• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

bir_sismanin_gunlugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
131
25
48
36
Merhaba

Ben 77 kiloyum(boyum 165) ve aylardır kilo vermeyi düşünüyorum. ufak tefek girişimlerim oldu ama sanırım veremezsem diye korkumdan hemen vazgeçtim.
Korkunun ecele faydası yok:)
Yarın başlıyorum.

23 Mayıs 2014 Cuma günü benimle birlikte diyete başlamak isteyen var mıııı???

Birbirimize destek oluruz, gün içinde yada gün gün yazışırız, birbirimizi takip edersek takip edildiğimizi hissedersek belki daha istikrarlı oluruz diye düşünüyorum.
Ben yarın başlıyorum ve kilomu düzenli olarak yazacağım.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın:116::116:

sana kilo vermen de başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya inersin
benim hali hazırda yazdığım bir topik var ama arada sana bakacağım

Merhaba

Ben 77 kiloyum(boyum 165) ve aylardır kilo vermeyi düşünüyorum. ufak tefek girişimlerim oldu ama sanırım veremezsem diye korkumdan hemen vazgeçtim.
Korkunun ecele faydası yok:)
Yarın başlıyorum.

23 Mayıs 2014 Cuma günü benimle birlikte diyete başlamak isteyen var mıııı???

Birbirimize destek oluruz, gün içinde yada gün gün yazışırız, birbirimizi takip edersek takip edildiğimizi hissedersek belki daha istikrarlı oluruz diye düşünüyorum.
Ben yarın başlıyorum ve kilomu düzenli olarak yazacağım.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın:116::116:

canim ben varim zaten hazirligimi yapmistim ama bir turlu baslayamamistim kosu bandimi kurdurdum spor cd mi de kullanmak icin dvd aldirdim bir tek bana gaz lazim:) birde tabi 3.5 aylik kizim firsat verdigi surece. Boyum 158 kilom 73 ve artik psikolojimi bozuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ben varim zaten hazirligimi yapmistim ama bir turlu baslayamamistim kosu bandimi kurdurdum spor cd mi de kullanmak icin dvd aldirdim bir tek bana gaz lazim:) birde tabi 3.5 aylik kizim firsat verdigi surece. Boyum 158 kilom 73 ve artik psikolojimi bozuyor

Canım Allah bağışlasın. Daha çok yeniymiş zaten, sen sporla fln vermeye çalış, yemeğini aksatma:) zaten hazırlıklarında süper:)
bende de koşu bandı var, haftanın hergünü olmasada bol bol yürümeye çalışacağım ama bu ara işin ve derslerin yoğun olduğu bir dönem, bakalım artık.
kesinlikle bende kendimi çok kötü hissediyorum:( mutsuz ediyor beni çok. İnşallah takır takır istediğimiz kilolara geliriz.

Canim bende dogum iznindeyim ise baslamadan vermek istiyorum ilk kizimdan 10 kilo kalmisti bunda da kalirsa aaah hic dayanamam ama yarin baslayalim ve her cuma tartilip yazalim destek olalim yoksa olmuyor olmuyor:(

Valla olmak zorundayim cunku kafama coooook takiom tak tak nereye kadar dimi bir yerden baslamali

Merhaba Günaydınn

bugün sabah 76.7 kiloydum. diyete ve spora başladım hadi bakalım.
ilk hedefim 62.
İnşallaaahhh en kısa zamandaaaa

ve bu satırları yazarken bir fincan kahve içiyorum:)

Ohh afiyet olsun bende birazdan kosmaya baslicam bugun bacaklarim hamlamis aciyor ama olsun 5 ili baslayan sayilar icin devaaaam

Selam canım
Umarim hedefimize bir an önce ulaşıriz
sadece sporla kilo veremiyorum ben mutlaka diyet hem de sıkı bi diyet uygulamam gerekiyo. Sen nasıl bir liste uyguluyorsun hedeflerimiz aynı ben de cumalari tartilicam
uzun süre tartilmadan duramam

Canim bem cok ekmek yiyordum ekmeksiz karnim hic doymazdi ama direniyorum ekmegi azalttim.emzirdigim icin cok kisamiom ama az az her seyden yiyorum sabah aksam 30 ar dk kosuyam haftaya 45 dk ya cikaracam

Bugun sabah ve aksam toplam 1 saat kostum yediklerimede dikkat ettim su an itibariyle 72.9 kiloyum ama zorlanmiyor degilim yani.kendimi gaza getirip Kosuyom devaaaaam

Günaydııınn
bu sabah 76.1 kiloyuumm. İlk gün için iyi. en azından bi ödemimi atsam şişkinliğim inse:)

Başlangıç 76.7
1.gün 76.1

Hemen tabloyada başlıyım. inşallah uzun soluklu olur:)

merhabaaa..ben de yaklaşık 4 aydır diyetteyim 11 kilo verdim tabi birçok kez kaçamak yaptım..yapmasaydım daha çok vermiş olacaktım..ama hiçbişey için geç değil bugün kesin bir karar alıp diyetime dört elle sarılmaya karar verdim..burdaki yazıları okudukça mutlu oluyorum..inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..

Supersin ya cok guzel vermissin darisi basimiza birazdan kosu bandina cikcam.canim hic istemiyor ama mecburummmmmm:)

Merhaba ben de katılmak istiyorum olur mu acaba ☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam o zaman hoşbulduk ☺️ Ceyda ben, 165 boyunca 70 kiloyum 60 olmak istiyorum bugün bir buçuk hafta oldu diyete başlayalı, 1.8 kg verdim 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X