• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Benim de yaş 18 :) kalori sayıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bn karatay uyguluyorum :) yeni başladım sayılır bi verip bi alıyorum nedense :( ama ek şeyler de uygulamaya çalışıyorum sabah ılık limonlu su günde bi iki bardak yeşil çay yemeklerden önce yoğurt ve çörek otu Alkali su :) tabi aklıma geldikçe :(

iPhone 'dan gönderildi

Bn karatay uyguluyorum :) yeni başladım sayılır bi verip bi alıyorum nedense :( ama ek şeyler de uygulamaya çalışıyorum sabah ılık limonlu su günde bi iki bardak yeşil çay yemeklerden önce yoğurt ve çörek otu Alkali su :) tabi aklıma geldikçe :(

iPhone 'dan gönderildi

Şu dokuzlu yedili çaylardan içiyorum :) leslie 4 mil yapıyorum bi de :) ama adet olcam bi kaç güne o yüzden ellerim bile şişti :(

Şu dokuzlu yedili çaylardan içiyorum :) leslie 4 mil yapıyorum bi de :) ama adet olcam bi kaç güne o yüzden ellerim bile şişti :(

Leslie bn de yapacam ama final haftasındayım bitsin yürüyüş ve onu yapacam kesin kararlıyım :)

iPhone 'dan gönderildi

Baktim baktim hosumada gitti sen en cok hangisini tavsiye edersin kol bacak kalca icin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaar nerdesiniz ??? Bugün 45 dk yürüyüş yaptım yürüme bandımda. Sporum bitti ama ben de bittim 😔😔

Ben 35 dk yurudum 10 dk kadar da bacak bel hareketleri yaptim deli ogleden sonra deli acikmama ragmen saldirmadim:) aksam yine kosu bandi...

Ben de adet olacağım böyle gözümün önünden pastalar börekler geçiyor ama olmaz 😔

Aksam 25 dk kostum bu sefer az oldu cunku bebek durmadi:) sonra sopayla 20 dk daha bel calistim

Kizlar nolur beni de araniza alin!! 73 kiloyum boyun da 163 , cevremde cok kilolu insan olmadigi icin cok psikolojim bozuluyor ve cok iradesizim, bana diyet arkadasi lazim boyle her zaman konusabilecegim birbirimize gaz verebilecegimiz bir arkadas

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar nolur beni de araniza alin!! 73 kiloyum boyun da 163 , cevremde cok kilolu insan olmadigi icin cok psikolojim bozuluyor ve cok iradesizim, bana diyet arkadasi lazim boyle her zaman konusabilecegim birbirimize gaz verebilecegimiz bir arkadas

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım aynı benim gibisin😔 boyum ortalama 164-165 falan ve 70 kiloyum gel birbirimize destek olalım ☺️

Back
X