Benimle tanışmak isteyen biri var ve ben...

chelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
287
3
0
İstanbul
Benimle tanışmak isteyen biri var ve ben ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Çünkü ortam işyeri ortamı iş arkadaşıma söylemiş o da çekindiği için çaycı ablaya söylemiş ablada bana söyledi. Uzaktan uzağa bende onu beğeniyordum ama, nedir nasıldır hiç bir fikrim yok. En mühimi ise çok korkuyorum çünkü, 2,5 yıl önce biten bir evlilik yaşadım. o günden bu yana da hayatımda kimse olmadı. Teklif eden oldu ama cesaret edemedim kendime vakit ayırdım falan. Ama bu kişiyle alakalı daha dün akşam namaz kılarken aklımdan inşallah hayırlı biridir dedim. Çünkü dediğim gibi bende un hakında iyi şeyler düşünüyorum. Kısa bir zamandır tanıyorum ama daha hiç konuşmadık ve ben bir daha kırılmaktan ona volumlu cevap vermeye korkuyorum..

Sakin olun bu kadar tedirgin olacak birşey yok ortada.
Gider birer kahve içersiniz.
Sohbet koyulaşır, içinizde kıpırtılar oluşursa görüşmeye devam edersiniz.
Yoksa içilen bir kahveyle kalır olay.
Sakin olun ve dua edin.
Bir kaç kez görüştünüz diye de kimse sizin kalbinizi kıramaz merak etmeyin.
Mutluluklar

kendinizi kapatmayın hayat devam ediyor. bi çay içersiniz ön bilgi edinirsiniz sonrasınada daha sağlıklı düşünürsünüz...
eğer kafanızda soru işaretleri kalırsa bizlere anlatırsın hep birlikte düşüncelerimizi paylaşırız

canım benim herkes kötü değildir die düşünüyorum güvenmek eminim senin için zordur ama madem hoşanıyosun bence ona bi şans ver derim.. hakkında neyse hayırlısı o olsun canım

Biten her evlilik gerisinde enkaz birakir.2,5 yil bir enkazi kardirip yerine yeni sevgi binalari insa etmek icin yeterli olabilir.Korku duyacagin bir durum yok. Niyet Hayr , akibette hayr olur insallah.

ilk evliliğin belki çok sorunluydu?çok kırıldın çok mutsuzluk yaşadın belki ama bu demek değilki gelecek kişide sana aynı davransın onun tıpkısı olsun onu sana hatırlatıp başa sardırsın....kendinede zaman ayırmışsın eğer düşünüyosan o acabaları atmalısın aklından..sorunlarınız kavgalarınız olacaktır ama ilk evlilik sona erdi diye aynısı olmaz yani eğer bu tip bi düşünceyse seni durduran..mutlu olmakinsanın kendi elinde sonuçta..iyi düşün ve verdiğin kararın arkasında ol hep..

tanımadığınız birine evet demek saçma olur zaten
ama tabiki de önce tanımak için evet demekte bir sakınca olmaz sanırım

Korkularını çok iyi anlıyorum. Karşındaki insanın niyeti çok önemli bunu tanıştıktan sonra konuşmalarından, tavrından anlarsın. Tanışmak için evet demelisin ama kendini kaptırmamaya dikkat et umarım hayırlı olur.

hakkında hayırlısı olsun. tanış ama hemen güvenme, aşık oldum seviyorum havalarına girme, ağırdan al. ve hep hayırlı insan için dua et.. neden olmasın belki ömrünün sonuna kadar sevip güvenebileceğin ve mutlu olacağın insandır

teşekkür ederim kızlar :)

benim korkum yaşadıklarım ile alakalı yani nasıl bir tepki alacağımı bilmiyorum ve bundan korkuyorum. yani kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil evet bende o da ama birbirmizi beğernirde bbirtek bu sorun olur diye bütün stresim

yoksa ben görüşme kararı alırsam pat diye söylemem önce kendim bakmam lazım nedir ne değildir diye beğenmezsem hiç gerek yok özelimi bilmesine başka şeylere mahal olmasından korkarım

bir de ben işyerinde 2006 dan beridir çalışıyorum iyi tanırlar beni sormuş zaten bu arkadaşa o da iyi şeyler söylemiş :) benim karakterim ve namusumla alakalı hiç bir kötü şey duyamaz çok şükür o konuda içim rahat :)

ama bu erkek iş arkdaşı aradan çekmem lazım bir karşı cinsin bu konuya ortak olmasını istemiyorum o yüzden bir kaç gün daha düşünüp ablayla cevap veririm :)

sizleri de haberdar edicem

bi çay için tanışın canım, bi kere görüştünüz diye illa bi ilişki yaşayıp evlenmek zorunda değilsiniz ya...
baktın ilk görüşmede de sorun yok, söylersin olabilir ama önce iyice tanıyalım birbirimizi, acele etmeyelim diye.
sorun varsa zaten söylersin biter, kaybedicek bişeyin yok
hakkında hayırlısı

Erkek olsun ya da olmasın 3. kişilerin haberdar olması iyi değil.
Madem size haber ulaşmış bundan sonra 3. kişilerin mümkün olduğunca az müdahil olmaları lazım.
Hem ilişkinizi daha rahat oturturtunuz hem de mahremiyet açısından daha iyi olur.

evet keesinlikle 3. kişiler olabildiğince az dahil olmalı ama, başta bir kere 2 isim dahil oldu olaya ki erkek iş arkdaşım benden çok çekinmiş bunu söylemeye o yüzden abla da dahil oldu ama ablaya yemin ettirmiş arkadaşım abla lütfen benim adımı anma bana söylediğini bilmesinler diye :) yani onlarda benm gibi düşünüyorlar. bundan sonrasında erkek iş arkdaşım saf dışı oldu zaten de :) iş ne bilim duyulur muyulur hoşlanmam ben..

mrb arkadaşım aynı sorunun benzeri benim de başımda şu ara. ama farkımız biz ilişkiye başladık ilk başlarda bende geçmişte çok üzüldüğümden yıprandığımdan onunla birşeylere başlamaya korktum ama sonra içimdeki ses umutları canlandırdı ve sonunda görüşmeyi kabul ettim.birşeyler gelişmeye başladı aramızda.biz de aynı işyerindeyiz. millet şüphelenmiş sürekli onu iğneliyorlarmış birşeyler öğrenmeye çalışıyorlarmış benimde bu konudan canım sıkkın. ama önemli olan anlaşmamız değilmi biz anlaşırsak bisüre sonra taşlar yerine oturur diye düşünüyorum hem senin için hem benim için. bilmiyorum yani gelecek görüşleri ben de takip edeceğim.

ne güzel işte,tabiiki tanımadan olmaz ama tanımak için de birseyler yapmak lazım.. hayırlısı olsun hakkınızda.

canım tanımadan anlayamazkı nasıldır ıyı mıdır kotu huyları var mıdır nelerden hoslanır teklıfını kabulk ettsen hemen evlencek halın yok

canım tanımadan karar veremezsin ki. Tanışmak demek ona kesin bir cevap vermek de değildir. böyle davranırsan belki de hakkında çok hayırlı olacak bir ilişkiyi kaçıracak olabilirsin sadece tanımaya tanış daha sonra kararını verirsin.

İkili İlişkilerinizde 3. Şahıslara Asla Yer Vermeyin!!

Ayrıca Hayat Devam Ediyor Bu Kadar Tedirgin Karamsar Olmayın !!

Mutluluklar !!

biz onunla aynı işyerinde çalışmıyoruz ne mutlu ki :) bizim iş yerinin çalıştığı bir firmanın temsilcisi. ayrıca da sen bence için karartma çünkü elalem hep konuşur. ben konuşulanları pek takan biri değilim sadece gereksiz şeylerle uğraşmak istemem. ben şeyi merak ettim ilk söylediğinizde ne tepki aldınız evlilik yaşadığınızı sizi anladı mı sonrasında neler oldu merak ettim açıkçası. sizinm tecrübelerinizden faydalanmak isterim

İkili İlişkilerinizde 3. Şahıslara Asla Yer Vermeyin!!

Ayrıca Hayat Devam Ediyor Bu Kadar Tedirgin Karamsar Olmayın !!

Mutluluklar !!

teşekkür ederim iyi dileklerin için :) ya ne bileyim zamanında ben çok kırıldım ve ayrılmak zorunda kaldım. bir de daha başka boyutta dertler de çektim. mesela en basitinden hırpalanmak gibi. yaşadığım hem maddi hem manevi bir travmaydı. ki zaten boşanma davası da bayağı yordu beni benden maddi taleplerde bulundu falan hiç bir tutar yanı yokken sırf beni korkutmak için.. ben oysa herşeyin saygılı olmasını istemiştim hep o kadar çirkin olduğunu gördüm ki bazı şeylerin iğrendim diyeyim. etkisi geçti evet herkes aynı şeyi yapmaz ama, ne bileyim işte insanın gözü korkunca mantıklı bakmayada çalışsa tedirgin oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…