• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde Sevgilim Olsun Istiyorum....:(

Benimde Sevgilim olsun istiyorum....Hayatimi paylasabilecegim bir insan olsun istiyorum...
Disarda gezerken çiftleri görünce içim sizliyor.... :14:

bu dünyadaki erkeklerden mutlaka birisi senin için yaratıldı eşin olucak kişi,seveceğin kişi,doğru yeri ve zamanı bekle mutlaka karşına çıkıcak canım...

olsun deyince olmuyor yeri ve zamanı var demekki bende görüyorum el ele çiftleri özeniyorum tabi ama hayırlısı hayırsız olunca olmasa daha iyi diyosun yalnızlık güzel şeyy:):53::53:

Amaaan oluyoda noluyo atsan atılmıyo birsürü sorun dert bırakın hayatınızı yaşayın sizinde dert ettiğiniz şeye bakın cnm yaaa :9::9::9:

canim benim ne yapmamiz gerekiyor bizim yaa :(((( sen kaç yasindasin bu arada ?

21 yaşındayım aslında ben sevgilim değil sevdiğim olsun istiyorum o beni sevsin ben onu çok mu şey istiyorum yaaa :14: oda yok oda yok elde var sıfır bazen güzel bazen kötü bazen takmıyorum bazen içleniyorum ağlıycak derecesinde ama madem yok demk ki daha zamanı var ben inanıyorum bigün karşıma çıkacak klişe olacak ama beyaz atlı prens :P:P yani beyaz at olmasa bile prens olabilir ya da prensse eğer beyaz atıda olmayabilr yok ya saçmalıyorum :1: :1: yani olsun artıkkkkk yaaa :14:

21 yaşındayım aslında ben sevgilim değil sevdiğim olsun istiyorum o beni sevsin ben onu çok mu şey istiyorum yaaa :14: oda yok oda yok elde var sıfır bazen güzel bazen kötü bazen takmıyorum bazen içleniyorum ağlıycak derecesinde ama madem yok demk ki daha zamanı var ben inanıyorum bigün karşıma çıkacak klişe olacak ama beyaz atlı prens :P:P yani beyaz at olmasa bile prens olabilir ya da prensse eğer beyaz atıda olmayabilr yok ya saçmalıyorum :1: :1: yani olsun artıkkkkk yaaa :14:

Canim bende sevdigim olsun istiyorum :5: ama hayirlisi olsun insaAllah bi gun olur Allahin izniyle Seninde benimde...
galiba seninde dedigin gibi daha zamani var ikimiz içinde...
wooww beyaz atli prens diyosun ha :))) hehehe ins oda olur cnim sIkma canini :34:
ama haklisin yaaa insanin içi aciyo yinede... :(:43:

Canim bende sevdigim olsun istiyorum :5: ama hayirlisi olsun insaAllah bi gun olur Allahin izniyle Seninde benimde...
galiba seninde dedigin gibi daha zamani var ikimiz içinde...
wooww beyaz atli prens diyosun ha :))) hehehe ins oda olur cnim sIkma canini :34:
ama haklisin yaaa insanin içi aciyo yinede... :(:43:

bigün aslında dövmek lazım bi çifti içim rahatlıcak o zmn sanki nispet yapar gibi :1:

Back
X