• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle uğraşan sınıf arkadaşlarım...

Ben diğer arkadaşlardan farklı bişi sölicem.
Öncelikle derslerindeki başarından dolayı kutluyorum.
Bu tür şeyleri kafana takma desek de boş çünkü insan sosyal bi varlık.
Birilerine ihtiyaç duyuyoruz ne kadar iyi olsak da.
Acaba diyorum sende bi sorun olabilir mi?
Yani bütün sınıf kötü bi tek sen mi iyisin gerçekten?
Aralarında bi tane bile düzgün insan yok mu arkadaşlık edebileceğin?
Böyle hayat geçmez çünkü.

Siniftaki herkes kotu olmuyor ama sinifa hakimiyet kurmus belli bir grup oluyor mesela, digerleri o grupla ugrasmayi veya dislanmayi goze alamadiklarindan, onlara uyuyorlar. :KK70:
Lisede benimde basima gelmisti. Benimle sorunu olmayanlar dahi, benimle konusmaya cekiniyordu. O grupla kötü olmamak, ugrasmanak icin. O yuzden sorunlu olan konu sahibi olmayabilir. Lisede sürü psikolojisi oluyor genelde.

Konu sahibi gercekren okul bitince bidaha gormeyecegin insanlar onlar, dik dur kimse bisey yapamaz, birak dıslasinlar sen gerektiginde kendi usulunce ver cevabini otursunlar. Taktir almisdin tebrik ederim buarada.

Öncelikle tebrikler, hayatın boyunca bu başarılarının sürmesini dilerim. Muhtemelen kendin hakkında pek açık değilsin, sınıfa uzaksın. Böyle sınıftan çıkıp gitmeleri genelde kıskanır öğrenciler, hele başarılıysan da "Zaten müdür seviyor ondan, öğretmen seviyor ondan" tarzı bahaneler bulmaya meyilli olurlar kendileri o kadar başarılı değillerse bunu kendilerince örtebilmek, aklayabilmek için.

Benim tavsiyem, sınıftan uzak bir yapıdaysan biraz yakınlaşmaya çalış. Gizemli olan bilinmediğinden hakkında yalan yanlış dedikodular olur hep. Derslerinde başarılıysan başarısız birine ders anlat veya yardım et. Sonuçta sınıftaki herkes öyle kötü değildir muhakkak seninle iyi geçinecek birileri vardır. Yok herkes böyleyse de zaten lise hayatından kimseyle görüşmeyeceksin ileride, şahsen benim sadece sosyal medya hesaplarımda var birkaç tanesi nedir ne değillerdir bilmem bile.

Arkadaşlarım var,çok yakın olduğum 3 kız dostum var.Onların dışındakiler sürü psikolojisine kapılmış durumda.
Öğretmenim. İlk göreve başladığım sene bizde bile oldu bu tip şeyler. Yapacağım şey tabiri caizse "cool" takılmak. Okula gideceksin, kitabını açıp okuyacaksın. Onlarla muhattap dahi olmayacaksın. Zaten yakın arkadaşın varmış. Geri kalanına gerek yok.

Öğretmenim. İlk göreve başladığım sene bizde bile oldu bu tip şeyler. Yapacağım şey tabiri caizse "cool" takılmak. Okula gideceksin, kitabını açıp okuyacaksın. Onlarla muhattap dahi olmayacaksın. Zaten yakın arkadaşın varmış. Geri kalanına gerek yok.

Öğretmene de yazım hatası hiç yakışmıyor. "Muhatap" diye yazılıyor hocam bilginize.

ablacım cok dogru yoldasın maşallah sana hep cok calış tamam mı ... Hayatın boyunca kımseye kendını sevdırmeye ugrasma elıne meslegını al o zaman kadar durmadan calıs dusenın dostu olmaz cok basarılı kınselerınde cekemeyenı cok olur... Henuz arkadasların cahıl ... Sen onlar gıbı degılsın ayakları saglam basan sorumlılık sahıbı olgun bı genc kızsın bahtın acık olsun gercek dostun olacak ıkı kısı yeter sana dıgerlerı ya basına bela acar yada canını sıkar bosver takma hıc bırını daha onunde uzun bı yol var cok dostun da olur arkadasında uzme kendını,tebrıkler...

Back
X