Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee şimdi nasıl bir iş bulacaksın ki eşinin yüce gönlüne uyan?İşimden eşim yüzünden ayrıldım. Bakımlı bırıyım yenı evlendıgımzde ıkı ay olmusdu makyajsız ıse gtmezdm. Her zmankı gbı kalkdm makyajmı yaparken cıldırdı suslenıyorum dıye kavglar ettı ıse gondermedı. Isı bırakmak zorunda kaldım o gun. O gunden sonrada ıs bulamadım esımın ıstedıgı gbı ıs yok malesef
çĞrı merkezınde hıc calısmadım nasıl oluyor o ısler blmıorm arasdırırm ınternetten
Onu yırtarım kusura bakma o kadar pasif kalamam herkes haddini bilsin fakir olmak suçmu kendisi saraydanmı gelmişş..Merhaba arkadaslar herkese hayırlı geceler, kendı dertlerımle canınızı sıkmak ıstemezdım ama çok doldum..
Çok üzülüyorum artık , herseyı gectım fazlasıyla üzülüyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor gene başa sarıyorum.evlenelı bir yıl oldu. Evlenmeden önce o kadar heveslıydımkı o kadar heycanlıydımkı. Ailemin neredeyse hıcbırkonuda maddi olarak yardımları olmamasına ragmen kendı cabalarmla calısmamla ceyızımı nısanımı yapdım. Genede bu denli üzülmemısdım sevdıgım adama gdıyorum diye. Sımdı bır yılı doldurdum ve kayınvalıdemle aramda olan sorunlar esımle aramda olan sorunlar etrafdakı yakın akrabalarndan gelen dedıkodular hersey o kadar doldumkı bır yılda, en cokda esımın her seferınde sanki ben bir çöplükden cıkmısım gbı davranmasnı yedıremıyorum. Ailemın durumu yoktu calısmak zorundaydm bekarken.eve babamla brlkde bakıyorduk. Bundan gurur duydum hep, fakat evlendıkden sonra işimi brakdım. esımle kavgalarımzda sureklı senın ayrılmaya g.. Yemez. Eskı hayatına gerı donersın. Gbı lafları cok zoruma gdıyor arkdslar. Etrafdan gelen kv dahi gelen her türlü lafı unutablıorm gormezden gelıyorum fakat bu esımın soyledklerı artk cok zoruma gdıyor. Arkamda maddı olarak bana bakablecek bır aılem olmadgnı bıldıgınden ağır konusuyor cok uzuluyorum. İş arıyorum bulamıyorumda. Ne yapacgmı blemıorm arkdslar. Bütün esınden ayrılan ınsanların arkasnda maddı destek olan aılelermı var. ? Ben kendıme bakamazmıyım? Neden bu kadar agır konusuyor anlams deglm. Ve her defasında sankı bır vaktı zamanı varms dusunmus gbı yemınler ederk bosanacagm senden zamanı var demelerı susuyorum artk. Cok üzülüyorum. Barısdıgmzda ise sankı benden baska kımsesı yokmus gbı hıc bosanalm dememıs gbı öyle bır sevgı gösterısı öyle bır sevıyorkı bosanmayı dusunen bu adam degılmydı dıyorum. Herkes esıyle kavga edeblr. En zoruda maddi destegı olmadıgı ıcın gıdebılecek bıryerı olmayan ınsanlara edılen laflar, cok üzücü. Sadece dertlesmek ıstedım , icimi dökmek istedim.
Sakın çocuk yapma. Akıllı ol.Arkadaslar kendısinın evı arabası ısyerı var,o yuzden aılemı hakir göruyor. Bıkac ıs buluyorum. Oralarada gondermıyor. Duzgun ıs bulacakmısım saatlerıne falan laf edıyor . Haftasonuda evde olabılecegım bı ıs olacakmıs. Sankı herkese ozel ıs verıyorlar gbı konusuyor. Bana o cumlelerı kurdugunda ben calısmakdan memnundum hala ıs arıyorum çöplukten cıkarmıssın gbı cumleler soyleme dıyorum cevap verıyorum ama genede ınsanın ıcıne oturuyor. Maddı durumu olmamak ayıp mı arkadaslar? Kendı gelırı normal evı arabası var dıye hakmı söyledıkleri ?