• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle uğraşan sınıf arkadaşlarım...

altinsuyu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
55
29
3
26
Öncelikle hepinize merhaba.
Başlık zaten derdimi belli ediyor ama bunu ayrıntılara ayırmak istiyorum.
Ben küçük yaştayken babamı kaybettim,babam okumamı çok isteyen ve beni her koşulda destekleyen birisiydi.Bu sebeple ben kendimi bildim bileli derslerime çalışırım.İleride beni kurtaracak olanın başarım olduğunu bilirim.
Bu sene liseye geçtim,gittiğim lise gayet iyi bir puanlı lise.Ama sınıfımda gerçekten şımarık tipler var.:KK1:

Her neyse,bu tipler aşırı derecede ahlaksız ve terbiyesiz kişilikler aynı zamanda.(kızlardan bahsediyorum).Geçen gün bir durum söz konusu oldu,müdür yardımcısı babamın vefatı ile ilgili bir konuda beni çağırdı.Dersten erken çıktım.Sınıftakiler bu durumu bilmiyorlar,hepsi "altinsuyu neden dersten erken çıkıyor" diye kendilerini alakadar etmemesine rağmen hocaya karşı bu soruları yönelttiler.Hoca duymadı o sıra,bende biraz sinirlendim "ve sizi ilgilendirecek bir durum yok arkadaşlar" diyerek çıktım.Sonra hepsi arkamdan atıp tutmuş,bağırmış.

Bu dönem takdir aldım,ayrıca sınıfta en yüksek ortalaması olan kişide benim.Sınıftakiler boş geçenleri,teşekkür alanları falan herkesi alkışladılar.Ama bana sıra gelince kimse alkışlamadı.Bir kız "aa alkışlar kesildi" dedi,diğeride "neden acabaaa" dedi.İkiside yapmacık yapmacık bunları söyleyip gülüştüler.Çok kırıldım,hocada o an olayı bilmediği için müdahale edemedi.

Tatil başladığından beri sürekli bu yaptıklarına kafamı takıyorum.Bu kadarını hak ettiğimi düşünmüyorum,ne yaparım da bu dertten,bu kafaya takma olayımdan kurtulabilirim bilmiyorum.

Bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim:KK33:

Adı üstünde tatlı kız tek SİLAHIN BAŞARIN..
iLERDE sen YÜKSELİRKEN onlar kendi hallerine gülecek ve utanacaklar :KK66:
Başın sağolsun bu arada...

Aynen bende öyle umuyorum,teşekkürler..

Ben belki herkesten farkli bir yorum yapacagim.

Ya hic birini takmayacaksin o sekilde liseyi bitereceksin.

Ya da iclerine katilip o sekilde liseyi bitireceksin.

Bu olanlari simdi taktigina gore derslerini de etkileyebilir. Mutsuz olabilirsin.

Biraz yaklasmayi denesen onlar da sana yaklasir belki.

Bu arada ben takdir aldigin icin tebrik edeyim seni.

Son düzenleme:
Hasetlerinden alkislamadiklari cok belli.
Sen derslerine boyle guzel guzel calis ileride cok guzel bir kariyerin olur. Hem merak etme bu karakterdeki insanlarin arkadasligina da gerek yok. Goreceksin lise bitene kadar birbirlerine neler yapacaklar.
Basarilar dilerim.

Buna benzer şeyler bu yaşta hep olur zaten,umursamayın,eğitiminize odaklanın.
Çekememezlikten kaynaklanıyor, sen de onlara cevap vermeyince iyicene sinirlenmişler.
Birlik içinde gözüküyorlar ortak tepkilerinde ,dışlanmak istemediklerinden ergenlik çağında genelde grupla uyum içinde hareket edilir.ama asıl güçlü kişilikler gerektiğinde dışlanmayı da göze alarak grubun karşısında durmayı bilirler.
Sen doğru yoldasın,inandığın şekilde devam et ve durumlar çok çabuk değişebiliyor o yüzden bir duruşun olsun

şimdi belki onlar gülüyor sana.
Ama bende sana durumumu anlatayım.
Lisede ben çok çalışkandım sınıfımda kimse sevmezdi öyle pek beni.
Sevilen bir sınıf arkadaşı değildim.
Stajımı hepsinden güzel bir yerde yaptım, onlar az kazanırken ben çok kazandım.
Üniversiteyi tam burslu okudum şimdi dil eğitimi alıyorum
herneyse.
Sosyal medyadan ekli olanları görüyorum şimdi o bana gülenler bana nefretle kıskançıkla bakanlar oldukları yerde kalmışlar
hiç adım atamamışlar hayata doğru, ileriye doğru
demem o ki;
sen hayatın başarı basamaklarını ikişer üçer çıkarken onlar oldukları yerde insanlarla uğraşmaya devam edecekler.
Sonra uzun seneler sonra seninle uğraşmak yerine senin yerinde olmaya can atacaklar, ama nafile iş işten geçmiş olacak.

Ben diğer arkadaşlardan farklı bişi sölicem.
Öncelikle derslerindeki başarından dolayı kutluyorum.
Bu tür şeyleri kafana takma desek de boş çünkü insan sosyal bi varlık.
Birilerine ihtiyaç duyuyoruz ne kadar iyi olsak da.
Acaba diyorum sende bi sorun olabilir mi?
Yani bütün sınıf kötü bi tek sen mi iyisin gerçekten?
Aralarında bi tane bile düzgün insan yok mu arkadaşlık edebileceğin?
Böyle hayat geçmez çünkü.

Basarindan dolayi seni kutluyorum. Ama basariyi etrafindakileri iterek yada yok sayarak cikmak nereye kadar. Universiteye gideceksin ordada tek mi olacaksin. Hayat calismaktan ibaret degil. Sosyal kulturel yondende paylasim yapmakta fayda var. Kaldiki ergenlik donemindesin kafaya takacaksin derslerini etkilemesin. Sizi ilgilendirecek bir durum yok yerine daha farkli ilimli bir aciklama yapabilirdin. Bu iletisimi tamamen koparmis. Karsi taraf yanlis anlamis olabilir. Ama soyledigin cevapta onlardan asagi kalmamis.

Herkes ben farklı şeyler diyeceğim diye başlamış ben de farklı bir şey demek istiyorum: böyle konular bazı üyelerin gelip aynısını yaşadım diyip kendilerini övmeleriyle bitiyor. Seninkine benzer bir konuda gene başka üyede denk geldim ondan diyorum. Ben gelip aynısını yaşamama rağmen kendimi övmeyeceğim. Hırslan sonunda sen güleceksin

Tek çekilemeyen şey başarın elbette ben liseye giderken en yakın arkadaşım dediğim insan hocaya herkes içinde zerosima niye 5 aldı da ben 3 aldım diyerek kıskançlığını belli etmişti takma geçip gidiyor hepsi

Sanirim lise 1e gidiyosun. Bu dönem dayan .ikinci sene bölüm tercihi yapicaksiniz güzel bir bölüm sec ve umarim o zaman iyi arkadaslarin olur canim. Basarilarinin devamini diliyorum kimseyi takma kafana

O başarın sayesinde o kadar güzel yerlere geleceksin o kadar güzel imkanların olacak ki bunları gülümseyerek hatırlayacaksın. Senin gibi pırıl pırıl gençlere bayılıyorum. 30 yasında olup "ay ben ben yapıcam" diyen koca kadınlara inat senin gibi genç kızlar tırnaklarıyla kazıyorlar artık. Umarım çok güzel geçer her şey. Asla muhatap olma onlarla.

Ben diğer arkadaşlardan farklı bişi sölicem.
Öncelikle derslerindeki başarından dolayı kutluyorum.
Bu tür şeyleri kafana takma desek de boş çünkü insan sosyal bi varlık.
Birilerine ihtiyaç duyuyoruz ne kadar iyi olsak da.
Acaba diyorum sende bi sorun olabilir mi?
Yani bütün sınıf kötü bi tek sen mi iyisin gerçekten?
Aralarında bi tane bile düzgün insan yok mu arkadaşlık edebileceğin?
Böyle hayat geçmez çünkü.

Arkadaşlarım var,çok yakın olduğum 3 kız dostum var.Onların dışındakiler sürü psikolojisine kapılmış durumda.

ah canım lise ortamı böyledir.. inan bende zor okudum hatta bırakıp gitmeyi bile düşündüğüm zamanlar oldu.. ama ne oldu biliyor musun? (konu genelde benim çalışkanlığım ve onların taşkınlıklarına katılmam olurdu ) hepsi lise mezunu erkenden evlendiler eşlerinin ellerine bakıyorlar ve bir çoğuyla görüşüyorum iyi de muhabbetimiz var bana dedikleri iyi ki bizlere uymadın kendine yol çizdin çocukluk etmişiz.okumadık pişmanız.. olur bu tarz şeyler sen derslerine bak iyi bir üniversite kazanırsın yolun açık olur inşallah

bu arada başın saolsun. bende babasız büyüdüm ne olduğunu çok iyi bilirim. önüne bak güzel kardeşim. lise 1. sınıfsın sanırım diğer zamanlarda göreceksin ki o grupların arasında ne kavgalar ne anlaşmazlıklar çıkacak.. sana 3 arkadaşın yeter diğerlerini takma kafana

Bu is hayatin da da var benim de basarimi cekemeyen arkadas diger insanlari kiskirtip uzaklastirdi ,ustume saldi yapmadigi dengesizlik kalmadi,bu yilda kendisi siniklesti cunku herkes anladi benim kotu olmadigi mi basari her zaman kiskanilir ve seni alt etmeye calisirlar.

Ben 11. sınıfım ve emin ol 9'dan bu yana o kadar çok değişiklikler olucak ki hem çevre olarak, hem de düşüncelerinle alakalı olarak. Anlayabiliyorum çok takıyorsun şuan kafana ama 3 tane yakın arkadaşın varmış zaten çok yalnız sayılmazsın, az olsun ama iyi anlaşabildiğin kişiler olsun. Emin ol bir süre sonra sevmediğin kişilerle senin aranda da nötr bir hava olucak.

Öncelikle hepinize merhaba.
Başlık zaten derdimi belli ediyor ama bunu ayrıntılara ayırmak istiyorum.
Ben küçük yaştayken babamı kaybettim,babam okumamı çok isteyen ve beni her koşulda destekleyen birisiydi.Bu sebeple ben kendimi bildim bileli derslerime çalışırım.İleride beni kurtaracak olanın başarım olduğunu bilirim.
Bu sene liseye geçtim,gittiğim lise gayet iyi bir puanlı lise.Ama sınıfımda gerçekten şımarık tipler var.:KK1:

Her neyse,bu tipler aşırı derecede ahlaksız ve terbiyesiz kişilikler aynı zamanda.(kızlardan bahsediyorum).Geçen gün bir durum söz konusu oldu,müdür yardımcısı babamın vefatı ile ilgili bir konuda beni çağırdı.Dersten erken çıktım.Sınıftakiler bu durumu bilmiyorlar,hepsi "altinsuyu neden dersten erken çıkıyor" diye kendilerini alakadar etmemesine rağmen hocaya karşı bu soruları yönelttiler.Hoca duymadı o sıra,bende biraz sinirlendim "ve sizi ilgilendirecek bir durum yok arkadaşlar" diyerek çıktım.Sonra hepsi arkamdan atıp tutmuş,bağırmış.

Bu dönem takdir aldım,ayrıca sınıfta en yüksek ortalaması olan kişide benim.Sınıftakiler boş geçenleri,teşekkür alanları falan herkesi alkışladılar.Ama bana sıra gelince kimse alkışlamadı.Bir kız "aa alkışlar kesildi" dedi,diğeride "neden acabaaa" dedi.İkiside yapmacık yapmacık bunları söyleyip gülüştüler.Çok kırıldım,hocada o an olayı bilmediği için müdahale edemedi.

Tatil başladığından beri sürekli bu yaptıklarına kafamı takıyorum.Bu kadarını hak ettiğimi düşünmüyorum,ne yaparım da bu dertten,bu kafaya takma olayımdan kurtulabilirim bilmiyorum.

Bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim:KK33:
canım lise basitlikler cagıdır . insanlar ugrasacak birini arar dalga gececek yer arar.küçümseyecek insan arar. sınıfta zeki isen ders calısıyorsan kulp takarlar nebiliyim ismin soyismin farklı ise dalga gecerler.

bunların hrpsi olgunlasmamıs ergenlikteki genclerin geciş sürecleri.sen bunu kafana takarsan bos insanlara gün dogmus olur.

banada zaman zaman lisede takıldılar bazen üzülsemde umursamadım onları kısaca olgunlasmamıs insanlar olarak algıladım.
cevap verme konussunlar seni sıkıstırmaya kalkarlarsa sınıf hocana söylersin . onun haricinde hanımefendiliğini koru kimseyle agız dalasına girme

emin ol onlar unutmhstur bile olayı

Back
X