F Fofo Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 315 8 16 35 Kırıkkale 2 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi olurda #21 Evet etkilenmemek lazim da anneler genelde heo hakli cikiyo sonunda
M myHos06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2014 245 41 48 35 Ankara 23 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi olurda #22 Ben annenin dedgne senin etkilenmene felan degilde, Senin esine 100 lira cekeyim de gotur demene takildim.. para lafi oluyor mu aranizda sık sık? esi degil misin tabi goturecek?? bunun icin arabaya gaz cekmene felan gerek yok? Saka yapmissin takilmissin ama boyle bir saka yapiliyorsa altinda esinin de para konusu yaptgi yatar gbi geldi . bnce esin evli oldgunuzu cok benimseyememis canim. gidis gelis yapsan da ayni eve yerles.
Ben annenin dedgne senin etkilenmene felan degilde, Senin esine 100 lira cekeyim de gotur demene takildim.. para lafi oluyor mu aranizda sık sık? esi degil misin tabi goturecek?? bunun icin arabaya gaz cekmene felan gerek yok? Saka yapmissin takilmissin ama boyle bir saka yapiliyorsa altinda esinin de para konusu yaptgi yatar gbi geldi . bnce esin evli oldgunuzu cok benimseyememis canim. gidis gelis yapsan da ayni eve yerles.