Benimle evlendigine pisman, ama bosanalim diyince sacmalama diyor

Gelgit akıllı bir adam daha. Çok gençsiniz ah ah ne diyelim 😕

35

Bunlar daha hiçbirşey... sana hayatımın tamamını anlatsam yaşadıklarımı bu 3 sene içinde telefonun elinden düşer o derece
Allahım yaş farkına bak,nasıl bir anne baba bunu reva görür çocuğuna:(

Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?
Çünkü düzeni bozulacak ütü yemek bedava sex işçiliğinden vazgeçmek zorunda kalacağını biliyor gözü ondan doluyor hee birde nafakası var,tazminatı var çok şey var göz dolduran.

Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?
Bela okumuş nefretini kusmuş nedeninin önemi var mı?

Saçma sapan kavga sebebi dedikleriniz neler mesela? Bana adam kompleksli biri gibi geldi. Yaş farkı çok, alımlı bir kadinsan bir de onu bırakma diye seni manipüle ediyor. Sen giderim çıkışını yapınca da gözleri dolar tabii. Gözünü açıp onu gördün çünkü. Daha düzgün, daha genç, daha iyi erkeklerin varlığını fark edersen diye aklı cikiyor bence.

Sizi sevmiyor. Ama ev işi düzen vs için ona lazımsınız. Süs gibi bunları yapıp susarsanız memnun olacak yaşınızın küklüğünden faydalanıyor. O lafları 30 yaşındaki bir kadına söylesin bakalım. Ertesi gün kendini kapının önünde bulur

Back
X