Benimde derdim var :(

Cevap vermiyeceğim dedim cevabını aldı fln gibisinden konuşmuşsunuz. Ben dediğimin arkasındayım . Kim ne olmaz derse o başına gelir. Sen kızım var olmaz fln dedin . Başına gelir. Bu beddua değil . Neye olmaz dersen o başına gelir olayı .

Annem yaşnda olduğunuz yorumlarınızdan anlaşılmıyordu k.bakmayın :( Bende sizin cahilliğinize veriyorum . Daha fazla konuya yorum yapmamanızı
rica​
ediyorum . Lakin konu sayenizde erken yaşta evlendim ne gibi sorunlarım olura dönüştü .

Olay çözüldü bitti zaten . Ne yazıkki konuyu silmeyi bilmiyorum .

Cevap vermiyeceğim dedim cevabını aldı fln gibisinden konuşmuşsunuz. Ben dediğimin arkasındayım . Kim ne olmaz derse o başına gelir. Sen kızım var olmaz fln dedin . Başına gelir. Bu beddua değil . Neye olmaz dersen o başına gelir olayı .

Annem yaşnda olduğunuz yorumlarınızdan anlaşılmıyordu k.bakmayın :( Bende sizin cahilliğinize veriyorum . Daha fazla konuya yorum yapmamanızı
rica​
ediyorum . Lakin konu sayenizde erken yaşta evlendim ne gibi sorunlarım olura dönüştü .

Konu silinmiyor ama konunu yorumlara kapattirabilirsin canim

rica​

cevabını kendin vermişsin zaten erken yaşta evliliğin bu tür sonrunları olur,vede bunun gibi birçok sorun .17 yaşında evlenmiş biri olarak söylüyorum tecrübeye tabiidir.keşke size gelen çocuksunuz cevabı bana gelseydi ben çocuk kalmaya razıydım.

Son düzenleme:
Bu kadar kızman gerek yok arkadaşım, yeri geliyor 35 yaşındaki adam çocuk oluveriyor. Erkeklerin geç olgunlaştığı bir gerçek, "eşim kavga edince annesine gidiyor" demişsin yaşınızı açıklamasan bile burada üç aşağı beş yukarı herkes eşine çocuk diyecekti zaten.

rica​

konuyu silemezsiniz. bu ceza sebebidir.. sadece adminlere mesaj yazıp konunuzu kapattırabilirsiniz.
bir ekleme,kendinizden yaşça büyük bir insana cahil demekte hoş olmadı..

cevabını kendin vermişsin zaten erken yaşta evliliğin bu tür sonrunları olur,vede bunun gibi birçok sorun .17 yaşında evlenmiş biri olarak söylüyorum tecrübeye tabiidir.keşke size gelen çocuksunuz cevabı bana gelseydi ben çocuk kalmaya razıydım.

Bende hala minik bir kız çocuğu olmayı herşeyden çok isterdm cnm :44: Fakat farklı bir konuda çoluk çocuk kelimesi beni üzdü.

rica​

Bak evladım sen yazdıklarını istersen bir daha oku olurmu....

Kim cahilmiş o zaman görürsün..

Şu söylediğin sözlerden birazcık çekinir insan,birde bana sen diye hitap etme olurmu..

Bu kadar ......

konuyu okurmusun önce. orda ilk gün uyardığım 2. gün aynısını yapınca olaylar koptu dedim .
konuyu okudum zaten sen uyarı yapmmaışsın senin biraz kocanda hükmün olsaydı sözün geçerdi senin kocan hala bekar davranıyor sen cazgırlık yapmışsın ben hep kibar nayif kadından yanayım.. Sen şimdi gün gelir o adamın yüzüne gülersin neyssse, bak bbu yazım kocana sana değil sen olgunnsun beeelki ama kocan bu kafada olursa sen üüzülürsün..

Bende hala minik bir kız çocuğu olmayı herşeyden çok isterdm cnm :44: Fakat farklı bir konuda çoluk çocuk kelimesi beni üzdü.

Benm eşim için demiyorum ama gayet olgun insanlar tanıdım ben. Bu şekilde söyleseydin baştan bende alınmamış olurdum . Ben zaten şikayetçi olduğumu söylüyorum . Allaha şükür şu anda gelen giden yok zaten . Düzeliyoruz sanırım . Biz erken yaşta birçok sorumluluk aldık . Bunun farkındayız. Ama buna birçok sebep vardı . Benim eşimin herkesten daha olgun yanlarıda vardır belkide. Sadece dertleşeyim dedim . Ama bana kmse çoluk çocuk diyemez . Saygısızlık alırım . Ben mutsuz değilim sadece hataları oluyor. bende dertleşiyorum .

Kim demiş çoluk çoluk diye ben mi sen mi acaba!!!

Pardonda o kimki beni affedecek ? Komikleşmeyin. Yaşına hürmetim var fakat beni affetmek affetmemek gibi bir lüksü yok .

Bak cidden haddini aşıyorsun sözlerine dikkat et..
Sabrımıda taşırma sakın..

Evlilik çoluk çocuk işi değildir diye ben söyledim ve siz de çok güzel kanıtladınız bu lafımın doğruluğunu başka bir şey demeye gerek yok sanırım.

ohooo biz burda yazalım , konu sahibesi oyun bölümün de TIK TIK oynuyor:9:

İşte sorunda burada başlıyor. Ben tartışmak için topic kovalamıyorum . Cevap vermiyorumda bu konuyla illgili . Fikri olan varsa sevinirim dinlerim . Onun haricinde yaşınız küçük oyuncak sanıyorsunuz gibi şeyleri umursamıyorum. Olayda çözüldü diyorum halaaaaa birşeyler diyorsunuz anlamıyorum . 2 sene sonra bu konu varken ben başka şeyle ilgilenirsem konuyu umursamıyormu olacağım . Ne diyorsunuz allah aşkına .s

Konu halloldu . O an dertleşme ihtiyacı duydum herkesin yorumunu saygıyla anladım dinledim . Sorun çözüldü. Lütfen yaş polemiğine bu konuda girmeyin . Topic açın allah aşkına. Hatta ben açtım oraya yorum yapın tartışmayın bence.

Back
X