- 10 Ocak 2014
- 16
- 0
- 286
- Konu Sahibi yesilbardak
-
arkadaslar merhabalar ilk defa yaziyorum cok heyecanliyim haydi bismillahh :) benim derdim buyuk galiba bilmiyorum soyle baslayayim; 3yillik bi iliskim var gayet guzel gidiyo Allaha sukur olsun fakat her aile icinde cikan sorunlar bizde de cikiyo yani ailem karsi cikiyo aslinda nisanlimin hic bi sorunu yok ama ailem hep bi bahane buluyo ama biz gercekten istiyoruz cunku ozluyoruz birbirimuzi ben kibrista o istanbulda arada binlerce km var malesef ama ailem bizim askimiza sevgimize saygi duymuyo ve uzuluyoruz hep telefon mesajlasma falan olmuyo yaninda olmadigim surecesorunlarim sadece bunlar degil malesef bunaldim sıkıldım kimse anlamiyo beni, bizi.. belki benim gibi ayni dertten muzdarip ablalarim vardir diye yazayim dedim tesekkur ederim hepiinize yorumlariniz benim icin altin degerinde :) tesekkur ederim hepiinize :)
ailem bi kac yil once kredi ile ev aldi bunun borcu kredi karti borcu vs derken ay basini zor getiriyoruz diyelim o zmn yani ne bikim ailemede diyorum ayni seyi evlendikten sonra alinir bunlar modeller eski olmasin diye ama hala anlamadigim bi baski hissediyorum oyaliyolar mi bilemiyorum yasimin kucuk olmasindan dolayi mi inanin hic bilmiyorum ama herseyi sineye elbet cekerim ama gorusmemiz zor oluyo arada binlerce km sorunu var ve biz nisanlilik donemini agiz tadiyla yasayamiyoruz beraber olalim istiyoruz ama gorusemiyoruz cok dile getirdim aileme karsi gideyim diye izin vermiyolar vermedikleri icin nisanlim tavir yapiyo o da gelmiyo bu sekilde zor oluyoEvet ailen neden istemiyor.
Parasal yönden derken,???
Şimdi kızların beyaz eşyası filan olmuyor zaten evlenmeden önce.O eskidendi.Şimdi her dönem yeni modeller çıkıyor.Daha evlilik yokken alıp kenara beyaz eşya koymanın mantığı yok.
Madem ailenin sıkıntısı var.Erteleyebilirsin.Kız tarafı da olsa düğün yapmak kolay değil.Hem yaşında küçükmüş.Acele etme.
ailem bi kac yil once kredi ile ev aldi bunun borcu kredi karti borcu vs derken ay basini zor getiriyoruz diyelim o zmn yani ne bikim ailemede diyorum ayni seyi evlendikten sonra alinir bunlar modeller eski olmasin diye ama hala anlamadigim bi baski hissediyorum oyaliyolar mi bilemiyorum yasimin kucuk olmasindan dolayi mi inanin hic bilmiyorum ama herseyi sineye elbet cekerim ama gorusmemiz zor oluyo arada binlerce km sorunu var ve biz nisanlilik donemini agiz tadiyla yasayamiyoruz beraber olalim istiyoruz ama gorusemiyoruz cok dile getirdim aileme karsi gideyim diye izin vermiyolar vermedikleri icin nisanlim tavir yapiyo o da gelmiyo bu sekilde zor oluyo
nişanlı mısın resmiyette yoksa sen sevgiline nişanlım mı diyorsun..
yani nişanlıysan ailen heralde nişan olduktan sonra ayıracak değil ama hem yaşında küçükmüş
az daha beklersiniz..nerde tanıştınız....*?
daha sen ailenin neden istemediğini kesin olarak bilmiyorsun bence ilk olarak onu öğrenmeye çalış, aileni karşına al ve onlara sor bu konuyla ilgili düşüncelerini ona göre de sen cevaplarını ver belki orta yolunu bulabilirsinizz. bu arada kaç yaşındasın
nisanlimin evi var evi dosenmis halde yatak odasi salon herrsey tmm sdce beyaz esya ev aletleri eksik bunlar alinabilir seyler ama maddi seyler bi kenara uzaktan olmuyo bi anda silip atmak hic olmaz bunu dusunemem bile hep ayri kaldik 3yil sure icinde ozluyoruz haliyle. ertelesek babamin gorevinden dolayi kibristayiz bu sene doguya gidicez fakat yine gorusebilme olanagimiz sifir git gel bi suru masraf. herseyi kenara koyup sevdiginiz kisiyi ozlemenin ne kdr zor oldugunun farkina varsaniz sevinirim..
Bak seeeeennn,evlilikte 6.yılına gelmiş insana,özlemin ne kadar zor olduğunun farkına var diyor.Ya nasıl biliyorsan öyle yap.Yorum yazmakta suç.Kocaya kaç o zaman ne diyim.
Bak seeeeennn,evlilikte 6.yılına gelmiş insana,özlemin ne kadar zor olduğunun farkına var diyor.Ya nasıl biliyorsan öyle yap.Yorum yazmakta suç.Kocaya kaç o zaman ne diyim.
öncelikle yaşın kaç?
bende kızlara katılıyorum. benim 6 sene görüşüp sonra evlenen arkadaşlarım oldu. uzun süre ayrı kalmak sabır ister evet ama üstesinden gelinmeyecek şeyler değil.
yaşım küçük deyince 17-18 olabilirsin diye düşündüm de bi an. öyleyse ailenin bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
yaşın biraz daha büyüdükçe sende çalışarak istediklerini alabilirsin. eksikliklerini tamamlayabilirsin. biraz sabır. o süreden sonrada zaten sana kimse neden evleniyorsun diyemez( sorun hakikaten sadece maddiyatsa)
tesekkur ettim :) nisanlimin durumu allaha sukur iyi fakat ailem kredi odeyince biraz zor oluyo bizim icin malesef ailemi nisanlimin ailesine mahcup etmek istemiyorum. evet babam asker fakat burada turkleri pek sevmiyolar calistirmiyolar o yuzden keske calisabilseydim fakat olmuyo :) flort donemimiz pek olmadi bizim uzaktan yasadik malesef surekli gidip gelemiyo burayacanım ben de 5 yıllık flört döneminden sonra 1.5 sene önce evlendim.ama şimdi evliyim falan filan diye sana ahkam kesmicem.yani evlendik diye herşeyin en doğrusunu biz bilmiyoruz.senin ilişkin senin sevgilin en iyisini sen bilirsin.ama şunu da göz ardı etme borç içinde yüzücekseniz biraz ertele.cicim aylarınızı maddi sıkıntılarla geçirmeni i,stemem.anladığım kadarıyla da baban asker.disiplinli bi baban var diye düşümüyorum.onları da kırmadan bu süreçleri atlatın.kıbrısta iş olanakları az diye biliyorum ama bi işe girebilirsin.1500 lira olmuş asgari ücret..en azından beyaz eşyalarını ve küçük ev aletlerini alabilirsin taksitle.şimdiden mutluluklar dilerim.hayırlısı olsun...
tesekkur ettim :) nisanlimin durumu allaha sukur iyi fakat ailem kredi odeyince biraz zor oluyo bizim icin malesef ailemi nisanlimin ailesine mahcup etmek istemiyorum. evet babam asker fakat burada turkleri pek sevmiyolar calistirmiyolar o yuzden keske calisabilseydim fakat olmuyo :) flort donemimiz pek olmadi bizim uzaktan yasadik malesef surekli gidip gelemiyo buraya
evet haklısın ben de bi kaç kez kıbrısta bulundum.az çok ordakilerin türkiyeden gelenlere yaklaşımını biliyorum.krediniz ne zaman biticek bilmiyorum ama şu an en mantıklısı biraz daha beklemek olcak.zaten yaşın da 21miş.ailen de kızlarını evlendiriyor.az çok bütçeleri el verdiğince destek olmak istiyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?