Benimle eglenmek icin evlenmis

Konu o kadar kısa ve öz ki ne yazacağımı bilemedim.
Telefon, televizyon hepimizin hayatında var, hepimizin kendine ayırdığı özel zamanlar var eşinizin maç yapması gibi. Bunlar normal, olağan şeyler. Bunlar dışında hiç mi özel zaman geçirmiyorsunuz, gezmiyorsunuz, oturup bir film izlemiyorsunuz mesela? Sevişmek dışında birlikte yaptığınız başka aktivite yok mu?

konu seks olunca dunyanim en iyisi oluyor sozler pohpohlamalar havada ucuyor .
Amacina ulasinca telefon televizyon ve kendi hayati.
Ben onun hayatinda var miyim yok muyum anlamiyorum.
dun maca gitti geldi sonra yaklasiyor yorgunum deyip uyudum.
kendimi pecete gibi hissediyorum :KK43:

Ne kadarlık evlisiniz? Bu süre ne kadardır devam ediyor? Ne kadar daha dayanmayı düşünüyorsunuz ? Bugünü bir daha yaşamayacaksınız, kendinizi değersiz hissettirmesine neden müsaade ediyorsunuz? Onun dışında başka sorun var mı bir de?

gezdirmiyor dersem yalan olur.
gezemiyoruz . O Avm seviyor.ben acik alan oyle olunca ikimizin de istedigi olmuyor bir tartisma sonrasi evde kaliyoruz herkes kendi kosesine cekiliyor.
Bugun de cikacak olduk ama o ogluyla gitti.

Sevişmek sadece erkeğin ihtiyacı mıdır? Sevişmeyip ceza verince kadın kendine de ceza vermiş olmaz mı?
Bu şekilde duygusuz sevişmek, kadının ihtiyacı olan sevişme değil.
Eğer o anda kadın acı çekiyor veya istekleri hiçe sayılıyorsa ama erkek zevkin doruklarına ulaşıyorsa niye sevişsin ki?

Bence bir saatten sonra kimse ne için evlendıgıni bilmiyor.bende su sıra onu sorguluyorum. farklı ailede yetişmiş 20 küsuratlı yıl sonra tesadüfi bir araya gelmiş insanların karı koca olup anlaşamaması artık bana çok doğal geliyor.insan ailesiyle bile anlaşamazken

Sizin de kendi alanınız olsun.
Kendi başınıza sosyalleşebileceğiniz mecralar yok mu?
Bir kurs olur hatta bir spor salonu.
Hem zinde olursunuz hem kendinizi çok yalnız hissetmemiş olursunuz, ikinci plana atılmış hissetmezsiniz kendinizi.
Birisine mecbur olduğunuzu hissettirdiğiniz an kaybettiğiniz an'dır.
Eşlerin ilgi göstermeleri için beklenilen zaman,sadece zaman kaybıdır.
Çünkü sadece bir tarafın istemesine bağlı gelişemiyor bazı şeyler. 🙄

gezemiyoruz . O Avm seviyor.ben acik alan oyle olunca ikimizin de istedigi olmuyor bir tartisma sonrasi evde kaliyoruz herkes kendi kosesine cekiliyor.

birlikte bir şey yapmıyorsunuz, sizi sevmiyor değil de sanki ortak bir şey yapacak motivasyonunuz yok, ortak zevklerinizi bulamamışsınız. bu durumda odağınızı buraya çevirmelsiniz bence. cinsel birlikteliği sizi kullanması olarak nitelendirmek de duygu durumunuzu olumsuz etkiler. halbuki şu an evlilliğinizi devam ettiren şweylerden biri de bu ilişkiler olbilir.
odağınızı "benimle sadece zevk içinde birlikte" den alın, odağınız "ortak zaman geçirme ve bundan zevk alma"ya geri döndürün. burada önemli olan aynı şeyi yapmaktan zevk almak değil birlikte olmaktan zevk almak. bu durumda ortak karar vermek daha kolay olur :)

Bu şekilde duygusuz sevişmek, kadının ihtiyacı olan sevişme değil.
Eğer o anda kadın acı çekiyor veya istekleri hiçe sayılıyorsa ama erkek zevkin doruklarına ulaşıyorsa niye sevişsin ki?

Sevişmenin duygulusu duygusuzu olmaz. En duygusuz sevişme bile kadını zevkin doruklarına çıkarabilir. Hiç anlaşamayan çiftler yatakta çok uyumlu olabilir. Ki görüyoruz boşanmak üzere olduğu dava açtığı eşiyle sevişenleri, hamile kalanları. İki insanın anlaşamaması seks hayatlarının kötü olduğu anlaşması da mükemmel bir cinsel yaşama sahip oldukları anlamına gelmez.

Anlaşın o zaman. Bir hafta avm gezin birlikte bir hafta piknik yapın. Ya da ikinizin de zevk alacağı bir aktivite bulun, sinema, tiyatro, konser. Alkol alıyorsanız rakı balığa gidin, almıyorsanız keyif alacağınız bir mekanda uzun bir akşam yemeğine çıkın. Hiç olmadı patlatın mısırı geçin tv karşısına bir film izleyin. Kocam ilgisiz demek kolay, kocamın ilgisini nasıl çekebilirim demek zordur. Şimdi bazı arkadaşlar neden sürekli kadın ilgi çekmeye çalışıyor diye çatacak bana. İlgi isteyen kadın çünkü, erkek hayatından memnun, bir derdi yok.

Sevişmenin duygulusu duygusuzu olmaz. En duygusuz sevişme bile kadını zevkin doruklarına çıkarabilir. Hiç anlaşamayan çiftler yatakta çok uyumlu olabilir. Ki görüyoruz boşanmak üzere olduğu dava açtığı eşiyle sevişenleri, hamile kalanları. İki insanın anlaşamaması seks hayatlarının kötü olduğu anlaşması da mükemmel bir cinsel yaşama sahip oldukları anlamına gelmez.
Şahsen bu konuda bana göre belirleyici olan ten uyumu.
Ten uyumum varsa bazı anlaşmazlıkları göz ardı edebilirim mesela.
Kişinin cinselliğe verdiği önemle ve aldığı keyifle alakalı sanırım biraz da.
Aşk ve sevgi mi libidoyu artırır libido mu aşkı ve sevgiyi arttırır tartışılır 🙂
Konu sahibi cinsel anlamda cok tatmin olmuş gibi görünmüyor.Bir memnuniyetsizlik hali var. Cinsel anlamda mutlu olan kadın genelde böyle hissetmez.
Ayrıca sinirliyken veya o sırada duygular nötrken seksten zevk alabilen kadını tebrik ederim bayaaa bir libidolu olsa gerek🙂

Şahsen bu konuda bana göre belirleyici olan ten uyumu.
Ten uyumum varsa bazı anlaşmazlıkları göz ardı edebilirim mesela.
Kişinin cinselliğe verdiği önemle ve aldığı keyifle alakalı sanırım biraz da.
Aşk ve sevgi mi libidoyu artırır libido mu aşkı ve sevgiyi arttırır tartışılır 🙂
Konu sahibi cinsel anlamda cok tatmin olmuş gibi görünmüyor.Bir memnuniyetsizlik hali var. Cinsel anlamda mutlu olan kadın genelde böyle hissetmez.
Ayrıca sinirliyken veya o sırada duygular nötrken seksten zevk alabilen kadını tebrik ederim bayaaa bir libidolu olsa gerek🙂

Kavga sonrası seksini duymadınız mı hiç? En ateşlilerinden biridir.

Kavga sonrası seksini duymadınız mı hiç? En ateşlilerinden biridir.
Tabiki duydum ve yaşadım en keyifli olanlarından biridir.🙂
Ama değersizleştirildiğim ve karşı tarafın sadece cinsel istekleri doğrultusunda bana yaklaştığını hissettiğim ilişkide cinsel haz düşüneceğim en son şey olur.

Tabiki duydum ve yaşadım en keyifli olanlarından biridir.🙂
Ama değersizleştirildiğim ve karşı tarafın sadece cinsel istekleri doğrultusunda bana yaklaştığını hissettiğim ilişkide cinsel haz düşüneceğim en son şey olur.

Konuda değersizleştirme görmedim ben açıkçası. Sadece konu sahibi de eşi de birbirleriyle nasıl ilgileneceklerini bilmiyorlar. İlgisizlik adamı rahatsız etmiyor çünkü farklı ilgi alanları var. Ama kadın sadece kocadan ilgi beklediği için rahatsızlık duyuyor. Bunu değiştirmek için bir şey yapıyor mu bilmiyoruz. Sorduk bakalım ne cevap gelecek.

Back
X