- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Hafızlığını,imamlığını bilmem de iu 6 günde neden hiç görüşmediniz,arayıp sormadınız birbirinizi?
Görüşülmeyen sevgililik mi olurmuş?
Arkadaşlar iki ay önce biriyle tanıştım.sevgi muhabbet konusu olduğunda ise sevgi bianda olmaz zamana ihtiyaçvar dedi tamam dedim cçünkü bende öyle düşünüyorum. Kendisi yari hafiz.namazli haramdan kaçan biri (güya)
Biz konuşalı tam iki ay oldu.ve bu bana resmen sevgilisi esi gibi davrandı eminim.ama son 6 gündür ilgisi bianda sıfıra indi.face se şunları yazmış " esinle tanıştığımggün bütün kızların cenaze namazını kildim, seninle gözlerim tekrar gülüyor, kalbimde çiçekler açtı " vs.. Benimle konuşmadığını gore bunları bana yazmış olamaz dedim ve 6 günlük suskunlugumuzu bozuk yazdım meğer biriyle tanışmış daha yeniymis benden birşeyler beklemiş ama görememiş. Ben sana ilgi beslemedigimi söylemiştim dedi -ki yalan söylüyor sen bana allahın emanetisin derdi bensiz bi yere gidemezsin birlikte karar vericez derdi bunlar ilgisizlik olamaz. Biz arkadaşız dedi. Ben seninle asla oynamadım dedi vs vs.hakkım helal olsun dedi. Kızlar yıkıldım resmen.sozlumden ayrıldığından beri ilk kez birine inanmayı istedim.ama sok oldum.meğer benimleyken başkasına aşık olmuş beni bi anda sildi.hakkımı helal etmiyorum demek hafız olmak adam olmaya yetmiyormuş yazık sayebiDe bütün erkeklerden tiksiniyorum vs yazdım ama hala içimi dökebilmiş değilim. Kukla gibi hissediyorum kendimi resmen oynadı benimle resmen dalga geçti ama o bunu inkar ediyor kendi kendime gelinguvey musun gibi davranıyor. Çok kirildim hazmedemiyorum ağlıyorum saatlerdir. Çok zoruna gitti ya çok aşağılanmış gibi hissettim kendimi. İki ay yahu iki ay.tam ikinci ayda başkasına dönüş yaptı. Çok saskinim kirginim üzgünüm. Napmaliyim kızlar .simdi mesaj atmış tamam ben hakkımı helal ediyorum sen kendi bildiğini oku demiş.normalde bana gitme çok uzuyorsun beni derdi simdi def ediyor başından.
ee o zaman başkasına aşık olunca kıza bi msj atıp ben denedima ma seni sevemiyorum kalbim başkasında görüşmeyelim deseymiş açık kapı bırakıyo kıza azda olsa msj atıyo soğuk davranıyo açıkça söylesinAdam sana hakkını helal etmiş sen etmiyorsun ne geçiyor eline? Zaten sevgi zamanla olur demiş sevememiş demek ki. Bence sen ona ilgin olduğu için onunda sana ilgisi olduğunu sanmışsın. Adam ilgisi olsa söylerdi zaten sevgi zamanla olur demezdi. sevmeyi denemiş sevememiş demek ki. sana seni seviyorum dememiş ki.
nerden buluyosunuz bu tipleri valla ya?
2 ayda sana karısıymış gibi davranan adamdan hiç korkmadın mı? 2 ayda hop noluyoruz da bi yere giderken senden izin alıcam sen kimsin demedin mi?
hakkımı helal etmiyorum de.. bu ne yaa aynı anda bi sürü kızla konuş görüş bakalım hangisine aşık olucam de sonra birine aşık ol diğerini bırak.. oyun mu bu? ben hakkımı helal etmezdim ki yaşadım bu tarz bişey etmiyorum helal hakkımı
Şimdi hafızlığı namazı niyazı bi kenara bırak.O ayrı bir konu.Face de yazdığı yazı iğrenç ötesi.Ben benim için bile böyle bir yazı yazılsın istemem.Karakter ortada.Adam şıp sevdi.Çocuk.Ergen.Arkadaşlar iki ay önce biriyle tanıştım.sevgi muhabbet konusu olduğunda ise sevgi bianda olmaz zamana ihtiyaçvar dedi tamam dedim cçünkü bende öyle düşünüyorum. Kendisi yari hafiz.namazli haramdan kaçan biri (güya)
Biz konuşalı tam iki ay oldu.ve bu bana resmen sevgilisi esi gibi davrandı eminim.ama son 6 gündür ilgisi bianda sıfıra indi.face se şunları yazmış " esinle tanıştığımggün bütün kızların cenaze namazını kildim, seninle gözlerim tekrar gülüyor, kalbimde çiçekler açtı " vs.. Benimle konuşmadığını gore bunları bana yazmış olamaz dedim ve 6 günlük suskunlugumuzu bozuk yazdım meğer biriyle tanışmış daha yeniymis benden birşeyler beklemiş ama görememiş. Ben sana ilgi beslemedigimi söylemiştim dedi -ki yalan söylüyor sen bana allahın emanetisin derdi bensiz bi yere gidemezsin birlikte karar vericez derdi bunlar ilgisizlik olamaz. Biz arkadaşız dedi. Ben seninle asla oynamadım dedi vs vs.hakkım helal olsun dedi. Kızlar yıkıldım resmen.sozlumden ayrıldığından beri ilk kez birine inanmayı istedim.ama sok oldum.meğer benimleyken başkasına aşık olmuş beni bi anda sildi.hakkımı helal etmiyorum demek hafız olmak adam olmaya yetmiyormuş yazık sayebiDe bütün erkeklerden tiksiniyorum vs yazdım ama hala içimi dökebilmiş değilim. Kukla gibi hissediyorum kendimi resmen oynadı benimle resmen dalga geçti ama o bunu inkar ediyor kendi kendime gelinguvey musun gibi davranıyor. Çok kirildim hazmedemiyorum ağlıyorum saatlerdir. Çok zoruna gitti ya çok aşağılanmış gibi hissettim kendimi. İki ay yahu iki ay.tam ikinci ayda başkasına dönüş yaptı. Çok saskinim kirginim üzgünüm. Napmaliyim kızlar .simdi mesaj atmış tamam ben hakkımı helal ediyorum sen kendi bildiğini oku demiş.normalde bana gitme çok uzuyorsun beni derdi simdi def ediyor başından.
Şimdi hafızlığı namazı niyazı bi kenara bırak.O ayrı bir konu.Face de yazdığı yazı iğrenç ötesi.Ben benim için bile böyle bir yazı yazılsın istemem.Karakter ortada.Adam şıp sevdi.Çocuk.Ergen.
Gelelim sana.Suçlu sensin.2 ay.Allah aşkına 2 ay nedir ya.60 güncük.Sen bir erkeği 2 ayda nasıl tanıdın çözdün de,sana sevgili karısı gibi davranmasına,bensiz bi yere gidemezsin filan filan filan...bunlara nasıl izin verdin.2 ay da nedir bu tutulma.60 gün önce senbu adamı tanıyor muydun hayatında mıydı yok.
Ya insanları tanımadan etmeden hemen bağımlılığa dönüştürüyor,sizi sahiplenmesine ses çıkarmıyorsunuz.Sonra karakteri ortaya çıkınca beni kullandı diyorsunuz.Biraz akıllı olun ah şu genç kızlar.Bırak ne hali varsa görsün.O cenaze namazını kıldıysa,sen de göm gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?