Benimle zayiflamaya var misiniz?

lilarose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
68
27
38
Tekirdağ
Kizlaaaar :)

Ben tekrar zayiflamaya karar verdim. :46: Boyum 1.68 kilom 77.4e kadar cikti (!!!) Bir ara 70 kiloya kadar düsmüstüm, aldim tekrar.

Ama yarin tekrar diyete baslamak istiyorum. Benimle ayni seyleri yiyip kilo vermek isteyen var mi aranizda?

Yarin böyle beslenecem, isteyen benimle birlikte baslasin. :40::40:

09:00 Kahvalti: 1 yumurta, bir dilim kepekli ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, domates, salatalik, 1 bardak süt

12:00 kuruyemis (tam olarak miktarini henüz bilmiyorum yarin yazarim)

15:00 1 elma

18:00 tavuk ve salata

ne dersiniz? :21: kim agustos ortasina kadar benimle zayiflamak ister?

Hedef agustos ortasina kadar 65 olmak!

Kizlaaaar :)

Ben tekrar zayiflamaya karar verdim. :46: Boyum 1.68 kilom 77.4e kadar cikti (!!!) Bir ara 70 kiloya kadar düsmüstüm, aldim tekrar.

Ama yarin tekrar diyete baslamak istiyorum. Benimle ayni seyleri yiyip kilo vermek isteyen var mi aranizda?

Yarin böyle beslenecem, isteyen benimle birlikte baslasin. :40::40:

09:00 Kahvalti: 1 yumurta, bir dilim kepekli ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, domates, salatalik, 1 bardak süt

12:00 kuruyemis (tam olarak miktarini henüz bilmiyorum yarin yazarim)

15:00 1 elma

18:00 tavuk ve salata

ne dersiniz? :21: kim agustos ortasina kadar benimle zayiflamak ister?

Hedef agustos ortasina kadar 65 olmak!

bende 18 yaşındayım 63 kiloyum bende bunu uygularım acaba verebilir miyiz yaaa piskolojim bozuldu artık motive edicek birileri lazım:19:

Selamm canım kendi topiğimde yazıyorum ama burda benzer bir arkadaş görünce yazıyım dedim. 1.68 boyum 77 kgyum ben de ama ben başladığımda 86ydım 1,5 ayda 9 kilo verdim yakın hedef 70, sonra 60a kadar yolu var haydi bakalımm başarılarrr:52:

Selamm canım kendi topiğimde yazıyorum ama burda benzer bir arkadaş görünce yazıyım dedim. 1.68 boyum 77 kgyum ben de ama ben başladığımda 86ydım 1,5 ayda 9 kilo verdim yakın hedef 70, sonra 60a kadar yolu var haydi bakalımm başarılarrr:52:

Canım ben de bu yolculuğa 89 kilo ile başladım :)) ama 3 yıl oldu almadım geri şükür. Bugün 75.9 kiloydum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben de katılıyorum :D boyum 166 kilo 58 hedef 55
sadece 3 kilo gibi görünebilir ama aylardır takıldım kaldım veremiyorum artık hızlandırmam lazım

Back
X