biliyorum bana kızıyosunuz ama benim derdim hala onu eski haline getirebilirmiyim diye düşünmekte.yada diyorumki o beni bıraktı diye hazmedemiyorum gelip bana yalvar yakar olmasını istiyorummmm
sevgili beste,
cektigin acilari cok ama cok iyi anliyorum. ben de suanda senin cektigin acilarin aynisini cekiyorum 1 aydan beri. bir ay önceki halimi düsünüyorumda doktora gitmistim de aglamaktan derdimi bile anlatamamistim. antidepresan kullanmaya basladim. ben de senelerdir hep umut ettim, onu degistirebilirim zannettim. ama olmadi. degismedi. baktimki artik umutla beklemekten yoruldum. önceden kurdugum hayallerin gerceklesmesi artik bana imkansiz gibi geliyor. bazen ben de kendime soruyorum, acaba benim durumum saplanti mi? herseye ragmen vazgecemiyorum. herseye ragmen onun aci cekmesine dayanamiyorum. nasil bir anne ne olursa olsun evladi ne kadar kötü olursa olsun vazgecemezya, öyle bir sey sanki hissettiklerim. bilmiyorum. Allah seninde benimde yardimcimiz olsun. o bana simdi yeminler ediyor degistim, bundan sonraki tek hedefim seninle olmak seni mutlu etmek diye. ama iste güven bir kere kirildimi bir daha yerine gelmiyor. ben de bilmiyorum ne yapacagimi.
canim kelin merhemi olsa basina sürerdi misali, keske sana sunlari yap diyebilseydim. ama eger erkek arkadasin senden ayrilmak istiyorsa, senden vazgecmisse, bence pesinden kosma. bence o seni seviyor ama biraz karisik gibi. biraz bekle, bir kac gün. dua et. insallah Allah sana güc kuvvet verir. seni seviyorsa eger bir zaman sonra sana döner, 6 seneyi durup dururken unutmak o kadar kolay degil. eger seni sevmiyorsa zaten seni sevmeyen bir insana ihtiyacin yoktur. güclü ol. en iyi dileklerim seninle canim.
cnm benzer bi durum bende yaşadım erkek arkdşnın aklndaki ne tam olarak blemezyiz ama sen ne yap et kendni tut arama hatta telefonlarını meşgule wer eğer ararsa yani konşmak istesende bunu yapmak zorundasın 6yılını sana weren insan emin ol pişman olacak ama acele etme we bekle kendine bugünleri güzelleştreblmek için meşgaleler bul we oyalan her gün daha az acıttığını bir süre sonra uykundan uyanmadığını sabah için acıyarak kalkmadğını göreceksin we DUA ET! RABBİM herşeyin güzelini wersin diye,bliyorum hala bile hayırlısını wer değil onu bnm için hayrlı eyle demek istyorsun. öyleyse ,öyle dua et duaların karşlksız kalmayacak emn ol ama sabret we senin bu hayatta ne kadar önmli oldğunu aynanın karşısına geçip kendne hatırlat sen istersen kmlerin senin hayatında olmak için can atacağını da.en büyük yardımcın önce Allah sonra kendinsin unutma
6 yıl çok uzun bir süre neden evlilik olmadı ? neyi beklediniz
Sen çok sevildigin, simartildigin, senin için her seyi goze alabilecegini soyleyen bir erkek tarafindan terk edildigin için boyle hissediyorsun. Eskiden ne kadar seviyor ve kendin için dogru bir insan oldugunu dusunuyorsan su an da o kadar seviyorsun. Yani, kendini hirpalama. Sen terkedilmeyi sindiremedigin için bu durumdasin ve onun tum kusurlari silindi gozunde. Sen onu terketmis olsaydin su an hissettigin boslugu hissetmeyecektin, zira terkedilen sen olmayacaktin. Ona haddini bildirip, senin için uzuldugunu gorsen ayrilik acin bicak gibi kesilip gidecek. Ne yapabilirsin? Ya canini yakacaksinya da bagrina tas basacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?