• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimlede dertleşirmisiniz ?

Benim g.tum öyle bi yer ki senin o bütün dişlerini ağzına dökerim koca musvettesi de.

İşimden eşim yüzünden ayrıldım. Bakımlı bırıyım yenı evlendıgımzde ıkı ay olmusdu makyajsız ıse gtmezdm. Her zmankı gbı kalkdm makyajmı yaparken cıldırdı suslenıyorum dıye kavglar ettı ıse gondermedı. Isı bırakmak zorunda kaldım o gun. O gunden sonrada ıs bulamadım esımın ıstedıgı gbı ıs yok malesef

çĞrı merkezınde hıc calısmadım nasıl oluyor o ısler blmıorm arasdırırm ınternetten
ee şimdi nasıl bir iş bulacaksın ki eşinin yüce gönlüne uyan?
eşin kendine şamar oğlanı yapmış seni.
elimin altında dursun itekleyip aşağılayıp durayım diye.
seven adam eşini böyle ezmez yerden yere vurmaz.
eşin psikopatın teki kusura bakma.
muhtemelen de asla çalıştırmayacaktır seni.
malum kriterlerine uyan iş bulamayacaksınız.
ta o zaman işini bırakmayacaktın.
en büyük hatayı yapmışssın ki sen.

Bu kafadaki adamla evlilik idame ettirmek çok zor... İş bulup paranızı kazansanız dahi zor..
Sakın çocuk yapmayın bu şartlar altında... ve mutlaka iş bulun ve paranızı kazanın..
Çalışıp kendi parasını kazanan kadınları aşağılayan zihniyeti de ayrıca anlamıyorum.
Koca parası yemek sizin en doğal hakkınız, Allah daha fazlasını nasip etsin tabi de, dünyanın
bin türlü halini de göz önünde bulundurmak lazım. Bir kadının mutlaka cebinde her hangi bir zorda kalma
durumunda para kazanabileceği bir meziyeti olmalı...
Olmasın tabi ama oldu ki, eşiniz öldü, kaza geçirdi sakat kaldı iş göremez para kazanamaz duruma geldi.
Ne yapacaksınız ? Para kazanamıyor diye yıllarca size bakmış hayat arkadaşınızı terk mi edeceksiniz ?
Kadının kendi parasını kazanması demek evlilikte her türlü söz hakkına sahip olması da demektir.
Yoksa daha çok kv beni didikliyor, kp yüzüme bakmıyor, görümcem şöyle böyle yapıyor temalı başlıklar açılır KK'da..
Her türlü eşinize de ailesine de mahkum olursunuz...

Adamdaki özgüven tavan yaPmış,zamanında çok mu şişirdiniz anlamadım.Hayır bir an evvel bu şişkinliği almanız lazım! Evlendiğinizde sadrazam oğlu falanmıydı ?Madem aşagılık ve küçük görüyorsun eşini ve ailesini niye kraliyet ailesine gelin aldın!!!Gerçekten sinir hoplatıcı bir durum,çekilmez!!!!
Nasıl bir rencide etme biçimi !!üstelik karısına yani ya !!!ego tatmin eder gibi !!
İş bulamıyorum demişsiniz devam edin aramaya elbet çıkar bir kapı .
Ondan sonra bakarsınız bir çaresine

Boşanmayı düşünen yada boşanan herkesin arkasında birileri yok. Olanlardavar elbet. Kendi mesleğin işin gücün varsa arkanda birilerini aramazsın zaten. Kimiside taştan çıkarıyor ekmeğini ama yinede boyun eğmiyor eziyete.

Bu tarz öküz adamları, nereden buluyorsunuz da evleniyorsunuz..
Kendinize hiç mi saygınız yok..
Eşin seni ve aileni aşağılarken, sen ne yapıyorsun? Kendini ve aileni savunsana.
Kendine laf ettirme. Zaten, senden boşanacakmış..
Git ailenin yanına, eşine de bana ve aileme hakaret ediyor diye de dava aç..
Ayrıca da boşanma davası.. O zaman görsün eşin..
Zaten eşinle mutlu değilsin, psikolojik baskı var..
Ailenin yanında yaşarsın bir süre, kendine iş bulup durumunu toparlayınca ayrı eve çıkarsın..
Bu kadar da pasif olma, ezdirme kendini..

Ben bekarlık borcumu da getirdim evlenirken ki sonradan çıktı ortaya 1 seneye az zaman kala. Elbette kendim ödedim borcumu çalışıp. Ama bir gün bile eşim bir kavgamızda tutupta ben senin bekarlık borcunu ödedim annenin durumu yok sana bakamaz ben olmasam eski hayatına dönersin demedi. Heleki okadar büyük kavgalar ettik evi tarumar ettik yine de ağzından maddiyatla ilgili tek bir kelam duymadım. Eşinizin karakteri para üzerineymiş diyorum... Boşanmayacaksanız işe girin çalışın ama kendinize harcayın yada biriktirin gerekirse sadece faturaları ödeyin geçin. Boşanacaksanız tazminatınızı vs. alın lütfen. Terbiyesiz adam. kendini İngiltere prensimi sanıyor?

Merhaba arkadaslar herkese hayırlı geceler, kendı dertlerımle canınızı sıkmak ıstemezdım ama çok doldum..
Çok üzülüyorum artık , herseyı gectım fazlasıyla üzülüyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor gene başa sarıyorum.evlenelı bir yıl oldu. Evlenmeden önce o kadar heveslıydımkı o kadar heycanlıydımkı. Ailemin neredeyse hıcbırkonuda maddi olarak yardımları olmamasına ragmen kendı cabalarmla calısmamla ceyızımı nısanımı yapdım. Genede bu denli üzülmemısdım sevdıgım adama gdıyorum diye. Sımdı bır yılı doldurdum ve kayınvalıdemle aramda olan sorunlar esımle aramda olan sorunlar etrafdakı yakın akrabalarndan gelen dedıkodular hersey o kadar doldumkı bır yılda, en cokda esımın her seferınde sanki ben bir çöplükden cıkmısım gbı davranmasnı yedıremıyorum. Ailemın durumu yoktu calısmak zorundaydm bekarken.eve babamla brlkde bakıyorduk. Bundan gurur duydum hep, fakat evlendıkden sonra işimi brakdım. esımle kavgalarımzda sureklı senın ayrılmaya g.. Yemez. Eskı hayatına gerı donersın. Gbı lafları cok zoruma gdıyor arkdslar. Etrafdan gelen kv dahi gelen her türlü lafı unutablıorm gormezden gelıyorum fakat bu esımın soyledklerı artk cok zoruma gdıyor. Arkamda maddı olarak bana bakablecek bır aılem olmadgnı bıldıgınden ağır konusuyor cok uzuluyorum. İş arıyorum bulamıyorumda. Ne yapacgmı blemıorm arkdslar. Bütün esınden ayrılan ınsanların arkasnda maddı destek olan aılelermı var. ? Ben kendıme bakamazmıyım? Neden bu kadar agır konusuyor anlams deglm. Ve her defasında sankı bır vaktı zamanı varms dusunmus gbı yemınler ederk bosanacagm senden zamanı var demelerı susuyorum artk. Cok üzülüyorum. Barısdıgmzda ise sankı benden baska kımsesı yokmus gbı hıc bosanalm dememıs gbı öyle bır sevgı gösterısı öyle bır sevıyorkı bosanmayı dusunen bu adam degılmydı dıyorum. Herkes esıyle kavga edeblr. En zoruda maddi destegı olmadıgı ıcın gıdebılecek bıryerı olmayan ınsanlara edılen laflar, cok üzücü. Sadece dertlesmek ıstedım , icimi dökmek istedim.
Onu yırtarım kusura bakma o kadar pasif kalamam herkes haddini bilsin fakir olmak suçmu kendisi saraydanmı gelmişş..

Kendinizi kedinlikle ezdirmeyin. koca bozuntusuna!
Siz kendi çeyizinizi hiçbir destek almadan düzmüşsünüz, çoğu derdin altından kalkmış birisiniz.
Öncelikle kendinizi ezik görmeyi bırakın eksik olduğunuz yönlerinizi değilde başarılı olduğunuz başardığınız şeylerii düşünün. Siz ne kadar dirayetli olursanız karşınızdaki o kadar küçülür.
Kesinlikle köşeye sinip ağlamayın güçlü durun kocanız diye sizi küçümsemeye hor görmeye hakkı yok !

Arkadaslar kendısinın evı arabası ısyerı var,o yuzden aılemı hakir göruyor. Bıkac ıs buluyorum. Oralarada gondermıyor. Duzgun ıs bulacakmısım saatlerıne falan laf edıyor . Haftasonuda evde olabılecegım bı ıs olacakmıs. Sankı herkese ozel ıs verıyorlar gbı konusuyor. Bana o cumlelerı kurdugunda ben calısmakdan memnundum hala ıs arıyorum çöplukten cıkarmıssın gbı cumleler soyleme dıyorum cevap verıyorum ama genede ınsanın ıcıne oturuyor. Maddı durumu olmamak ayıp mı arkadaslar? Kendı gelırı normal evı arabası var dıye hakmı söyledıkleri ?
Sakın çocuk yapma. Akıllı ol.

Back
X