benimle 1 mayıs itibarıyla diyete başlayıp zayıflamak isteyenler buraya....

ssbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
16
0
36
Konya
ben şun an 70 kiloyum ve inşallah karar verdim bu ayın sonunda 5 kilo vermiş olcam hedefi ulaşılabilir koydum bakalım irademe sahip çıkıp başarabilecekmiyim...

yapacaklarım yeşil çay içmek 2 fincan sabahları sirkeli su içmek günde en az 2 litre su içmek az yemek akşam 7 den sonra hiç bir şey yememek kızartma hamur işi yememek ekmeği azaltmak 300 ip atlamak 100 mekik 100yan eğzersizleri 100 otur kalk egzersizi bakalım neler olacak

hadi bakalım hayırlı olsun inş yapabilirsin. boyun kaç,kaç yaşındasın ?

ben de yarın başlıyorum kızlarben de 31 yaşındayım 1.68 boyundayım 85 kiloydum iki ay öncesine kadar ama yarın tartılıcam bakalım üstüne ne eklemişim
çok heyecanlıyım.bu benim ilk diyetim olacak.yani bir kaç defa girişimim oldu ama ya 1 gün ya 2 gün sürüp bitti
bu sefer miladım olacak,çünkü ben de anne olmak istiyorum.bu kiloyla hamile kalırsam daha da içinden çıkılmaz bir hale gelicem.ben de burdayım

Merhaba bende sanırım yarın sıkıya alıp başlıyorum,30 yaş 160 boy 71,5 kiloyum,bende mayıs sonuna kadar en azından 65 olmak istiyorum hepimize kolay gelsin

benimde kilo vermedeki en büyük amacım anne olmak. bu kiloyla hamile kalıp hantal bi anne olmak istemiyorum. (((

Selam bebek hoşgeldin bende bu ay en az 5 kiloyu hedefledim

benimde kilo vermedeki en büyük amacım anne olmak. bu kiloyla hamile kalıp hantal bi anne olmak istemiyorum. (((

evet canım ya 4,5 yıllık evliyim hep erteledim bebeği.bu kiloya gelice de bebek istemeye başladım ne salağım ya:26:evlendiğimde 68 kiloydum o bile çok geliyordu bana ki şimdi ona razıyım.aslında seviyorum da biraz etli olmayı
sen 1o kilo vermişssin ne kadar sürede verdin??benim bu ay hedefim 6 kilo yaparım değill mi??

bende 1 senelik evliyim cnm. başlarda gerçekten hazır değilim diye istememiştim şu anda da azcık kilo vereyim de öyle anne olayım istedim :))) ben 10 kiloyu 2 ay gibi bi zamanda rahatça verdim tatlım. 2 haftadırda kalan 10 kiloyu vermeye çalışıorum. başlangıçta kilolar çok kolay gitti fakat şimdi biraz yavaşladı. ama tartıda hergün biraz daha kilo vermiş olduğumu görmek için epey hırslı dewam ediyorum...

bende bende benide alin araniza:) 24 yasindayim 1.57 boy ve 59,5 kg. Bende istiyorum soyle 5 kg falan vermek. 9aylik bide kizim var. Kizima 54 kg ile hamile kaldim 61 kg ile doguma gittim. Toplamda 7kg aldim buda bi avantaj.

1.74 boy 86 kilo 29 yaş doğum kilolarımı veremedim bende zayıflamak istiyorum daha önce diyetisyene gitmiştim kilo verdim ama fazlasıyla aldım.artık kurtulalım şu kilolardan.

oooo kızlar maşallah baya kalabalıklaşmışız çok sevidim hepimizin vermek istediği kiloda birbirine yakın kızlar biz sağlıklı olanı yani ayda % kiloyu verebilirsek süper olacak neler yiyip içtiğimizi kaçamaklarımızı paylaşalım ne dersiniz motive olur ben bugün !== mekkik çektim ip atladım bel hareketleri yaptım sabah az yedim akşam eh işte yanlız çekirdek çitledim acaba çok mu kalorili ne dersiniz::::[/I]

Benide zayıflatın nolurrrr aylardır sabah başlıyorum akşam bozuyorum açken sinirlerim bozuluyor yiyorum bu seferde pişman oluyorum moral sıfır oluyor belki sizden destek alarak başarırım bu sefer. Boy 163 65 kiloyum yaş 31 hedefim 57...

kızlar bu güne bir bardak sirkeli suyla başladım şimdi okuldayım kendime kahvaltı için küçük bir sandeviç hazırladım onu yedim öğlen çok az yeyiceğim inş eve gidincede egzersizleri yapacağım siz neler yapıyosunuz bugün bakalım.

bende dunden karar vermistim,bugun yakinimizdaki parka gidip spor aletleriyle calisacaktim ama bi kalktim elektrikler gitmis.herseymi bana karsi yaaa. Evim 5. Katta bide cocuk olunca.elektrigin gelmesini bekliyorum.ayrica dun kocisimle birlikte rejime girdik.. Onunla ilgili olanlarida baska bi konuda topladim.

kızlar ya bozdum yinr diyeti şu an koca bir korneti hüplettim(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…