailesiyle ilgilensin kimbilir onlarin evlerinde neler oluyor duymuyorsunuzdur yansitmiyorlardır

gec şu 3 . şahısları onlara góre mutlulugu yakalayamazsin

sen sevgilinden eminsen tamamdır gerisi fasa fiso

elalem ne dere cok takılıyosun

dünyaya gelirkende onlara mı sordun

hayat senin tercih senin

ben bakış acisına tav oldum
bu yüzden sevgi aşk mı bitermiş

aldatma dogru bi davraniş degil dogru bulmuyorum demek istedim
kelime eksik olmuş

Back
X