Benimle telefonda erotik konusmalar yapmak istedi, ne yapmalıyım?

orion00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
37
0
86
Ankara
sevgilimle tam ayrılma aşamasına gelmişken benden telefonda erotik konusmalar konusmamızı istedi.. beni arzuladığını istedi bunu hayal etmenin bile ona yettiğini söyledi. ve ben onu cok seviyorum acaba butun bunları beni sevdiği için mi yoksa baska bi amactan dolayımı istiyor anlayamıyorum lütfen yardım edin (

bu erkeklerin aklı fikri...tövbe tövbe. kendinizi bu iğrenç duruma alet etmeyin. sapık herif. hem saygısı kalmamış hem de erotik konuşmalar istiyor. aslında istediği şey iyi bir dayak

cok haklısınız.. madem benı arzuluyordu benımle cıkarken neden böyle bişey istemedi? cunku suan benı kaybetme korkusu yok sadece beni kullanmak istiyor.. evet kesınlıkle iyi bir dayağı hak edıyor!!

erkekler bole seylerı ayrılma safasında yapıolar kı ayrılmayın dıee cok terbıyesız bısey pısman olcanız hıc bısı yapmayın bence...

"Hiçbir erkek" ortada mesafe, iş vs. hatta bir başkası gibi bir engel yoksa "sevdiği için" -sadece hayal etmek bile yetiyor- demez... Seviyor olsa bununla yetinemez, onsuzluk ona acı verir, dayanamaz; gider, gözlerine bakarak söyler sevdiğini... "Sadece hayal etmekle yetinenler" müstehcen hatları arayan zihniyetler... Cidden bunu görmüyor musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...in-bizde-burda-toplanalim-5.html#post20047818

Bu kişiyi mi kastediyorsunuz...

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...bi-cekiyorum-dayanamiyorumm.html#post20139660

Yoksa bunu mu anlamak güç... (Bunun dışında bir "sevgiliniz" olsa bu kişilerle konuşmazdınız herhalde...)

Ama ortada bir gerçek var ikisi de sanal...

Bu "sanalın yanlışlığı" değil, sizin sanalı sanalda bırakma hatanız... Ya "bırakırsınız" ve o insanla hiç muhatap olmazsınız yahut "sanalda bırakmaz" reelde onu tanımaya, güvenmeye çalışırsınız... Arada kalırsanız olacağı bu...

Önceki konunuzu yorumlarken bunu anlatmaya çalışmıştım... "Ona o kadar da güvenmeyin, siz başkalarıyla konuştuysanız o neler yapıyordur" demiştim... Onu masumlaştırırken kendinizi suçluyor "Ben sanalda başkalarıyla da konuşuyorum ama o bana çok bağlı" diyerek onu yüceltiyordunuz... Aynı ortamda dahi bulunmadan, göz göze gelmeden ilişki, sevgili payesi veriyordunuz... Sanal karakterlere onları kendinizden üstün tutacak kadar derin anlamlar yüklemek hayal kırıklığına hatta onların sizden faydalanmasına yol açar... Reelde karşılaşmadınız, sizinle bir şeyler yaşamadı diye sizi "kullanmamış" olmuyor... Erkekler fotoğraftan, sesten bile tahrik olabilen, "işini halleden" tuhaf yaratıklar... Bedeninizi temiz tutarken sesinizi, ruhunuzu böyle üç kuruşluk insanlara kirlettirmeyin; onların tatminine, "tek kişilik mutluluğuna" malzeme olmayın...

Sen 0900 lü hatların kızımısın madem o kadar ihtiyacı var arasın konuşsun onlarla..

Hayret bişey çok sinirlendim

pardonda canım benim bu herif son gittilik senden bişiler koparmaya çalışıyo sakın tuzağına düşmeee..
ayrıca bu şeyleri sana yaptırıp kaydedip sonra koz oalrak kullanabilir benden söylemesi..
hattını dğeiştir direkttt
:96:

canım telofonlarına cevap verme ne hali varsa görsün boşver ar damarı çatlamış bu adamın

Telefonda bunu isteyen;yanında neler ister .
'Tebiyesiz', 'utanmaz' de kapat telefonunu.
Başka yapılacak bir şey yok .

konunun sonuna başına bakmadan yprum yapıcam..
şu bi gerçk " buna o cesareti siz verdiniz" hayır falan demeyin.. bu cesareti ona siz vermeydiniz istemezdi.. eger çocuk abaza olmuş olsaydı gidip dışardaki birin kolunu tutup söylerdi(istisnalar kaydeyi bozmaz)

sanal falan olması hiç önemli değil. bnm kanatimce.. sosyal hayata döndükten sonra sanallık ortan kalkmış olur..

bi kız bi erkek ağır olmadır.. bunun kaatindeyim.. kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışı başkalarına yapmayız der atalarımız.. hayatınızda biri varken(hiç görmediğiniz biri nasıl çıktıgınız oluyorsa) gidip başksyla konuşmanız ne denli doğru..

burdan kesinlikle ayrılmalısın.. çünkü o sana artık saf temiz olarak bakmıyor..
birini bulma çabasında olmayalım kızlar.. geç olsun temiz olsun..
ve bence sende aşk sevgi nedir bi öğren..

kızlar cook tesekkur ederim hepiniz cok haklısınız kesınlıkle. bi arkadas bnm ona yuz verdiğimi fln dusunmus ama asla ona bu cürreti ben vermedim bana bunları dıynce bn uyuyorum dedm drek telefonu kapatttm ki zaten artık bu ınsanla asla muhatap olmayacagm. aydınlattıgınız ıcın hepınıze cook tesekkrr ederm..

kızlar aradan 2 gün gecti mesaj attı seni sınamak ıcın yaptım hem nasıl bi kız oldgnu tam olrk anlamak hemde bnı sevdgne emın olmak icin dedi. bnde ona ne kadar kızgın da olsam onu cok seviyordum ama artk bu yaptklarn zihnmn bi köşesine yerlesti artk msj atmasan iyi edersin fln dedm oda seni gercekten cok sevdm.. mutlu bi hayat dilerim dedi cevap bile vermedim.. ama hala seviyorum ya ben napcam bu cocukla ..

sınamak ıcın mı ? cnm sen hala erkeklerın bu bilindik uydurmalarına ınanıyor musun ?
öncelıkle uzun cıddı bırlıktelıklerde cıftlerın genelı bırbırlerıne arzuladıklarını soylerler kı genelı erkeklerdır .bu gayet normal bısey cıftlerın ozelıdır tabısı bısey dıyemeyız ancak ayrılma durumunda bır erkek bunu soyluyorsa kı senın de ona ne kadar asık oldugundan emınse senı etkılemek amaclı soyluyordur .veya ;ne kadar faydalanırsam kardır kız elden uctu gıttı en ıyısı soylıyımde seytana uyalım amaca ulasalım mantıgındadır .karsılıgında ters tepkı alırsa da cvp bellıdır ;ya ben senı sınamak ıstemsdım ınandın mı sende ? hemen bunu soylerler sakın ınanma cnm cvp bıle verme .
benımde basıma boye bı durum gelmıstı .suan kı erkek arkadasımdan once bırıyle tanısmsdım,uzunca bır zman arkadaslık ılıskımızden sevgıılı olmusduk .bulustugumzda cıkma teklıf etmsdı bende etkıendıgım ıcn kabul etmsdım .daha 2 gunluk sevgılıyken bana telde ,uzerınde ne var askım dedı esofman var dedım gıcıklıgına altında ne var dedı bende gıcıklıgına pacalı don var demsdım .bu da kahkahayı bastı ben komıgımdır de sen de benden komıksn askım dedı .sen komıkmısın dedım .off suzan nıye uzatıyorsn ben espırılı cocugum bılmıyormusn dedı .bende bunun espırıyle alakası yok ,2 gunluk sevgılıye uzerınde ne var dıyemesssn sen dedım bu cıvıklıga lackalıga gırıyor dedım .bu off tamam kapat konuyu cıddıyet abıdesı dıyıp surat yaptı .ama hala ayrılmadık .telfonda konusuyorz ne yapıyo edıyo konuyu cınsellıge getıryor .sonra dayanamadım hayatım sen ergenmısn dedım .hayr anlamadım amac ne cozemıyorm senı dedım aklın fıkrın cınsellık dedım .ustelık 2 gunluk sevgılıyız bız dedım .acmısın sen dedım ,abazalıgın artık dılıne vurms ne oluyorz dedım .kavga gurultu, cıkardım hayaımdan .hoslanmam boyle lackalıklardan acsan gıt karını doyur dedım senlemı ugrascam dıyıp hakaret ederek bıtırdım .hıc hoslanmam cıvık ınsanlardan espırıde yapsa daha 2 gunluk ılıskımde bana bu sekılde espırı yapma yetkısını veremem kendıme o sygısızlıgı yapamam .ben lackalr uzerıne ılıskı de kuramam .senın yapın boyle olabılr ama benım kabulleneılecegm bır durum degıl dedım.odun vermedım kısaaca .sende sakın odun verme tatlım

çoook teşekkür ederim canım benim cook saol dediğin gibi yapcam ayrıca benimle paylastıgın için cok teşekkür ederim :)

Zaten ilk önce yaparlar sonra olumlu yanıt almayınca sınamış olurlar.O sizi sınarken kendisi ne oldu peki?Bu duruma taviz vermeyen biri karşısındakinin bu tutumunu unutur mu?Klasik yalanlar işte.Birde ayrılma aşamasında söylemesi daha da saçma.
Yüz vermemeniz en iyisi.​

Kadinlar degerlidir ,Kadinlar yakuttur ,kadinlar pirlantadir ,Kadin kendi degerini
düsürdügü taktirde baskasindan deger beklememeli ,kadin kendini ayaklar altina
attiginda baskasindan kendisini bas taci yapmasini beklememeli ,özelinizi güzelliginizi
bir defa yasayin esinizle yasayin kimsenin sizi orta mali gibi kullanmasina
degerinizi düsürmesine izin vermeyin ,siz kendi kiymetinizi bilmesseniz baskasindan
size deger vermesini bekleyemesiniz ,bir gün sizi kirlenmis mendil gibi savurur atar ...

bir kizin özelini acacagi sevgilisi olmamali esi olmali ....esi olmadigi taktirde
nisanlisi ile dahi özeli sinirli olmali ,agir tas yapi yapar bunuda unutmamali ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…