Merhaba bayanlar :) çoğumuzun ortak sorunu kilo bende de var.Kendimce bir program hazırladım.Sadece zayıflamak değil selülitsiz ve çatlaksız güzel bir vücutta istiyorum.Bundan önce çok sık kilo alıp verdiğim için biraz deforme oldu vücudum
( Bu sefer her şeyi düzgün yapmak istiyorum.Çok uzatmayacağım zayıflama işinde yapağım tek şey unlu,şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak bol bol spor yapmak.Hergün aynı sporu değil ama bir gün yürüyüşse birgün sguat falan.Gelelim zor kısma selülit ve çatlak.Çok araştırdım nasıl bir çözüm bulabilirim diye en sonunda buldum sanırım:)) İlk işi bir dermaroller almak.Ucunda mikro iğnelerin olduğu mucizevi bir şeyi.%50-60 oranında en az etkisi.İnternetten araştırıp daha detaylı bilgi edineilirsiniz.İlk ay haftada bir,ikinci ay 15 günde bir üçüncü aydan itibaren atda bir uygulayacağım bu işlemi hazırladığım programa göre.Selülit ,çatlak kremlerine yığınlarca para dökmeyeceğim araştırmalarım sonucu selülite ve çatlaklara iyi gelecek karışımı bitkisel yağlardan hazırladım. 1 şişe kekik yağı,susam yağı,okaliptüs yağı,limon yağı,gül yağı,karanfil yağı,portakal yağı,kakao yağı ve 1 tatlı kaşığı silme tarçın:)Karışımım bundan ibaret.Önce dermarol yapacağım bölgeyi dezenfekte edip işlemi uygulayacağım sonra bu yağla masaj yapağım.İnanıyorum bu sefer olacak.İyi sonuç alırsam sizinle paylaşacağım.şimdi benimle yapmak isteyen var mı:)