• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde diyet günlüğüm var :)

Jelibonseven

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
53
6
96
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız peynir
1 tane yumurta
limonlu maydonoz
3 adet zeytin

öğlen
1 kase corba
5-6 kaşık yemek
1 dilim çavdar ekmeği
yagsız yogurt
limonlu salata

ara
2 dilim tuzsuz etimek
1 adet yagsız karper
limonlu yeşil çay

akşam
2 adet ızgara köfte/ 1 adet tavuk baget
yagsız yogurt
çorba
salata

ara

2 adet meyve
6 adet fındık

ben gece öğünümü yiyemiyorum çok gelio ama genel olarak uymak için ugrasıyorum buarada sadece bel, göbek ve üst bacaklarımdan yani basenlerimden kilo alıyorum :(

Son düzenleme:
ama alınca direk belimden ve göbeimden alıyorum ve patatese benzedim artık bi yerden dur demek lazım :/

ama alınca direk belimden ve göbeimden alıyorum ve patatese benzedim artık bi yerden dur demek lazım :/

Ahhhhhh canım benimde tek sorunum bu 1 kilo bile alsam direk göbek ve belim alıyor bundan nasibini... Spor salonuna yazıldım her gün 2 saatim orda geçiyor ve elimden geldiğince plates derslerine katılmaya çalışıyorum.. Ama mutlaka her gün 1 saatimi yürüme bantları bisiklette çevirmeye ayırıyorum...

Ahhhhhh canım benimde tek sorunum bu 1 kilo bile alsam direk göbek ve belim alıyor bundan nasibini... Spor salonuna yazıldım her gün 2 saatim orda geçiyor ve elimden geldiğince plates derslerine katılmaya çalışıyorum.. Ama mutlaka her gün 1 saatimi yürüme bantları bisiklette çevirmeye ayırıyorum...

canım yaa plates çok etkili oluyormuş diye duydum ben de ama vakit para fln benimde aklımda var spor salonu ama diyetisyenim bana topuklu ayakkabıyla dans etmemi önerdi bel ve göbek için ama ben topuklu ayakkabıyla dogru düzgün yürüyemiyorum bile :)))

selaaam diyet arkadaşlarımm :)))

benim konum pek dikkat çekici olmasadaa ben kaldığım yerden devam ediyim listemi yazmıştım zaten burada 2 haftada pek uymadım hatta bol bol tatlı yedim :$ ve bugun tekrar diyetisyene gittiğimde dımdımm tam 2 kilo 600 gram vermişimmm metabolizma yaşım 20 ye inmiş ve yagdan vermişim kilolarımıı :))))

Back
X