- Konu Sahibi ikizannesiyim
bende aranıza yenı katıldım.allahın ıznıyle 2ay sonra ıkızlerıme kavusucam.cok heycanlıyım Allahım her ısteyene versın...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle aramıza hoş geldin canım.ne güzel ikiz annesi olacaksın.benim 5 yaşında kızım var şimdide 38 haftalık hamileyim allahın izniyle oğlumda aramıza yakında katılacak.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah tek avazda kurtuluruz.:teytey:
canım allah tamamına erdirsin inşallah allah bir avazda kurtarsın inşallah..
allahim saglikli bi sekilde kavusmanizi nasip etsin ,dogumdan sonrada allah yardimcin olsun :)bende aranıza yenı katıldım.allahın ıznıyle 2ay sonra ıkızlerıme kavusucam.cok heycanlıyım Allahım her ısteyene versın...![]()
merak etme canım allah onun kolaylığını verir.onlar bi dünyaya gelsinlerde bir gör.................:1hug:
gozun aydin canim korkma allah yarim eder iki erkek diyorsun kocisleride sayarsak yandik onlarda birer cocuk. bu arada benimde ilk hamileligim insaallah sali gunu ogrenecegim kizmi oglanmi hayirlisi![]()
allahim saglikli bi sekilde kavusmanizi nasip etsin ,dogumdan sonrada allah yardimcin olsun :)
ben hep ozenmisimdir ikiz annelerine,ne mutlu sana :1hug:
günaydın kızlar..................
ikiz annesi kaç haftalıksın şuan........