Benimle ileriye dönük düşünmüyor

qulcinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
33
0
36
Çanakkale
2 senedir bir sevgilim var .. ilk 1 yılımız çok iyiydi. her günümüz beraber geçiyordu. sonra ilgisizleşmeye başladı benden çok arkadaşlarıyla takılır oldu. ve ben tepki koydukça böyle olmadığını benim abarttığımı söyledi.. bazen çok şiddetli kavgalar dedik. bazende değil sık sık ettik o kavgaları. bikaç kere ayrıldık bu kavgalar sonucunda hep beni birileriyle kıskandırmaya çalıştı. ya ben biliyorum beni seviyor ama nedense bi türlü benimle ciddi düşündüğüne inanmıyorum. ben okudugum bölümü değiştirdim , yeniden başladım hazırlık okudum 1 e geçicem şimdi. o 3 e geçti. ve bana aileme nası söylicem senin okulu bıraktığını felan diyo. sanki çok ayıp bişi yapmışım. benden vazgeçemiyor ama mantıklı düşününce ( onun mantığı ) benimle ileriyi düşünmüyor. bunu hissediyorum,kuruntu değil..

Eğer Dediğin Gibi Bu Senin Kuruntun Değil..
O Gerçekten Seninle Geleceğe Dair hiç Bir Şey Düşünmüyorsa..
Sende Düşünme..

Zararın Neresinden Dönersen Kardır..

Eğer Dediğin Gibi Bu Senin Kuruntun Değil..
O Gerçekten Seninle Geleceğe Dair hiç Bir Şey Düşünmüyorsa..
Sende Düşünme..

Zararın Neresinden Dönersen Kardır..

bende öyle düşünüyorum. o benim ilk aşık olduğum insan. ve insanın hayatta bir kere aşık olcağına inananlardanım. korkuyorum . belki zamanla fikrini değiştiririm diyorum. sonra kendimle çelişiyorum neden uğraşıyım diyorum. karışığım ..

cnaım eğerdaha önce aşkı yaşadığına inanıyosan (insanların çoğu aşkı yaşamdığını iddia eder, doğrudur da) başkasına da aşık olabilirsin. bulunmaz hint kumaşı değiller emin ol. önce kendiini düşün derim ben

Çok Türk filmi izlemişsin canım..insan bazen bir kaç kere de aşık olabilir.. hatta ilerde öyle biri çıkar ki, bugüne kadar aslında hiç aşık olmamış olduğunu bile anlarsın benim gibi ..:)

onun senle ciddi düşünmediğini hissediyorsan muhtemelen ciddi düşünmediğindendir. çünkü bunu sana yansıtır ya kadınlar anlar işte hemde sevgilinse sana en yakın kişi sonuçta.

senle ciddi düşünmesi senle ille de evlenicek anlamına gelmiyo tabi ki hayat ne getirir ne götürür bilemezsin de yine de şu an için seni düşünmesi demek senle ciddi düşünmesi anlamına geliyo bence. senin okulunla ilgili ailesine ne gibi bi açıklama yapması gerekiyo ayrıca burda saçmalamış canım bi garip bu erkekler

canım hiç kimse vazgeçilmez değildir bırak yoluna gitsin eminim seni gerçekten hak eden birini bulacaksın

türk filmi izlediğimden değil cnm. gerçek aşkın bir kere yaşanıldıgına inanıyorum . ay ona da aşık oldum bunada aşık oldum diye bişi yok sadece şu sıralar zor zamanlar geçiriyorum . sanırım iyice kafamı dinleyip karar vermem lazım. kesinlikle düşüncesini değiştirmeye çalışmam neysem oyum. ama kendimi onsuz olma fikrine alıştırmam lazım .. buarada yorumlarınız için çok teşekkürler :89:

okulu biraktigini aileme söyleyemem demis
yani bi yerde sizin okulu tamamlamadiginiz icin sizden utaniyo
kendisine uygun görmüyorki söyleyemiyor ailesine
sende memnun degilsin zaten ilgisizlesmis
ciddide olmadigini düsünüyorsan kesin bunu düsündürücek baska seylerde vardir
ozaman uzatmanin anlami neki canim
zaman harcamis olursun
hakkinda hayirlisi olur ins

evet bende bunu düşünerek son noktayı koydum .. allaha şükür hayatımda utanılacak birşey yapmadım . mutlu değildim bölümümü değiştirdim onun gibi 2 sene uzatmadım. 2 seneyi burnumdan getirdi, birşeyleri düzeltiyim derken baktım ben yıpranıyorum. elimde sadece onurum var ,onu da değmeyen bir insan içim ayaklar altına alamam. en başta kendime saygımı yitirmiştim , ve bu beni depresyona kadar itti. kabus gibi geçen 2 sene ,neden o kadar beklemişim dayanmışım ki ,inanın şuanda ben bile kendime şaşıyorum. yeni güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. seviyorum ama kafamda bitirdiğim için,artık olmaz elimden geleni yaptım dediğim için huzurluyum. bakalım hakkımızda hayırlısı . yorumun için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…