- 31 Ocak 2015
- 27
- 23
- 31
- Konu Sahibi xocatsdogsxo
Merhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.
Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.
Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?