• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

gunluk 100 mekık cekıyrm artık sezeryan bırde gobek olunca moral sıfır ben 36 bedene donmek ıstyrm artık sısko demelrndebn bıktm artk esm bıle dalga gecyr ben artk 15 kılyu vermem gerekır ?

Canim sezeryanli dogum yaptiysan mekik cekme ic dikislerin zarar gorur ayni sorun bendede var 3.5 aylik kizim ben leslie yapiyorum ki super kesinlikle yap birde yuruyus bandinda kosuyorum bizde bu sene erzurumdan geldik bilirim sogunu kucuk bebekle asla cikip yuruyemezsin sen leslie yap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saat 10:00
Ballı limonlu ılık su
Bir yumurta
İki domates
4 yeşil zeytin
Bir dilim ekmek
Biraz tuzsuz yağsız peynir
Suuuuu

iPhone 'dan gönderildi

Saat 10:00
Ballı limonlu ılık su
Bir yumurta
İki domates
4 yeşil zeytin
Bir dilim ekmek
Biraz tuzsuz yağsız peynir
Suuuuu

iPhone 'dan gönderildi

Tuce drlar yumurtayla peyniri beraber yemeyin ikiside protein diolar bende simdi seninkilerin aynisini yicem 2 kilo vermisim ya bu hafta cok mutluyum:))

Tuce drlar yumurtayla peyniri beraber yemeyin ikiside protein diolar bende simdi seninkilerin aynisini yicem 2 kilo vermisim ya bu hafta cok mutluyum:))

Maşallah ;) tebrik ederim :) aaa ama bn her sabah ikisini bir yerim :( peynirden vazgeçmem :( yumurta da metabolizma hızlandırıyor of ya nolacak şimdi :( ama bişe diim mi bn eti çok nadir yiyorum protein almam gerek yani ;)
Bn 2 hafta da 3 kilo oldu :) ama sen leslie de yapıyorsun devam et :) süpersin 😚

iPhone 'dan gönderildi

Maşallah ;) tebrik ederim :) aaa ama bn her sabah ikisini bir yerim :( peynirden vazgeçmem :( yumurta da metabolizma hızlandırıyor of ya nolacak şimdi :( ama bişe diim mi bn eti çok nadir yiyorum protein almam gerek yani ;)
Bn 2 hafta da 3 kilo oldu :) ama sen leslie de yapıyorsun devam et :) süpersin 😚

iPhone 'dan gönderildi

bende leslie ile yürüyüşe başladım harika bişey.. eğlenceli ve iyi yakıyor:52:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402051981.837022.webp

iPhone 'dan gönderildi

Back
X