- 2 Ağustos 2012
- 933
- 42
- 68
- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
:81::81::81::81:
tebrikleerrr
Tşk ederim 😚
iPhone 'dan gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:81::81::81::81:
tebrikleerrr
ben diyete 2 mayısta başladım bir ay geçti 5 kilo da gittii :) çok mutluyum ama baya çaba sarfettim verdiğimi de geri almayayım diye dikkatli bi diyet yaptım. egzersiz çok yaptım![]()
gunluk 100 mekık cekıyrm artık sezeryan bırde gobek olunca moral sıfır ben 36 bedene donmek ıstyrm artık sısko demelrndebn bıktm artk esm bıle dalga gecyr ben artk 15 kılyu vermem gerekır ?
Saat 10:00
Ballı limonlu ılık su
Bir yumurta
İki domates
4 yeşil zeytin
Bir dilim ekmek
Biraz tuzsuz yağsız peynir
Suuuuu
iPhone 'dan gönderildi
Tuce drlar yumurtayla peyniri beraber yemeyin ikiside protein diolar bende simdi seninkilerin aynisini yicem 2 kilo vermisim ya bu hafta cok mutluyum:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallahtebrik ederim :) aaa ama bn her sabah ikisini bir yerim
peynirden vazgeçmem
yumurta da metabolizma hızlandırıyor of ya nolacak şimdi
ama bişe diim mi bn eti çok nadir yiyorum protein almam gerek yani
Bn 2 hafta da 3 kilo oldu :) ama sen leslie de yapıyorsun devam et :) süpersin 😚
iPhone 'dan gönderildi
teşşekür ederimÇok çok iyi :) tebrik ederim 😚
iPhone 'dan gönderildi
merabalar kızlar bende yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız kilolardan bıktım artık:)
hoşbuldumm:)) 20 yasındayım boyum 1.65 kilom bugun itibariyle 90 gördüm artık gitmesi gerek:)
aslında sok diyeti çok düşündüm ama saglıgıma zarar vericek diye korkuyorum yemeklerle pek aram yoktur ama tatlı ve hamurişleri beni bu hale getirdii
çok tesekkür ederim bugun yapıcam