slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????
Bazı erkekler evlenmeden önce bir kadınla olgunlaşıp sonra bir başkasıyla evleniyorlar. Onu olgunlaştıran kadın değil de onunla evlenen kadın olmak önemli.
canım bukadar uzatmamızın nedeni öğrenciydik o yüzden.bende istermiydim böle olsun.çok üstüne düşüyorum biliyorum o yüzden dahada şımardı resmen ama şuan o kızda aynı şehirde içim içimi yiyo heran ben napayım ya zamana bırak diyorsunuz ama zamana bırakıpta başkalarıyla çıkmasına müsademi edeyim yani((
slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????
biraz önce konuştuk neolursa olsun ara istediğini söledi.bi ara yine önceki dediği saçmalığı dedi seninle evlenmek istiyorum ama çıkmak istemiyorum çünkü uzaktan yapamıyoruz dedi.ben nekadar hayır öle olmuycak çok güzel devam edicek desemde dinlemedi.işimi gücümü bulup hayatımı düzene koyup öle çıkmak istiyoum karşına dedi.sen ne diyosun dedim bu yıl sürebilir 1yıl ayrımı kalcaz dedim yok öle yıl sürecek hali yok dedi ama uzun süre istiyorum dedi.ve kapadık söylediğinin türkçesi evlenmek isterim ama arada başka kızlarlada takılcam ve senden süre istiyorum demek değilmi sizce???bunu ona bile söledim senaryo kuruyosun dedi.şimdi ben napcam arama diyosunuz ama müsademi edeyim başkasıyla gönül rahatlığıyla çıkmasına hemdeaylarca.artık bende ne istediğimi bilmiyorum galiba gururumu kurtarmaya çalışıyom dönüp gelse belkide istemiycem(((şuan çok kötüyüm kızlar
Cok merak ettim sonuç ne oldu ayrildiniz mi sizi aradi mi.aynisinin tipkisini ben de yasiyorumOTE="beste8585, post: 20956453, member: 305604"]slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?