Benimle vakit geçirmiyor

xocatsdogsxo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
27
23
31
Merhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.

Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?

Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir.
10 kadından 15'i kendini böyle görüyor zaten.

Modernlik demekki aktif cinsel hayat yasamak demekmis evli degilken
32 yasimda yeni birsey daha ogrenmis oldum kk sayesinde
Ben modernligin tanimini daha baska saniyordum:)

Modernliğin tek tanımı tabiki bu değil. Modernlik bireylerin kendi hayatlarında baskısız kendi kararlarını verebilmeleri, nelerden hoşlandıklarını anlayabilmeleri, kendilerini keşfedebilmeleri demek benim için... Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu.

Erkek arkadaşı ile sorun yaşadığı için konu açan herkese çevresindekiler güzel diyor ne hikmetse...

Böyle bir vurgu yapmanın ne anlamı var ki? Sanki erkek arkadaşınızla yarışıyor gibisiniz, bu nasıl sevgi?..

Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum.
Derslerinde başarılı olmasaydın, bu, erkek arkadaşının senle vakit geçirmiyor oluşunu haklı mı çıkaracaktı?
Veya, üniversiteye gitmemek falan?
Ya da hepsi birden mevcut olmasa falan?
Takılma bunlara. Senle vakit geçirmiyor oluşunun tonlarca daha nedeni olabilir. Asıl soru, bunun üstünde kafa yormaya gerek var mı?

Herşey güzelilik, okul birincisi olmak modern yaşam ya da paradan ibaret değil zaten bunları dile getirmen Ve bu durumla erkek arkadaşının sana vakit ayırmamasini kıyaslamak kendini beğenmişlik değil de ne :KK48: . erkek arkadaşın bu durumu fark ettiği için yüzüne bakmıyor olabilir mi:KK48:

Modernliğin tek tanımı tabiki bu değil. Modernlik bireylerin kendi hayatlarında baskısız kendi kararlarını verebilmeleri, nelerden hoşlandıklarını anlayabilmeleri, kendilerini keşfedebilmeleri demek benim için... Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu.[/QUOTE

O zaman bu cocuk senin cok modern ,guzel,alimli,okul birincisi,basarili olmandan korkmus veya sikilmis olabilir
Yada senden sikildi ve daha modern bir bayan ariyor olabilir
Aklima baska sebep gelmiyor acikcasi

Derslerinde başarılı olmasaydın, bu, erkek arkadaşının senle vakit geçirmiyor oluşunu haklı mı çıkaracaktı?
Takılma bunlara. Senle vakit geçirmiyor oluşunun tonlarca daha nedeni olabilir. Asıl soru, bunun üstünde kafa yormaya gerek var mı?
:KK48::KK9:

Sıkılmıştır muhtemelen
Keşfedecek bir şeyi kalmamış
Bu arada aktif bir cinsel yaşamın gerekliliğine inanıyorsanız, şartlarına da inanacaksınız, boş ev bulmak ne kadar iğrenç bir tanımlama. Madem aktif bir cinsel hayat ikinizinde ortak görüşü küçük bir ev kiralamak ya da otelde kalmak gibi eylemleri erkek arkadaşının düşünmesi lazım. Adam gibi adam, değer verdiği kadını onun bunun evine götürmez bu da aklında olsun

Merhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.

Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?

Modernliğin tek tanımı tabiki bu değil. Modernlik bireylerin kendi hayatlarında baskısız kendi kararlarını verebilmeleri, nelerden hoşlandıklarını anlayabilmeleri, kendilerini keşfedebilmeleri demek benim için... Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu.

bence 22 ve 25 yaşlarında sevgili olan 2 gencin 10 günde bir görüşüyor olması hiç normal değil
5 aydır çıkan ve aktif cinsel hayat yaşayan (ki aktif cinsellik 3 ay sürmüş) bir çiftte erkek tarafının kız tarafına 2 ay yaklaşmaması da hiç normal değil
22 yaşındaki bir genç kızın "Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu" diyerek aktif cinsel hayat yaşaması ve bunu da modernliğin bir kısmı sayması da bence hiç normal değil
sanırım sizin durumunuza:
cinsel aktif yaşamın var olduğu bir ilişkiye dair dolu solu 2 paragraf yazılan bir yazıda "sevgi, aşk, hoşlantı" ya dair tek bir kelime olmaması, gayet net ışık tutuyor.

Evet bence çıkarırdı. Eğer ağzını açtığında mağazalardaki indirimler dışında ağzından bir şey çıkmayan, dünyadaki olaylardan bir haber olan, kafası çalışmayan, ağzını açıp iki çift laf edemeyen bir kız olsaydım o zaman benden sıkılmasını anlayabilirdim.

Aynı şekilde o da akıllı, zeki, dünyayı yorumlayabilen biri olmasaydı ondan sıkılırdım ve ayrılırdım. Örneğin etrafımda bir sürü erkek var, sadece futboldan arabalardan bahseden, politikadan, dünyadan sanattan edebiyattan tek laf edemeyen. Onlarla bir ilişki içinde olsam da hemen sıkılır ve onlardan ayrılırdım ve bu beni kötü bir insan değil, sadece iyi vakit geçirecek bir erkek arayan bir kız yapardı.

22 yaşındaki bir genç kızın "Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu" diyerek aktif cinsel hayat yaşaması ve bunu da modernliğin bir kısmı sayması da bence hiç normal değil

Cinsellik doğal bir dürtü, su içmek yemek yemek gibi hayvani bir içgüdü. Cinselliğe farklı anlamlar yükleyenler toplumlar, insanlar, "ahlak kuralları".

22 yaşında bir kızın erkek arkadaşıyla cinsel ilişki yaşaması kadar normal birşeyi ben bilmiyorum. Robot değiliz. Homo Sapiens'iz yani doğanın bir parçasıyız.
Esas kendi doğamıza karşı gelmek bence hiç normal değil.

Buraya güzelim yada çirkinim yazanların fotolarını görmeyi çook istiyorum yaa. Buda bana dert oldu :KK8:
Ben çok bakımlıyımdır mesela
unnamed (1).jpg

X