- 13 Ocak 2013
- 103
- 55
- 48
- Konu Sahibi glmsekaderine
-
Merhaba, peki doktorunuz ne demişti o Zaman iki ay üstüste adet olmayınca ? Şimdi düzene girdi mi ? Gecmiş olsunMerhabalar,
4 ay once 2 ay adet gecikmesi yasadm (2 ay olmadım) doktor adet söktürücü ilaclar verdi ve sonucunda regl oldum. 2 ay ayın 13 unde düzenli oldum fakat bu ay yine adet görmedim, ustunden 8 gun geçti. 2 defa test yaptım negatif sonuç. Benim gibi bir durumla karşılasan var mi?
Gittiğim bütün doktorlar polikistik over sonrada kısırlık başlangıcı dedi. Sonrasımda 5 6 ayda aydet görmedim. Ve şuan mucizemi taşıyorum. Doğal yollarla hamile kaldım. Doktorlar bile şaşırd. Şğkürler olsun rabbimeMerhaba, peki doktorunuz ne demişti o Zaman iki ay üstüste adet olmayınca ? Şimdi düzene girdi mi ? Gecmiş olsun
Ay harika bir haber bu Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Peki o 5-6 ay ilaç kullandınız mı ve adet görmezken mi hamile kaldınızGittiğim bütün doktorlar polikistik over sonrada kısırlık başlangıcı dedi. Sonrasımda 5 6 ayda aydet görmedim. Ve şuan mucizemi taşıyorum. Doğal yollarla hamile kaldım. Doktorlar bile şaşırd. Şğkürler olsun rabbime
Maşallah ne güzel dua eder misiniz bana da . Bende pko yum hamile kalmak istiyorumGittiğim bütün doktorlar polikistik over sonrada kısırlık başlangıcı dedi. Sonrasımda 5 6 ayda aydet görmedim. Ve şuan mucizemi taşıyorum. Doğal yollarla hamile kaldım. Doktorlar bile şaşırd. Şğkürler olsun rabbime
Hayır hiç ilaç kullanmadım. 5 ay sonra adet gördüm akabinde hamile kalmışım. Hiç umudum yokken umudumu yitirdiğim anda hamile kaldığımı öğrendim. Rabbim sanada tüm istenlerede nasip etsin inşallah. Kafana çok takma. Takınca prolaktin hormonu yükseliyor ve bu da gebeliği engelliyor. Yaşamış biri olarak beden tavsiyeAy harika bir haber bu Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Peki o 5-6 ay ilaç kullandınız mı ve adet görmezken mi hamile kaldınız
Ay harika tam bir mucize sizin adınıza çok Mutlu oldum. Çok teşekkürler güZel Dilek'lerin için. Peki o 5 ay boyunca doktora gittin mi adet görmediğin süredeHayır hiç ilaç kullanmadım. 5 ay sonra adet gördüm akabinde hamile kalmışım. Hiç umudum yokken umudumu yitirdiğim anda hamile kaldığımı öğrendim. Rabbim sanada tüm istenlerede nasip etsin inşallah. Kafana çok takma. Takınca prolaktin hormonu yükseliyor ve bu da gebeliği engelliyor. Yaşamış biri olarak beden tavsiye
Tüm dualarım sizlerle. Çocuk isteyipte olmamanın acısını iyi bilirim. En çok can yakamda dışarda hamile görmek ya da yakınlarının hamile haberini almak oluyor. Ben çok üzülüyordum çok ağlıyordumMaşallah ne güzel dua eder misiniz bana da . Bende pko yum hamile kalmak istiyorum
gittim yumurtalıklar gelişmiş bu ay çatlar diye diye 5 ay geçti zaten :) ama inanki çok yoruldum doktor doktor dolaşmaktanAy harika tam bir mucize sizin adınıza çok Mutlu oldum. Çok teşekkürler güZel Dilek'lerin için. Peki o 5 ay boyunca doktora gittin mi adet görmediğin sürede
Ama ilaç kullanmadınız 5 ay boyunca anladığım kadarıylagittim yumurtalıklar gelişmiş bu ay çatlar diye diye 5 ay geçti zaten :) ama inanki çok yoruldum doktor doktor dolaşmaktan
Suan aynılarını ben yaşıyorumTüm dualarım sizlerle. Çocuk isteyipte olmamanın acısını iyi bilirim. En çok can yakamda dışarda hamile görmek ya da yakınlarının hamile haberini almak oluyor. Ben çok üzülüyordum çok ağlıyordumAllah bu mübarek ayda isteyen tüm kullarına evlat nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallaj
Tabiiki ederim. Sen içini rahat rurSuan aynılarını ben yaşıyorumçok canım acıyor hergün ağlıyorum sürekli bebek alışveriş sitelerindeym. Çok kötüyüm. Lütfen bana dua eder misin lütfen
Allah razı olsun canımTabiiki ederim. Sen içini rahat rur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?