Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6. Gündemi beta kaç çıktı acaba bende bu sabah progestan verdim betaya baktırmadım hiç haftaya Salı tarihim acaba verseydim çıkarmıştı benimde 5. Günüm
Evet canım kasıklarıma kramplar giriyor belim ağrıyor göğüslerim filan sızlıyor ara ara bunlar normalde adet olurkende olduğu için belirti gibi görmüyordum ben
Merhaba bende 17 eylülde transfer oldum 5. Gün embiryomdu ilk transferim. Adet gecikmesinde 2. Gündeyim. Belirti olarak sayılabilcek kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti 7. Güne kadar vardı sonra bi anda kesildi belirtiler ancak ben 5. Gün evde idrar testi yaptım erken testte belli belirsiz çizgi vardı ancak güvenemedim tekrarlamadım. 5. Gün test yapmamın sebebi aralıkla o gün 16 saate yakın uyudum ilaçlar fitiller iğneler için uyandım. Ve çok üşüyordum Sonra belirtiler gitti. Ta ki bugün sabah uyanana kadar sol göğsümde inanılmaz ağrı acı var. Hayatım boyunca hiç böyle olmadım. Kasık ağrılarım tekrar başladı. 7. Günde koku hassasiyeti olur gibi oldu. Ama anlıktı psikolojik olarak olabilceğini düşündüm 29 eylül kan testi vereceğim.. benimle benzer belirtileri yaşayan var mı ve pozitiflik alan var mı normalde geçen ay 24 ünde regl olmuştum genelde 2 gün öncesinde gelirdi. Yani ortalama 4 gün gecikmedeyim günü gününe olsaydım 2. Günde olurdum. Âdet öncesi sendromlara benzetiyorum yaşadıklarımı ama sol göğsüm inanılmaz sanki kas yırtılması gibi.