- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi yenieleman
-
Güzelim yine aynı şey,söyleyeceğim.2 aylık bir ilişki.Ne bekliyorsun kendini temize çıkarmak için inkar edecek tabi.Kimseye hemen bu kadar kapılma.3-5 ay az zamanlar birine bu kadar kapılmak içinHaklisiniz ama benim kirildigim nokta ben çocuk değilim onun ilgisini farkettim ama o başkasını bulunca bunu inkar ediyor resmen uyduran benmisim gibi davrandı.
özellikle görücü usulü tanışan erkekler aynı anda anda bi kaç kızla görüşüp içlerine sinene evet diyip diğerlerini şutluyolar.. malesef durum böyle..hakkımı helal etmiyorum de.. bu ne yaa aynı anda bi sürü kızla konuş görüş bakalım hangisine aşık olucam de sonra birine aşık ol diğerini bırak.. oyun mu bu? ben hakkımı helal etmezdim ki yaşadım bu tarz bişey etmiyorum helal hakkımı
o kızı bulup herşeyi anlat derim :)
Bunu yapmayı düşümdüm.ama kızı gerçekten seviyorsa veya da ben kıskanç haset arabozucu olarak algilanirsam diye Vazgeçtim.
özellikle görücü usulü tanışan erkekler aynı anda anda bi kaç kızla görüşüp içlerine sinene evet diyip diğerlerini şutluyolar.. malesef durum böyle..
tamam gösterebilirler ama aynı anda hepsiyle muhabbeti ilerletmek hiç etik değil.. baktın biriyle olcak gibi, diğerine daha fazla ümit vermeden bitirmek lazım..Aynen öyle genelde birden fazla kız gösteriyorlar örnek veriyorum kuzenim. Onaylamıyorum ama durum böyle.
bağlanmak değil güvendir o bence...güvenmiş...ilişkin daha 2 ay olmuş neden bukdar çok bağlandınki..
Dengesiz bencede....Dengesiz. Bence çok mutlu olmalısın kurtulduğun için
Sana hiç seni sevdiğini söyledi mi ya da hoslandigini falan? Bu arada yaşlarını kaç?
İkimizde 24 yasindayiz.hayır söylemedi. Çok ccekingendi beni kiskandigini bile utana sıkıla itiraf etti
Nedense hep cekingenim, kızlarla mesafeliyim bilmem ne diyenlerin altından çıkıyor bişeyler.
Peki her gün mesajlasiyor, konuşuyor muydunuz?
Ikiniz de kucukmuşsunuz. Sakın acele etme elbet tekrar sever guvenirsin. Daha çok gencsin
Aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse ama benimki daha ağırdı zaten yaralıydım senin gibi... ama yeniden başlamak zorundadır ya insan hayata onunla adım attım yeni bir başlangıca ve ona inandım aylarca çıktık evlilik sözleri verdi. Sonra bahaneler bularak ayrıldı geçen ayları hiçe saydı sanki çocuk oyuncağıymış gibi davrandı kime inanmalı kime güvenmeli ki artık?
Çalışıyor musun yada başka bir uğraşın var mı?
Haklisiniz ama benim kirildigim nokta ben çocuk değilim onun ilgisini farkettim ama o başkasını bulunca bunu inkar ediyor resmen uyduran benmisim gibi davrandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?