benimle yarışmak isteyen varmı

Evet herkez durumunu buraya her gün yazin en az bir kez de olsa ... Motive olmak gerek biraz böylesi iyi olur:46: benim 7 kilo fazlam var boyum 160 .sabahlari 1 dilim siyah ekmek domates ,öglen bir kase yogurt siyah ekmek 1 , aksam salata bir dilim siyah ekmek . Bol su tüketiyorum ve spor ara ögün aksam greyfurt suyu yalar yansin diye :)

70 kiloyum ,herkesin kilosu bir birine yakın eğlenceli bir yarış olur ben de varım :1:

herkese merhabaaaaaa :16:

bende varımmm dukan diyetiyle tam 7 kilo verdim ama maalesef böbreklerimde ki problem sebebiyle dukan diyeti vücudumu çok yordu bırakmak zorunda kaldım. ve o 7 kiloyu 9 kilo olarak geri aldım ve şu an da depresyondayım. spor salonuna gidiyordum üyeliğim bitti pazartesi tekrar başlıyorum. çok sıkı şekilde diyette yapmaya karar verdim. zaten şeker diye bir şey yok hayatımda sebze ağırlıklı beslenip 10 kilo kadar vermeyi planlıyorum birbirimize destek olalım birbirimizi gaza getirmeden olmuyo maaleseeeeeef :53:

bende varım yarışaaaa.bugün başladım 76 kiloyum.bugün yediklerim sabah kepek ekmeği peynir zeytin yumurta çay sonra 2 kuru kayısı.yoğurt ve yarım paket light bisküvi.şimdilik güzel gidiyo :)

selam kızlar bende 70 kıloydum suanda 64 kıloyum amA oyle sıkı bır dıyet degıl benım kı sadece hamur ıslerını cıkardım hayatımdan dıyetteyım dıyınce cok acıkıyorum ve yapamıyoum ben yaaa....gunlere gıdıyorum mesela onceden tabAGIMI bıtırrken bır tane alıp bırakıyorum oyle oyle yapıyorum bende 60 kılo olmak ıstıyorum işallah bende verebılırım.....bı dort kıloyu verımde gerısını sonra dusunurum...

Ben Derya uzun zamandır gıremıyordum sıteye :) ben 50 gun once başladım dr.kontrolunde zayıflamaya 45.gun tartıldım 11 kılo vermıstım.Prenet mama ile 2 öğün mama 1 öğün yemek ile. ilerdeki kayıplarımı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

:)

Back
X